Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya elimde suan ben goruyorm ama inanamadom bide buraya yaziyim dedm :) hayirlisi bakalim kismet
Maalesef bende göremedim canim ama çok erken benimde 1 hafta var ve idrar testi yaptım negatif ama ben daha önce doğum yaptığım için biliyorum göğüslerin koltuk altına giden kısmı sizlar ağrırve benimki suanda öyle bakalım sonuç ne zaman çıkacak

kd doktorundan rica edersen troid tahlili yazar sana ona göre endokrin doktoruna görünürsün

Bkabilme ihtimali varsa baktirirm canm onuda syliym aklimda olsn zateb bn yarm saat dert anlaticm herhldr ya baya birktim ben. Bu arada senin bi msjini grdum rahmin tersmis galiba onu duzeltmiyolr mi bn oyle duymustm ama tam blmiyorm

Kızlar ya iki gündür inanılmaz sinirliyim bu bebegime zarar verir mi korkuyorum .. rahatlayamiyorum bi türlü bi bardak kırdım en sonunda sinirden o biraz rahatlattı sanki tabi durduk yere değil bu sinir.. ama şimdi daha bi hassasim

Bkabilme ihtimali varsa baktirirm canm onuda syliym aklimda olsn zateb bn yarm saat dert anlaticm herhldr ya baya birktim ben. Bu arada senin bi msjini grdum rahmin tersmis galiba onu duzeltmiyolr mi bn oyle duymustm ama tam blmiyorm
Ameliyatla duzeltiyolarmis canim ama gerek yok iliski pozisyonu degisikligiyle hamile kalabiliyorum ameliyat sonrasi gecmeyen kasik agrisi oluyormus

Kizlar kusura bakmayin nolur sikmak istemiyorum ama biraz once yine test yaptim bunu gorebilecekmisinz bakarmisinz?

Eklentiler

• IMAG1178.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 77
  • IMAG1177.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaşlar bana doktor fitil vermişti bu fitili vajinaya tamamen mi sokmam gerek hıc kullanmadım daha önce

Arkadaşlar bana doktor fitil vermişti bu fitili vajinaya tamamen mi sokmam gerek hıc kullanmadım daha önce
Canim once yatmadn bi tvalete gt snra yataga yat ve backlarini cok az ac ve elinden geldignce parmagnla iceriye gt iyice yrlestrmen lazm yani bnde ilk bikac kre tam yrlestirememistm ama snradan alistm zaten 7taneydi tam alistm bitti stres yapma sdce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…