Pek göremedim sanki canım bende erken gebelik testlerinden bir daha deneyebilirsin tekrar canım varsa daha net görünebilirKimse yokmu
Kimse yokmu
Maalesef bende göremedim canim ama çok erken benimde 1 hafta var ve idrar testi yaptım negatif ama ben daha önce doğum yaptığım için biliyorum göğüslerin koltuk altına giden kısmı sizlar ağrırve benimki suanda öyle bakalım sonuç ne zaman çıkacakYa elimde suan ben goruyorm ama inanamadom bide buraya yaziyim dedm :) hayirlisi bakalim kismet
Insallah hayirli sonuclar aliriz hepimizzMaalesef bende göremedim canim ama çok erken benimde 1 hafta var ve idrar testi yaptım negatif ama ben daha önce doğum yaptığım için biliyorum göğüslerin koltuk altına giden kısmı sizlar ağrırve benimki suanda öyle bakalım sonuç ne zaman çıkacak
Canim elimde bende goruyorm ama fotoda cikmadi heralde iki gun sonra tekrar yapicam bakiim o nolucak. Tesekkur ederim bu arada :)Eki Görüntüle 1851723 Can'ım kolaj yaptım sanki biraz gözüküyor
Inşallah umudumuz o zaten ama ben kizimda regl gününde yapmıştım idrar testini hemen iki çizgi çıkmıştı bence hayal kırıklığına uğramamak için günü bekleme mantıklıInsallah hayirli sonuclar aliriz hepimizz
Canm bu ay tutamiyorum kendimi neden bilmiyormInşallah umudumuz o zaten ama ben kizimda regl gününde yapmıştım idrar testini hemen iki çizgi çıkmıştı bence hayal kırıklığına uğramamak için günü bekleme mantıklı
İnşallah vardır bebişin Can'ımCanim elimde bende goruyorm ama fotoda cikmadi heralde iki gun sonra tekrar yapicam bakiim o nolucak. Tesekkur ederim bu arada :)
kd doktorundan rica edersen troid tahlili yazar sana ona göre endokrin doktoruna görünürsün
Ayy insallahh :) sendr saglikla al kucagina :)İnşallah vardır bebişin Can'ım
Kizlar yardimmmm bu testte hayalet cizgiyi bi tek ben mi goruyorummm. Adete 6 gun var
Ayy canım çok Sevindim. Ama zaten gördüğümden beri umutlanmıştım ben canım :)Unutlandirmak istemem ama bende görüyorum. Çizgiyi
Ameliyatla duzeltiyolarmis canim ama gerek yok iliski pozisyonu degisikligiyle hamile kalabiliyorum ameliyat sonrasi gecmeyen kasik agrisi oluyormusBkabilme ihtimali varsa baktirirm canm onuda syliym aklimda olsn zateb bn yarm saat dert anlaticm herhldr ya baya birktim ben. Bu arada senin bi msjini grdum rahmin tersmis galiba onu duzeltmiyolr mi bn oyle duymustm ama tam blmiyorm
CanımEki Görüntüle 1851723 Can'ım kolaj yaptım sanki biraz gözüküyor
canım çok çok çok hayali birsey görüyor görmüyor gibiyim karar veremedim bence sen yarın yada öbür gün bi yap bende merak ettim :))Kizlar kusura bakmayin nolur sikmak istemiyorum ama biraz once yine test yaptim bunu gorebilecekmisinz bakarmisinz?
Ayy yaparim canm sabredebilorsem pazartesi edemezsem yarin yaparim :)Canım
canım çok çok çok hayali birsey görüyor görmüyor gibiyim karar veremedim bence sen yarın yada öbür gün bi yap bende merak ettim :))
Kizlar kusura bakmayin nolur sikmak istemiyorum ama biraz once yine test yaptim bunu gorebilecekmisinz bakarmisinz?
Canim once yatmadn bi tvalete gt snra yataga yat ve backlarini cok az ac ve elinden geldignce parmagnla iceriye gt iyice yrlestrmen lazm yani bnde ilk bikac kre tam yrlestirememistm ama snradan alistm zaten 7taneydi tam alistm bitti stres yapma sdceArkadaşlar bana doktor fitil vermişti bu fitili vajinaya tamamen mi sokmam gerek hıc kullanmadım daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?