Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sağol canım Allah razı olsun. Bendeki şişlik nefes almamı zora sokacak boyutta ve 7 aylık hamile görüntüm var.. Bir de tokluk hissi yaşıyorum bir türlü de geçmiyor.. Sende de bu tür belirtiler var mı acaba?

Reactions: KHN
Benim o kadar değil lakin şuan bile midem ve karnım 5 aylık gibi şiş.Öğlen yedim ve halen acıkmadım.

canım ben hala adet olmadım. 16sı gunumdu on gun gectı. bı haftadır agrılarım var hafıf hafıf ama sadece agrı. göğüslerim şiş ama agrı ya da acı yok. dun tuvalete gıtmıstım cok az olur gibi olmusum yanı camasırım kırlenmıs saddece. bugunde cok koyu kahverengı akıntım oldu. test yapıcam esım yaptırmıyo hamıle degilsindir dıye. esım gecelerı caliştıgı için gunduzleri çıkıp test alamıyorum. umutlanmak ıstemıyoruz 4 aydır hep hevesle yaptım ama adetım 2 gun gecıkınce yapıyodum. offf napmalıyım.

Benim o kadar değil lakin şuan bile midem ve karnım 5 aylık gibi şiş.Öğlen yedim ve halen acıkmadım.

Anladım canım.. Bende önceden gastrit de vardı ondan sanırım daha beter durumdayım. Yarın bebişinin kalp atışını duyarsın, hiçbir sorun yoktur inşaAllah. Aynı duayı bana da edersen sevinirim çünkü yarın benim de kontrolüm var

Reactions: KHN
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Bu mübarek ayda dilerim Rabbim seninde gönlüne göre verir Yarın bildirelim hayırlısıyla sonuçlarımızı buraya.

yap canım hemen bekleyerek stres yaparsın varsa ne güzel zaten yoksa da stresten dolayi gecikme yasamazsin bi an once olursun. inşallah hamilesindir canım haber ver test yapinca
arkadasım hala adet olmadım ve test yapmadım. eşim bosuna heveslenmeyelım normal adet gecıkmesdır dıyo. benım normalde 2 3 gecıkırdı ama 10 gün oldu. bi haftadır hafıf hafıf kasıklarım ve belim agrıyo . dun cok cok az camasırım kırlenmıs adet oldum sandım ama bugun ne agrım var ne adetım geldi cok koyu renk akıntı geldi. belirisizlik asırı stres yapıyo . dua et arkadasım daha yeni evli sayıırım bır yıllık 4 aydır korunmuyorum ama bebeğim olsun cok olsun ıstıyorum.

merhaba hanımlar ben ilk defa kadın doğuma gitcem hemen alttan muayne ediyomu yoksa kan tahlili isteyip sonraki aylarmı çağırıyo bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba hanımlar ben ilk defa kadın doğuma gitcem hemen alttan muayne ediyomu yoksa kan tahlili isteyip sonraki aylarmı çağırıyo bilgilendirirseniz sevinirim

Canim ilk muayine alttan olur kist fln varsa ona gore tedavi uygular yine o gun kan tahlili ister genelde byle oluyo

cnm malesef bende aynı durumdayım hatta sana su kadarını dıyım karnıma elımı koysam mıgdem anında tepkı verıyor agzıma gelecek oluyor yedıklerım:) ben cok uzuluyorum mıgdeme valla hamılelıkte en cok etkılenen mıgde olurmus ... sabah ınık olan karnım gun ıcınde cıkıyor oda yedıklerımızden sısıyor dıye dusunuyorum oyuzden yaptıgım tek sey aksamları ck az yemek eger bır gram fazla yersem bıldıgın daralıyorum fenalık gecırcek oluyorum

kızlar günaydın hala regl olmadım gece olurum belki diyordum umudum vardı.. bugün hiç belirtim yok göğüs hassasiyetim dışında birde fena baş ağrım var gözlerim kapanacak nerdeyse ağrıdan. bu ay çıksın olmazsam test yapıcam tek çizgi görüp üzülmek istemiyorum

ne kdr kaldı adete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…