- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Yok canim 4 gun var.
Ben de çok test yapatığım için ve adetin de gecikmediği için çok belirgin olmaması bile hamilelik diyorlar. Sonuca silik olsa bile POZİTİFTİR diyorlar :)Yok canim 4 gun var.
İnsallah canimmmaksm acıldede kan verblrsın canım.. var gıbı allah bagslasın ınsaallah
İnsallah koyulasir canim cok tesekkür ederim4 gn kala böyle cıktysa ıkı gn snra yapsn ıyıce koyulasr sanırım.. hayrlı olsn cnm
İnsallah dedigin gibidir canim bu mubarek gunlerde Allahim kimsenin kucagni bos birakmasinBen de çok test yapatığım için ve adetin de gecikmediği için çok belirgin olmaması bile hamilelik diyorlar. Sonuca silik olsa bile POZİTİFTİR diyorlar :)
Ne güzel yaaa, biz de bu ana tanıklık etmiş oluyoruz.. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin dilerim..
Adetim 50gun gectktn snra bu durm basima geldi canmadetin geçti mi canım senin benim daha 3 gün var, test yapsam çıkar mı ki. bişey var hissediyorum ben. ya bebeğimm ya da yine kistinşallah kist değildir. çok batıyo. sol tarafta hep aynı yer
doktor sorun görmüştür bence çünkü isteyen doktor muayene eden doktor ben başka açıklaması olduğunu düşünmüyorum
Silik çıkması cok normal o zamanYok canim 4 gun var.
Yoktur canim ben ücünüde böyle ögrendim Allah tamamina erdirsin:)Bunlarda yanilma payi yok dimi canim ay bayilacagim
Hay masallahY
Yoktur canim ben ücünüde böyle ögrendim Allah tamamina erdirsin:)
TebriklerKızlar testi tekrarladim bir bakarmisiniz
Merhaba canım inşallah istediğin gibi çıkar hayırlı olsun şimdiden bende seninle aynı Zaman'ları yaşıyorum benimde 6günüm var bata akşam test Yaptım senin kimden daha az silik çıktı ama ümit etmek istemedim birde sizde görün bakalım bana da be diyeceksinizYok canim 4 gun var.
Ben silik de olsa bi çizgi gördüm. Hayirli olsun hamileliğin.Merhaba canım inşallah istediğin gibi çıkar hayırlı olsun şimdiden bende seninle aynı Zaman'ları yaşıyorum benimde 6günüm var bata akşam test Yaptım senin kimden daha az silik çıktı ama ümit etmek istemedim birde sizde görün bakalım bana da be diyeceksiniz
Çok hissettirici değil ama akıntım var ama adete yakın dönemler de olduğu gibi bazen idrarımı yaparken de akıyor beyaz bir akıntı su gibi akıyor çok hafif de kasık ağrısı canım dediğim gibi çok net bişey hissediyorum diyemem yani canım Dayanamayıp bir test Yaptım oda 1 2 saat içinde o hal aldı ama çok güvendirici gelmiyor bana o Yüzden
Seninkilere benzer benimde aynı belirtilerin var canım çok net olmasa da benim de bat 1 Temmuz eğer varsa bişey canım kan da erken de olsa kesin çıkar evde kendin bir idrar testi dene istersen canım az çok gösterir diye tahmin ediyorum Allah gönlüne göre versin canım inş umutların gerçek olur bu mübarek Günler'de inşallah hepimize her isteyene Allah'ım nasip eder bebişleriIlgili buldugum her bölüme yaziyorum. Sizin fikrinizi almak istedim. Ekim de evlendim. Gecen ay bebis istedigimize karar verdik daha once korunmadik ama dikkatliydim diyelim. Oncesinde gerekli testleri yaptirdim saglik acisindan bir engel olmadigini soyledi cok sukur. 1 haftadir sabahlara kadar terden uyuyamiyorum sabah oldugunda da 5e kadar uyuyabiliyorum bugun 6 da uyandim beklesem gece olacakti zaten. Bir de akintim var beyaz renkli. Belimde agri var uzun sure ayni sekilde kalinca da agriyor. Kot pantolon rahatsiz ediyor.Afedersiniz biraz fazla geyirtim var. Biraz da gaz ve siskinlik.Goguslerde agri yok ama koyulasma var 29unda hastalanmam gerekiyor sizce pzt kan testi yapsam saglikli sonuc alir miyim yardimci olursaniz cok sevinirim kafam cok karisik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?