- 14 Nisan 2016
- 341
- 417
- 23
- 38
İnşallah gelmez leke falan güzel bir haber alırsın. Kaç ay oldu senin? Benim 8 olunca Bi sorun mu var artık diyorumcanım bende korka korka kullandım ama inan çok rahatmış. ben migrostan almıştım marketlerde var yani eczanedende alabilirsin içinde kullanımı yazıyor ipi var onu çekiyorsun sonra tamponu vajinadan içeri iktiriyorsun fitil kullandıysan onun gibi ip dışarda kalıyor ben 2 saat bile bekletmedim her deniz sonrası çıkardım tekrar ped koydum çamaşırıma. çok fazla bekletmemeye dikkat edersin. inan ilaçtan daha iyi ben ilacı kullandığımda 4-5 ay düzenim oturmamıştı ozamandan beri korkarım geciktiriciden
canım benim bat yarın bugün lekelenmem lazım ama iç çamaşırım tertemiz bakalım gecikince test yapıcam.
3 ay olcak canım ama bir türlü adam akıllı düzen oturtamadım ilişkiler çok düzensiz gün aşırı olmuyor hiç o nedenle temmuzda işi sıkı tutucam ovulasyon testi alıp yumurtlama günümü tam belirleyip ona göre ilişki günlerini belirlicem. sen yaptın mı hiç ovulasyon testi? yumurtlama günlerini nasıl belirliyorsun.İnşallah gelmez leke falan güzel bir haber alırsın. Kaç ay oldu senin? Benim 8 olunca Bi sorun mu var artık diyorum
hormonlarına baktırdın mı hiç canım baktırmadıysan baktır yumurta falan saydır bakalım ne diyecek doktorun? 8 ay çok değil aslında 12 aydan sonra tedavi diyor doktorlar benim ablamda 8 ay sonra hamile kaldı evlendiğinden beri hiç korunmamıştı yaştan dolayı hemen çocuk istediler. kısmet bu işler ama biz üstümüze düşeni yapalımda gerisi Allahın takdiriİnşallah gelmez leke falan güzel bir haber alırsın. Kaç ay oldu senin? Benim 8 olunca Bi sorun mu var artık diyorum
hormon testi falan yaptırmadım doktor önce yumurta takibi yapalım demişti ama ben Ramazan tatil derken onu yaptıramadım. Yaptırmayı da düşünmüyorum artık çünkü hormon testleri şle rahim filmi çektirteyim diyorum. Ovulasyon testi kullanıyorum o günlere dikkat ediyorum ben ama olmadı :/ bir de sağ yanımda hep yumurtlama sonrası regle kadar ağrı oluyor. Neden bilmiyorum. Ultrasonda her şey gayet iyiydi.hormonlarına baktırdın mı hiç canım baktırmadıysan baktır yumurta falan saydır bakalım ne diyecek doktorun? 8 ay çok değil aslında 12 aydan sonra tedavi diyor doktorlar benim ablamda 8 ay sonra hamile kaldı evlendiğinden beri hiç korunmamıştı yaştan dolayı hemen çocuk istediler. kısmet bu işler ama biz üstümüze düşeni yapalımda gerisi Allahın takdiri
İyiyim canim beklemedeyim ben de bat 29 haziran hayirlisi ama ben bu seferde olmadi diye düşünüyorum. İnşallah senden guzel haberler alalim canim mutlaka haberdar et beni gelismelerdenberen20 nasılsın canım? Uzun zamandır giremedim bakamadım buraya. Var mı güzel bir gelişme? Benim bat 4 haziran ama tatile gideceğim için ilaç ile geciktireceğim sanırım. Bunun için de kan testi yaptıracağım emin olmak için. Bu 8.ay. Tatilden dönüşte hormon tstlerini yaptırmayı ve rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
bende kızken bazı aylar hiç olmaz bazı aylar hem başında hem sonunda olurdum evlendikten sonra düzene girdi. bünyesel bir şey mi acaba seninkisi hormonlarında bir sorun yokmuş
kesinlikle ondan olabilir canım hipertroidi var bende 2010 senesinden beri ve son 1,5 senedir troid hormonum düzene girdiği için düzenli adet oluyorum yoksa öncesinde benimde çok düzensizdi adetim. troidlerine acil baktır.Hic bilmiyorm canm ama hormnlarda hc bsy cikmiyo sdce bekarken bi doktr troitlern duzgn calsmiyo yavs kilo almnda o yzden dmisti dahiliyeye ynlendrmsti gittim ve triotlern o kadar yavs degl deyp bnj gerj yollamsti ama hala da kilo almaya devm ediyorm su icsem yoruyo bile diyebilrm ondn mi acaba duznsizligm diye de dusunuyorm ona da bi baktirmam lazm
MerhAba bayanlar bende yeniyim ve bebek istiyorum ve ilk gebeligim değil ben 1.dış gebelik geçirdim 2. Kızım var şimdi3. Hamilelik istiyorum yeni bebek ve regl tarihim1 temmuz benim kizimda goguslerim sismisti hemen hanile oldugumu anlamıştım şimdide gogsum şişti ve koltuk altına giden kısmı yani süt salgılanan kisim ağrıyor hamisim galiba test yaptım negatif 1 haftam var erken galibaGunaydin arkadaslar bu mubarek gunde hepimizin dilekleri kabul olur hepimizin kucagi dolar inşallah. Benim adetim normalde 30 35 gunde bir oluyor ve bugun 28. Gunum damla damla kahverengi leke geliyor ama karin agrim falan yok arada bir belim agriyor sizce hamile olabilirmiyim bu gune kadar hic boyle bisey olmamisti
Bana 3. Gununde yapmislardiHormon testleri adetin belirli gününde mi yapılıyor ?
2, ya da 3, gün yapıyorlar canımHormon testleri adetin belirli gününde mi yapılıyor ?
Baktirmam lazm canim evet bnde ondan diye dusunuyorm da bakalm carsamba gnu randevum var kadin doguma gdicm o ne dick ona gre dahiliye ye grunurm yinekesinlikle ondan olabilir canım hipertroidi var bende 2010 senesinden beri ve son 1,5 senedir troid hormonum düzene girdiği için düzenli adet oluyorum yoksa öncesinde benimde çok düzensizdi adetim. troidlerine acil baktır.
kd doktorundan rica edersen troid tahlili yazar sana ona göre endokrin doktoruna görünürsünBaktirmam lazm canim evet bnde ondan diye dusunuyorm da bakalm carsamba gnu randevum var kadin doguma gdicm o ne dick ona gre dahiliye ye grunurm yine
Kimse yokmuKizlar yardimmmm bu testte hayalet cizgiyi bi tek ben mi goruyorummm. Adete 6 gun var
Ben goremedim sankiKizlar yardimmmm bu testte hayalet cizgiyi bi tek ben mi goruyorummm. Adete 6 gun var
Canım maalesef ben göremedim :/ ama üzülme bence bi kaç gün daha bekle inşallah umdugumuz gibi çift çizgiyi hepimiz görürüzKimse yokmu
Ya elimde suan ben goruyorm ama inanamadom bide buraya yaziyim dedm :) hayirlisi bakalim kismetCanım maalesef ben göremedim :/ ama üzülme bence bi kaç gün daha bekle inşallah umdugumuz gibi çift çizgiyi hepimiz görürüz
canım ben göremedim hafta içi tekrarla varsa daha da belirginleşirKimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?