Ins rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirli evlatlar versin. Bakalim belki yarin idrar testi denerim ama pzt de kan testi yapacagim. Folik asite de baslamistim. Bakalim hayirlisii cok tsk ederim guzel cvbin icin. :))Seninkilere benzer benimde aynı belirtilerin var canım çok net olmasa da benim de bat 1 Temmuz eğer varsa bişey canım kan da erken de olsa kesin çıkar evde kendin bir idrar testi dene istersen canım az çok gösterir diye tahmin ediyorum Allah gönlüne göre versin canım inş umutların gerçek olur bu mübarek Günler'de inşallah hepimize her isteyene Allah'ım nasip eder bebişleri
Ilgili buldugum her bölüme yaziyorum. Sizin fikrinizi almak istedim. Ekim de evlendim. Gecen ay bebis istedigimize karar verdik daha once korunmadik ama dikkatliydim diyelim. Oncesinde gerekli testleri yaptirdim saglik acisindan bir engel olmadigini soyledi cok sukur. 1 haftadir sabahlara kadar terden uyuyamiyorum sabah oldugunda da 5e kadar uyuyabiliyorum bugun 6 da uyandim beklesem gece olacakti zaten. Bir de akintim var beyaz renkli. Belimde agri var uzun sure ayni sekilde kalinca da agriyor. Kot pantolon rahatsiz ediyor.Afedersiniz biraz fazla geyirtim var. Biraz da gaz ve siskinlik.Goguslerde agri yok ama koyulasma var 29unda hastalanmam gerekiyor sizce pzt kan testi yapsam saglikli sonuc alir miyim yardimci olursaniz cok sevinirim kafam cok karisik.
:)) ben bu aya kadar hic dusunmedim desem yalan olur ama bu ay cok acayip hissediyorum. Kan testi idrar testi hic yaptirmadim adet gunumu de hic boylesine beklememistim :) diger yazilari okudukca aa evt dediklerim bile oluyor ama idrarda cikmayabiliyor dediler kan testi yaptir en saglami ordan cikar diyenler olduu ayyy pztt gelmiyor insss en kisa zamanda hamiş oluruz hemen paylasacagim. Allah seninde gonlune gore versin cnm :*Canim belirtilerin guzel ama regl ile cok benziyor hamilelik belirtileri biliyosun batin 29 sa pazartesi cikar canim. Istersen once idrar testi yap bata yaklasinca. Sonra kan ver. Ben cok kan verdim cok negato6f gordum ya ondan yeminliyim cift cizgi gormeden vermek yok diye
canım 50 gün mü dedin o nasıl oluyo ???Adetim 50gun gectktn snra bu durm basima geldi canmhala da azar azar devam ediyo
50 gun nnasil gecikti ben de anlayamadim cnm ??canım 50 gün mü dedin o nasıl oluyo ???
Adet dongusu 28 35 gun arasi olur ya onunda 50 gun olmustur yani olmasi gereken tarihten 12 15 gun arasi gecikmistir. Yoksa olmasi gereken tarihten 50 gun gecikmez gecikse bile ciddi adet duzensizligi ya da hormon problemi vardir50 gun nnasil gecikti ben de anlayamadim cnm ??
İnsallah canim ya evet 2.sinde ozellikle ben de gordum cizgini inşallah hamişizdirMerhaba canım inşallah istediğin gibi çıkar hayırlı olsun şimdiden bende seninle aynı Zaman'ları yaşıyorum benimde 6günüm var bata akşam test Yaptım senin kimden daha az silik çıktı ama ümit etmek istemedim birde sizde görün bakalım bana da be diyeceksiniz
canım 50 gün mü dedin o nasıl oluyo ???
Adet dongusu 28 35 gun arasi olur ya onunda 50 gun olmustur yani olmasi gereken tarihten 12 15 gun arasi gecikmistir. Yoksa olmasi gereken tarihten 50 gun gecikmez gecikse bile ciddi adet duzensizligi ya da hormon problemi vardir
Hayirli olsun:)) masallah hamisler cogaliyor darisi isteyen herkeseMerhaba canım inşallah istediğin gibi çıkar hayırlı olsun şimdiden bende seninle aynı Zaman'ları yaşıyorum benimde 6günüm var bata akşam test Yaptım senin kimden daha az silik çıktı ama ümit etmek istemedim birde sizde görün bakalım bana da be diyeceksiniz
canım ilaç kullanmanı önermem düzeni baya bozuyor çünkü denize gidecekseniz tampon kullanmanı öneririm geçen sene beklemediğim bir anda gelen adetimle tampon sayesinde başa çıktım yoksa tatilim mafolacaktıberen20 nasılsın canım? Uzun zamandır giremedim bakamadım buraya. Var mı güzel bir gelişme? Benim bat 4 haziran ama tatile gideceğim için ilaç ile geciktireceğim sanırım. Bunun için de kan testi yaptıracağım emin olmak için. Bu 8.ay. Tatilden dönüşte hormon tstlerini yaptırmayı ve rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
bende kızken bazı aylar hiç olmaz bazı aylar hem başında hem sonunda olurdum evlendikten sonra düzene girdi. bünyesel bir şey mi acaba seninkisi hormonlarında bir sorun yokmuşAynen oyle canm malesf ama hormonlr cok duznliyms herhngi bsy yokms umarn olusmamistrda 4ay oldu en sn baktirali o zmanlrda bu sekildeydi adetlerm
Tampon hiç kullanmadım ve çekiniyorum açıkçası. Kullanımı kolay mı? Eczanelerde mi oluyor? Sen nasılsın? Bebiş çalışmaları Nasıl gidiyor? Benim bu 8. Ayım oluyor. Çok sıkılıyorum Zaman zamancanım ilaç kullanmanı önermem düzeni baya bozuyor çünkü denize gidecekseniz tampon kullanmanı öneririm geçen sene beklemediğim bir anda gelen adetimle tampon sayesinde başa çıktım yoksa tatilim mafolacaktı
canım bende korka korka kullandım ama inan çok rahatmış. ben migrostan almıştım marketlerde var yani eczanedende alabilirsin içinde kullanımı yazıyor ipi var onu çekiyorsun sonra tamponu vajinadan içeri iktiriyorsun fitil kullandıysan onun gibi ip dışarda kalıyor ben 2 saat bile bekletmedim her deniz sonrası çıkardım tekrar ped koydum çamaşırıma. çok fazla bekletmemeye dikkat edersin. inan ilaçtan daha iyi ben ilacı kullandığımda 4-5 ay düzenim oturmamıştı ozamandan beri korkarım geciktiricidenTampon hiç kullanmadım ve çekiniyorum açıkçası. Kullanımı kolay mı? Eczanelerde mi oluyor? Sen nasılsın? Bebiş çalışmaları Nasıl gidiyor? Benim bu 8. Ayım oluyor. Çok sıkılıyorum Zaman zaman
göbek deliğinin 3-4 parmak aşağısı kasık oluyor canım leğen kemiklerinin arası yani orası ağrıyınca kasık ağrısı oluyor. bazı ilişki sonrası ertesi gün bende de oluyor o ağrı normal sanırım gerçi benim rahmim ters olduğundan oluyormuş ağrılarKizlar Merhaba kasik agrisi dediğiniz yer bacakları genital bölge arası mi .. iliskiden sonraki sabah benim genital bölgenin hemen üstünde ağrı oldu hemde baya hissettim . Bu kasik agrisi mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?