tamam ozaman yapsana canım test ben oglen yemek yedıkten sonra yapmsıtım cıktı hatta 25 marttı adetım 20 nısanda yaptım cıktı ona ragmen degerım 76 cıkmıstıbat dündü canım
Ben meraktan ölücem şimdi :) :)bat dündü canım
tamam ozaman yapsana canım test ben oglen yemek yedıkten sonra yapmsıtım cıktı hatta 25 marttı adetım 20 nısanda yaptım cıktı ona ragmen degerım 76 cıkmıstı
Ben meraktan ölücem şimdi :) :)
Test yapsana canım benim.
hakkında hayırlısı neyse olsun ve hc bır seyı kafana takma elbet sende anne olcaksın o tadı yasıcaksın asıl boyle yaparak kendını strese sokuyorsun bıde bu ay olmazsa esınızle gııdın tatıle gzmeye kafanı rahatlatmaya bakın sureklı okonuyu dusunmek ıı dglkızlar bende çok meraktayım ama bir kaç gün daha bekliyeyim diyorum gecen ay 2 test boşuna gitti çok ağladım 15gün gecikti neden çıkmadı diye şimdide en beklemediğim ay haziran yine aynı üzülürüm diye korkuyorum
Canim Merhaba gittik bizde renkliye çok şükür iyi hersey yolunda 21 haftamiz doldu bizimde sen naptın nasıl gidiyo hamilelikCanım Merhaba,
Ayrıntılı Ultrasona gittim, çok şükür bebeğim iyi herhangi bir sorun yok.. Normalde gittiğimde 20 haftalık olması lazımken 21 haftalık gözüktü ve doktor gelişiminin önde olduğunu bu durumunda kötü birşey olmadığını söyledi. Sadece tahmini doğum tarihimi öne alırmış.. Erken doğum riskim yokmuş, kısacası herşey güzelll.
Sende 25inde gittiğinde güzel sonuçlarla dönersin inşallah, banada haber vermeyi unutma :)
Benim oldu canim:) doktorun bi tahmin yapmadi miarkdslar 13. haftada cınsıyet bellı olurmu
valla bugun bende arkdsın yanında gıtcem normalde bayramdan snra sylerım dedı ama napıyım gıtcem merakım durdurmuyor:)Benim oldu canim:) doktorun bi tahmin yapmadi mi
5 gun kala en son adte tarıhımı baz alırsam belkı de 2 kala adet olcagımdan cıktıKizlar merhaba bat a kaç gün kala idrar testinde öğrendiniz
Canim naptin ikili testin nasıl çıktı inşallah iyi cikmistır söyledimi cinsiyetiniDeğil Can'ım ya söylemedi bidahaki kontrolde deri ama bu hafta cumartesi ikili test sonucu için gidince belki söyler
Canım ovulasyondan yada tahmini iliskiden kaç gün sonra gibi oluyor5 gun kala en son adte tarıhımı baz alırsam belkı de 2 kala adet olcagımdan cıktı
Ögrenirsen etiketle benide:))valla bugun bende arkdsın yanında gıtcem normalde bayramdan snra sylerım dedı ama napıyım gıtcem merakım durdurmuyor:)
Hamile olabilirsin benimde belirtim göğüs hassasiyeti yani yüz üstü yatamıyordum okadar ve baş ağrısı ve az pembe akinti olmuştu hatta adetim geldi geliyor sanmıştım ve bebegimi kaybettim şimdi yine istiyoruz daha benim adetime 16 gun var beklemekte nekadar zorkızlar günaydın hala regl olmadım gece olurum belki diyordum umudum vardı.. bugün hiç belirtim yok göğüs hassasiyetim dışında birde fena baş ağrım var gözlerim kapanacak nerdeyse ağrıdan. bu ay çıksın olmazsam test yapıcam tek çizgi görüp üzülmek istemiyorum
yanımdakı arkdsa cok emın sekılde kız dedı bana da yuksek ıhtımalle kız ama bayramdan snra netlesır dedıÖgrenirsen etiketle benide:))
arkdsım bence ona takılma ama ben bır yedı ve bırde ayın onunda gırmıstım ılıskıye ama bana gore yedısınde oldu dollenme catlatma ıgnesı yaptırmıstım doktor ogun ılıskıye gırmemızı demıstıCanım ovulasyondan yada tahmini iliskiden kaç gün sonra gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?