Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

papatyaozu canim hayirlisi olsun ama 35 gune kadar cikiyorsa 10 gun once yaptirmissin demektir bence cok erken bu kadar erken kanda cikarmiydi hic bilmiyorum.
Kizlar bugun benim regl olmam gerekiyordu bu saate kadar gelen bisi olmadi lekelenme bile olmadi korkuyorum by ayda bir sey yoksa mayistaki gibi gec regl olacam diye butun duzenim toptan gidecek

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bugün 3.gün ve ben hala tuvalet sorunu yaşıyorum çok afedersiniz büyüğünü yapmadım artık migdemdeki fazlalikhissinden. Dolayı catlicak gibiyim napmamlazim

Çok sıcak canım evet Allah kolaylik versin hamilelere.Bulantınin geçmesine sevindim.Bol bol uyu depola melek dogunca ihtiyacın olabilir. Evet Dr sorayım en iyisi .Allâh a emanet ol.ben limon 06 bu arada Nick değiştirdim de

Can'ım ben 3 defa adet oldum dördüncüde olmadım hamileydim aralıkta kürtaj oldum ocak şubat mart Aa pardon dört kere martta da oldum nisanda olmadım
Hava sıcak e hamilesin de olur öyle kelebek insallah bende yakin zamanda hamile olurum burayı özledim test yapmayidaAllah a emanet ol öptüm.

Merhaba kızlar bu sabah kızımla oynarken göğüslerim çok ağrıdı elimle sıktığımda göğüsümden süt geldi kızım 16 aylık 1.5 ay önce sütten kestim sağlık sorunlarından dolayı 2.bebeği erken düşünmeye başladık birde geçen ay prolaktinim düşüktü hiç böyle bişey yaşayan oldumu bu arada daha ovulasyon sonrası 5. günüm biraz karışık oldu

Arkadaşlar merhaba bugün 3.gün ve ben hala tuvalet sorunu yaşıyorum çok afedersiniz büyüğünü yapmadım artık migdemdeki fazlalikhissinden. Dolayı catlicak gibiyim napmamlazim
Canim hamilelik kabizliga neden olur mu bilmem ama kabiz olunca bana en iyi gelen sey corba... calistigim icin cogu zaman hep kati besleniyoruz ve cabuk kabiz oluyoruz yakin zamanda tuketmediysen yapmani oneririm insallah iyi gelir hatta bu aksam icinde yapicam bende kabizim su an

Hava sıcak e hamilesin de olur öyle kelebek insallah bende yakin zamanda hamile olurum burayı özledim test yapmayidaAllah a emanet ol öptüm.
İnşallah seninde Burdaki herkesinde tatlı sağlıklı bebişlerle dolar kucakları Can'ım ben hamile kalmadan önce tekrar bi kontrol için yine gittim doktoruma hormon testleri istedi yaptırdık testler güzel çıkınca folik asite başlattı ve bi buçuk ayda geldi bebeğimiz çok şükür

Merhaba kızlar hepinize hayırlı bir gün dilerim

Hamileliğimi öğreneli 2 hafta kadar oldu ve bu süreçte giderek artan bir şişkinlik problemim var..

Bir şey yediğim anda karnım resmen 3 katına çıkıyor ve kolay kolay inmiyor. Bir tek sabahları biraz inmiş oluyor ama şişlik hep var..

Patlayacak gibiyim. Zaman zaman midemde iğne batması gibi sancılarım oluyor. Gebeliğimden önce de midemde sorun vardı ama gebelikle birlikte hat safhaya ulaştı.. Nefes almakta zorlanıyorum resmen Bilgisi olan, benimle aynı belirtileri yaşayan var mı? Varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar

Reactions: KHN
Az yemek yeyip sık sık yiceksin bende aynısını yaşadım çok zor

Selam canım gözün aydın.İnş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Bende 6+2 hamileyim çok şükür.Aynı sorun bendede var.Karnım şiş geziyorum resmen.Midemdede hazımsızlık ve batmalar var.Lakin bunlar normal diye düşünüyorum.Bebişimiz yerleşip büyüyor :))

Kızlar herkese selam,
Yarın kısmetse 6+3 olucam ve bebeği görmek için dr randevumuz var.O kadar heycanlıyım ki anlatamam.Hem mutluyum hem korkuyorum.İnş bebişimizi görür kalbinin atışını duyarız.Dua ederseniz çok sevinirim.Rabbim hepimizin gönlüne göre olanını versin inşşşş :)

Ay canim ne guzel ne heyecanli guzel haberlerle gel canim bizede nasip olur ins bu heyecanlari yasamak

Reactions: KHN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…