- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Evet canim iyice iceri sokman lazim yoksa cikar bir ise yaramaz. Uyuyacagim zaman koy sabaha kadar kalkmaman lazim sifa olsun insallahArkadaşlar bana doktor fitil vermişti bu fitili vajinaya tamamen mi sokmam gerek hıc kullanmadım daha önce
Ins bebisin verdigi sinyallerdir ve sevincini bizimle de paylasirsin. Benim de 29u hastalik dönemim ama dayanamadim. Ayiptir soylemesi geyirti bel agirisi fogus ucu koyulasmasi var. Cevresinde de belirginlesme var. Ayrica beyaz koyu beyaz akintim cok sık. Camasirda da oluyor ama temizlerken daha fazla hissediyorum.Sigarayi icime cekemiyorum cektigimde hemen sonduruyorum ki ben sigarayi sonuna kadar icen biriyimdir :) idrar testini ilk denememdi bugun ama beceremedim :) hic cizgi cikmadi yanlis kullanimmis. Pzt kan testini bekleyemedim gece 1 olmamisti nobetci eczaneden bir tane daha aldim sence bir kac saat beklemelimiyim sen hic idrar testi denedim mii ??Yarin buyuk gun bakalim regl olacakmiyim bugun esimle is cikisi alisverise gittik arabadan indim az bir mesafe yurudukten sonra kasik be bacagimin birlesim yerinde acayip bir agri oldu yuruyemicem sandim sonra belime vurdu yurudugum icin desem 10 dk bile yurumemistim daha eve gelince gecti sukur simdi sadece gogus hassasiyetim var. Bebek yoksa ins bir an once regl olurum sicaklarda beklemek cok zor
Bence adetin gecince yap ve sabah en iyi sonuc veriyor testler. Cok yaptim canim her adet gecikmesindeIns bebisin verdigi sinyallerdir ve sevincini bizimle de paylasirsin. Benim de 29u hastalik dönemim ama dayanamadim. Ayiptir soylemesi geyirti bel agirisi fogus ucu koyulasmasi var. Cevresinde de belirginlesme var. Ayrica beyaz koyu beyaz akintim cok sık. Camasirda da oluyor ama temizlerken daha fazla hissediyorum.Sigarayi icime cekemiyorum cektigimde hemen sonduruyorum ki ben sigarayi sonuna kadar icen biriyimdir :) idrar testini ilk denememdi bugun ama beceremedim :) hic cizgi cikmadi yanlis kullanimmis. Pzt kan testini bekleyemedim gece 1 olmamisti nobetci eczaneden bir tane daha aldim sence bir kac saat beklemelimiyim sen hic idrar testi denedim mii ??
Ins isteyen herkese nasip etsin 1 hafta 10 gundur sabaha kadar terden uyuyamiyorum sabah 7den sonrada 4e kadar uyuyorum aksam 6 gibi gene halsizlik geliyor bakalim bu gece yarisi aldigim testi heba etmeyim sabah deneyim en iyisi :) cok tsk ederim fikir verdigin icin cunku suan hem sicaktan stresten naptigimi napacagimi bilmiyordum. Uyuyabilen herkese iyi geceler ben sabahlarim balkonda camin kenarinda pinekliyorum :))Bence adetin gecince yap ve sabah en iyi sonuc veriyor testler. Cok yaptim canim her adet gecikmesindesenin belirtilerin baya benziyor bebek belirtilerine ins hamilesindir
Iyiyim cnm napalim bizde sicaklarla mucadele ediyoruz :) cok sukur bulantilari atlattim. Bi uyku kaldi :) oda sikinti degil. Hayirlisiyla atlatcak insallah. Dedigin gibi kurtaj olduktan sonra hemen hamile kalan cok. Ama istersen bi kere doktoruna danis. Ona gore hareket etMerhaba kızlar bugün kürtaj sonrası 2. Reglimi oldum ve artık korunmayı bırakıyim diyorum .Dr aslında 3 ay dedi ama çoğu kişi kurtajdan sonra korunmamis kürtaj olanlar siz ne yaptiniz?hamile kızlar sizler nasılsın bebekler nasıl? @ceyagemdisikartal87 bhchrk ve su aklima gelmeyenler.@sweetwitch01 sen nasılsın sesin hiç çıkmıyor memleket sıcağı nefes aldırmıyordur şimdi sana:) En kisa zamanda evde bekleyen 100 ovu testim 100 gebelik testi ile aranizdayim
İnşallah Can'ım incir havuç kürüne başladım inşallah iyi gelir :))Hayirlisi olsun canim inseallah kisa zamanda annelik mertebesine ulasiriz bizde dua ile..
Ay insallah canim yaaaaEvt canm grdum bende ama adetn gecince tekrar yap bnce cnku cok cok silik umarm ask meyvenz vardr :)
Can'ım ben 3 defa adet oldum dördüncüde olmadım hamileydim aralıkta kürtaj oldum ocak şubat mart Aa pardon dört kere martta da oldum nisanda olmadımMerhaba kızlar bugün kürtaj sonrası 2. Reglimi oldum ve artık korunmayı bırakıyim diyorum .Dr aslında 3 ay dedi ama çoğu kişi kurtajdan sonra korunmamis kürtaj olanlar siz ne yaptiniz?hamile kızlar sizler nasılsın bebekler nasıl? @ceyagemdisikartal87 bhchrk ve su aklima gelmeyenler.@sweetwitch01 sen nasılsın sesin hiç çıkmıyor memleket sıcağı nefes aldırmıyordur şimdi sana:) En kisa zamanda evde bekleyen 100 ovu testim 100 gebelik testi ile aranizdayim
Ay yine üç aymış ben şaşırdımCan'ım ben 3 defa adet oldum dördüncüde olmadım hamileydim aralıkta kürtaj oldum ocak şubat mart Aa pardon dört kere martta da oldum nisanda olmadım
merakıma yenildim çizgilerin görünüp kaybolmasından sıkıldım ve biraz önce kan verdim kızlar sonuç bekliyorum çok kötüyüm Rabbim hayırlı sonuç versin utandırmasın inşallah. Dua edermisiniz bana
negatif çıktıInsallah pozitf alirsn sonucu tatlim
Hakkında hayırlısı olsun cnm, nekadar geçmişti reglin?negatif çıktı
geçmedi canım 5-6 gün var daha. pkos olduu için bende düzensiz. 30-35 arası oluyorum bugün 25. günümHakkında hayırlısı olsun cnm, nekadar geçmişti reglin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?