Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tamam ozaman yapsana canım test ben oglen yemek yedıkten sonra yapmsıtım cıktı hatta 25 marttı adetım 20 nısanda yaptım cıktı ona ragmen degerım 76 cıkmıstı

Ben meraktan ölücem şimdi :) :)
Test yapsana canım benim.

kızlar bende çok meraktayım ama bir kaç gün daha bekliyeyim diyorum gecen ay 2 test boşuna gitti çok ağladım 15gün gecikti neden çıkmadı diye şimdide en beklemediğim ay haziran yine aynı üzülürüm diye korkuyorum

hakkında hayırlısı neyse olsun ve hc bır seyı kafana takma elbet sende anne olcaksın o tadı yasıcaksın asıl boyle yaparak kendını strese sokuyorsun bıde bu ay olmazsa esınızle gııdın tatıle gzmeye kafanı rahatlatmaya bakın sureklı okonuyu dusunmek ıı dgl

Canim Merhaba gittik bizde renkliye çok şükür iyi hersey yolunda 21 haftamiz doldu bizimde sen naptın nasıl gidiyo hamilelik

Merhaba kızlar,
Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı. Hsg çekildiğimde rahimde polip çıktı geçen ay histeroskopi oldum bu ay ilk denememizdi ameliyattan sonra klomen kullandım iğne olmadım. Bugün üç gün geçmişti idrar testi yaptım pozitif çıktı hemen gittim kan verdim saat 2 de sonuç çıkacak inş hamilerimde allah isteyen herkese nasip etsin

Hamile olabilirsin benimde belirtim göğüs hassasiyeti yani yüz üstü yatamıyordum okadar ve baş ağrısı ve az pembe akinti olmuştu hatta adetim geldi geliyor sanmıştım ve bebegimi kaybettim şimdi yine istiyoruz daha benim adetime 16 gun var beklemekte nekadar zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…