- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Erken yaptırmışsın gzlim...sonuç kac çıktı peki?geçmedi canım 5-6 gün var daha. pkos olduu için bende düzensiz. 30-35 arası oluyorum bugün 25. günüm
0.1 cıktı canım. Yükslme şansı olur mu kiErken yaptırmışsın gzlim...sonuç kac çıktı peki?
Ayyy şu 0.1 de hiç anlamam benimde hep böle çıkar deli olurum 1 cık bari 0.1 ne! Mecbur bekleyeceksin Ztn cnm reglini inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur...0.1 cıktı canım. Yükslme şansı olur mu ki
İnşallah Can'ım incir havuç kürüne başladım inşallah iyi gelir :))[/QUOT inseallah faydasini gorursun yeni baslangiclar yeni umut demek
Çok sıcak canım evet Allah kolaylik versin hamilelere.Bulantınin geçmesine sevindim.Bol bol uyu depola melek dogunca ihtiyacın olabilir. Evet Dr sorayım en iyisi .Allâh a emanet ol.ben limon 06 bu arada Nick değiştirdim deIyiyim cnm napalim bizde sicaklarla mucadele ediyoruz :) cok sukur bulantilari atlattim. Bi uyku kaldi :) oda sikinti degil. Hayirlisiyla atlatcak insallah. Dedigin gibi kurtaj olduktan sonra hemen hamile kalan cok. Ama istersen bi kere doktoruna danis. Ona gore hareket et
Hava sıcak e hamilesin de olur öyle kelebek insallah bende yakin zamanda hamile olurum burayı özledim test yapmayidaCan'ım ben 3 defa adet oldum dördüncüde olmadım hamileydim aralıkta kürtaj oldum ocak şubat mart Aa pardon dört kere martta da oldum nisanda olmadım
canım kayısı yesen iyi olur rahatlatır geçmiş olsun.Arkadaşlar merhaba bugün 3.gün ve ben hala tuvalet sorunu yaşıyorum çok afedersiniz büyüğünü yapmadım artık migdemdeki fazlalikhissinden. Dolayı catlicak gibiyim napmamlazim
Canim hamilelik kabizliga neden olur mu bilmem ama kabiz olunca bana en iyi gelen sey corba... calistigim icin cogu zaman hep kati besleniyoruz ve cabuk kabiz oluyoruz yakin zamanda tuketmediysen yapmani oneririm insallah iyi gelir hatta bu aksam icinde yapicam bende kabizim su anArkadaşlar merhaba bugün 3.gün ve ben hala tuvalet sorunu yaşıyorum çok afedersiniz büyüğünü yapmadım artık migdemdeki fazlalikhissinden. Dolayı catlicak gibiyim napmamlazim
İnşallah seninde Burdaki herkesinde tatlı sağlıklı bebişlerle dolar kucakları Can'ımHava sıcak e hamilesin de olur öyle kelebek insallah bende yakin zamanda hamile olurum burayı özledim test yapmayidaAllah a emanet ol öptüm.
Az yemek yeyip sık sık yiceksin bende aynısını yaşadım çok zorMerhaba kızlar hepinize hayırlı bir gün dilerim
Hamileliğimi öğreneli 2 hafta kadar oldu ve bu süreçte giderek artan bir şişkinlik problemim var..
Bir şey yediğim anda karnım resmen 3 katına çıkıyor ve kolay kolay inmiyor. Bir tek sabahları biraz inmiş oluyor ama şişlik hep var..
Patlayacak gibiyim. Zaman zaman midemde iğne batması gibi sancılarım oluyor. Gebeliğimden önce de midemde sorun vardı ama gebelikle birlikte hat safhaya ulaştı.. Nefes almakta zorlanıyorum resmenBilgisi olan, benimle aynı belirtileri yaşayan var mı? Varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar
Az yemek yeyip sık sık yiceksin bende aynısını yaşadım çok zor
Selam canım gözün aydın.İnş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Bende 6+2 hamileyim çok şükür.Aynı sorun bendede var.Karnım şiş geziyorum resmen.Midemdede hazımsızlık ve batmalar var.Lakin bunlar normal diye düşünüyorum.Bebişimiz yerleşip büyüyor :))Merhaba kızlar hepinize hayırlı bir gün dilerim
Hamileliğimi öğreneli 2 hafta kadar oldu ve bu süreçte giderek artan bir şişkinlik problemim var..
Bir şey yediğim anda karnım resmen 3 katına çıkıyor ve kolay kolay inmiyor. Bir tek sabahları biraz inmiş oluyor ama şişlik hep var..
Patlayacak gibiyim. Zaman zaman midemde iğne batması gibi sancılarım oluyor. Gebeliğimden önce de midemde sorun vardı ama gebelikle birlikte hat safhaya ulaştı.. Nefes almakta zorlanıyorum resmenBilgisi olan, benimle aynı belirtileri yaşayan var mı? Varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar
Ay canim ne guzel ne heyecanli guzel haberlerle gel canimKızlar herkese selam,
Yarın kısmetse 6+3 olucam ve bebeği görmek için dr randevumuz var.O kadar heycanlıyım ki anlatamam.Hem mutluyum hem korkuyorum.İnş bebişimizi görür kalbinin atışını duyarız.Dua ederseniz çok sevinirim.Rabbim hepimizin gönlüne göre olanını versin inşşşş :)
Amin tatlım amin.En içten dileklerimle dua ettim senin içinAy canim ne guzel ne heyecanli guzel haberlerle gel canimbizede nasip olur ins bu heyecanlari yasamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?