Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok canim 4 gun var.
Ben de çok test yapatığım için ve adetin de gecikmediği için çok belirgin olmaması bile hamilelik diyorlar. Sonuca silik olsa bile POZİTİFTİR diyorlar :)

Ne güzel yaaa, biz de bu ana tanıklık etmiş oluyoruz.. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin dilerim..

İnsallah dedigin gibidir canim bu mubarek gunlerde Allahim kimsenin kucagni bos birakmasin

Merhaba anne adaylari bende hamile kalmadan once bu forumlarda gezindim simdi cok sukur rabbime hamileyim sizlere gebelik belirtilerimi anlayiyim oncelikle akintim hic olmadi adet oldugum zamanki gibiydi tum belirtiler tek ama tet belirtim yumurtlamadan sonra hic gecmeyen gogus ucu hassasiyetim ve sizlamasi inanin baska hic bisey yoktu bende rabbim tum isteyenlerin kucagini hayirlisiyla bebislerle doldursun...

Merhaba kızlar bata 5 gün var ve geçen aylardan farklı bir belirti yaşıyorum. Sag kasigimda karincalanma var ve dünden bu yana koku hassasiyeti başladı. Özellikle sigara ve parfüm yorumunuz nedir?

selam arkadaşlar yumurtlamamdan sonraki 9. gündeyim bugun bi test yapıyım dedim 2. çizgi beyaz ışık altındada görünüyor bide siz yorumlarmısınız teşekkürler şimdiden.

Eklentiler

• 20160624_182339-1.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 92
Yok canim 4 gun var.
Merhaba canım inşallah istediğin gibi çıkar hayırlı olsun şimdiden bende seninle aynı Zaman'ları yaşıyorum benimde 6günüm var bata akşam test Yaptım senin kimden daha az silik çıktı ama ümit etmek istemedim birde sizde görün bakalım bana da be diyeceksiniz

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 87
Ben silik de olsa bi çizgi gördüm. Hayirli olsun hamileliğin.

H hvvv benim de bata 5 gün var. Herhsngi bir belirti yasiyor musun?
Çok hissettirici değil ama akıntım var ama adete yakın dönemler de olduğu gibi bazen idrarımı yaparken de akıyor beyaz bir akıntı su gibi akıyor çok hafif de kasık ağrısı canım dediğim gibi çok net bişey hissediyorum diyemem yani canım Dayanamayıp bir test Yaptım oda 1 2 saat içinde o hal aldı ama çok güvendirici gelmiyor bana o Yüzden

Ilgili buldugum her bölüme yaziyorum. Sizin fikrinizi almak istedim. Ekim de evlendim. Gecen ay bebis istedigimize karar verdik daha once korunmadik ama dikkatliydim diyelim. Oncesinde gerekli testleri yaptirdim saglik acisindan bir engel olmadigini soyledi cok sukur. 1 haftadir sabahlara kadar terden uyuyamiyorum sabah oldugunda da 5e kadar uyuyabiliyorum bugun 6 da uyandim beklesem gece olacakti zaten. Bir de akintim var beyaz renkli. Belimde agri var uzun sure ayni sekilde kalinca da agriyor. Kot pantolon rahatsiz ediyor.Afedersiniz biraz fazla geyirtim var. Biraz da gaz ve siskinlik.Goguslerde agri yok ama koyulasma var 29unda hastalanmam gerekiyor sizce pzt kan testi yapsam saglikli sonuc alir miyim yardimci olursaniz cok sevinirim kafam cok karisik.

Seninkilere benzer benimde aynı belirtilerin var canım çok net olmasa da benim de bat 1 Temmuz eğer varsa bişey canım kan da erken de olsa kesin çıkar evde kendin bir idrar testi dene istersen canım az çok gösterir diye tahmin ediyorum Allah gönlüne göre versin canım inş umutların gerçek olur bu mübarek Günler'de inşallah hepimize her isteyene Allah'ım nasip eder bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…