- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Saolasin canimAmin tatlım amin.En içten dileklerimle dua ettim senin için
Selam canım gözün aydın.İnş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Bende 6+2 hamileyim çok şükür.Aynı sorun bendede var.Karnım şiş geziyorum resmen.Midemdede hazımsızlık ve batmalar var.Lakin bunlar normal diye düşünüyorum.Bebişimiz yerleşip büyüyor :))
Ayy canım bnm inş hamilesindir.Kasıkta batma şeklinde ağrılar bendede vardı :) ve hamile olduğumu öğrendimKizlar regl olmadim. Kasiklarimin tam ortasinda aci hissediyorum agri degil aci olmasi cok sinirimi bozuyor yemek yaptim ayakta biraz fazla durdum ondan sonra basladi
Benim o kadar değil lakin şuan bile midem ve karnım 5 aylık gibi şiş.Öğlen yedim ve halen acıkmadım.Sağol canım Allah razı olsun. Bendeki şişlik nefes almamı zora sokacak boyutta ve 7 aylık hamile görüntüm var.. Bir de tokluk hissi yaşıyorum bir türlü de geçmiyor.. Sende de bu tür belirtiler var mı acaba?
Insallah canim bu ayi pek degerlendiremedik umutlu degildim acikcasi ama Allahin isi bilemeyiz ki ne zaman nasip kismet edecekAyy canım bnm inş hamilesindir.Kasıkta batma şeklinde ağrılar bendede vardı :) ve hamile olduğumu öğrendim
Benim o kadar değil lakin şuan bile midem ve karnım 5 aylık gibi şiş.Öğlen yedim ve halen acıkmadım.
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Bu mübarek ayda dilerim Rabbim seninde gönlüne göre verirAnladım canım.. Bende önceden gastrit de vardı ondan sanırım daha beter durumdayım. Yarın bebişinin kalp atışını duyarsın, hiçbir sorun yoktur inşaAllah. Aynı duayı bana da edersen sevinirim çünkü yarın benim de kontrolüm var
arkadasım hala adet olmadım ve test yapmadım. eşim bosuna heveslenmeyelım normal adet gecıkmesdır dıyo. benım normalde 2 3 gecıkırdı ama 10 gün oldu. bi haftadır hafıf hafıf kasıklarım ve belim agrıyo . dun cok cok az camasırım kırlenmıs adet oldum sandım ama bugun ne agrım var ne adetım geldi cok koyu renk akıntı geldi. belirisizlik asırı stres yapıyo . dua et arkadasım daha yeni evli sayıırım bır yıllık 4 aydır korunmuyorum ama bebeğim olsun cok olsun ıstıyorum.yap canım hemen bekleyerek stres yaparsın varsa ne güzel zaten yoksa da stresten dolayi gecikme yasamazsin bi an once olursun. inşallah hamilesindir canım haber ver test yapinca
İnşşşşallahhhhhhheşim sonunda ikna oldu yarın test yapıcam. hayırlı ramazan ayı hürmetine dua edin inşallah hamileyimdir kızlar
Insallahhh canim insallah hayirli haberlerini paylasirsn bizimleeşim sonunda ikna oldu yarın test yapıcam. hayırlı ramazan ayı hürmetine dua edin inşallah hamileyimdir kızlar
merhaba hanımlar ben ilk defa kadın doğuma gitcem hemen alttan muayne ediyomu yoksa kan tahlili isteyip sonraki aylarmı çağırıyo bilgilendirirseniz sevinirim
Canim ilk muayine alttan olur kist fln varsa ona gore tedavi uygular yine o gun kan tahlili ister genelde byle oluyo
tamam canım hazırlıklı gideyim ben yine çok saol
cnm malesef bende aynı durumdayım hatta sana su kadarını dıyım karnıma elımı koysam mıgdem anında tepkı verıyor agzıma gelecek oluyor yedıklerım:) ben cok uzuluyorum mıgdeme valla hamılelıkte en cok etkılenen mıgde olurmus ... sabah ınık olan karnım gun ıcınde cıkıyor oda yedıklerımızden sısıyor dıye dusunuyorum oyuzden yaptıgım tek sey aksamları ck az yemek eger bır gram fazla yersem bıldıgın daralıyorum fenalık gecırcek oluyorumMerhaba kızlar hepinize hayırlı bir gün dilerim
Hamileliğimi öğreneli 2 hafta kadar oldu ve bu süreçte giderek artan bir şişkinlik problemim var..
Bir şey yediğim anda karnım resmen 3 katına çıkıyor ve kolay kolay inmiyor. Bir tek sabahları biraz inmiş oluyor ama şişlik hep var..
Patlayacak gibiyim. Zaman zaman midemde iğne batması gibi sancılarım oluyor. Gebeliğimden önce de midemde sorun vardı ama gebelikle birlikte hat safhaya ulaştı.. Nefes almakta zorlanıyorum resmenBilgisi olan, benimle aynı belirtileri yaşayan var mı? Varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar
ne kdr kaldı adetekızlar günaydın hala regl olmadım gece olurum belki diyordum umudum vardı.. bugün hiç belirtim yok göğüs hassasiyetim dışında birde fena baş ağrım var gözlerim kapanacak nerdeyse ağrıdan. bu ay çıksın olmazsam test yapıcam tek çizgi görüp üzülmek istemiyorum
bat dündü canımne kdr kaldı adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?