- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Söylemedi Can'ım Bayram'dan sonraki hafta öğrenicez inşallahCanim naptin ikili testin nasıl çıktı inşallah iyi cikmistır söyledimi cinsiyetini
Seni meraklı seniyanımdakı arkdsa cok emın sekılde kız dedı bana da yuksek ıhtımalle kız ama bayramdan snra netlesır dedı
ama bana arkds gıbı emın konusmadıda agzından kız cıktı bakalım nolcek esımın haberı yok daha:)Seni meraklı seniöğrenmişsin ne güzel
İçinden geçen neydi pekiama bana arkds gıbı emın konusmadıda agzından kız cıktı bakalım nolcek esımın haberı yok daha:)
aynen beklemek çok zor ben perşembeye kadar bekliyeyim diyorum benim göğüs ağrım durulmayacak kadar değil yürüdüğümde sallanınca hissediyorum ağrıyı bazıları dokunamayacak dereceye geliyormuş. gerçi herkesin belirtisi bir olcak diye bir şey yok bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun. bu sefer melegin seninle olur inşallahHamile olabilirsin benimde belirtim göğüs hassasiyeti yani yüz üstü yatamıyordum okadar ve baş ağrısı ve az pembe akinti olmuştu hatta adetim geldi geliyor sanmıştım ve bebegimi kaybettim şimdi yine istiyoruz daha benim adetime 16 gun var beklemekte nekadar zor
canım sen gebeliği erken öğrenmiştin dimi yanılıyormuyum sanki senin bat bugünlerde olması lazımdı. eğer yanlış değilsem değerin normal hayırlısı olsun 2 günde bir 2 katına çıkması lazım değerin bayramdan sonra kontrolde keseyi falan görürsün inşallahKızlar degerim 112cikti nasil?
darısı başıma ben yapamıyorum korkudan test falanKızlar bata 1 gün kala dayanamadım test yaptım silikte olsa çizgiyi gördüm hemen gidip kan testi yaptırdım 1 saate sonucu alıcam. Heyecan dorukta
Hadi inşallahKızlar bata 1 gün kala dayanamadım test yaptım silikte olsa çizgiyi gördüm hemen gidip kan testi yaptırdım 1 saate sonucu alıcam. Heyecan dorukta
erkektı oyuzden soklandım vallaİçinden geçen neydi peki
Bende çok merak ediyorum artıkerkektı oyuzden soklandım valla
bız duramadık arkadasla gıttık gecen hafta ucretlı muayene oldugum ıcın ve 15 gunude gecmedıgı ıcın ucretsız muayene olduk geldık:):)::):)Bende çok merak ediyorum artıkkeşke söyleselerdi Bayram'a öyle girseydik
çok yeni olduğu için normal canım hayırlısı olsun 2günde 2 katına çıkması lazım hormonlarının erken yaptırdığın için doktor bir kaç gün sonra tekrar isteyebilir kan tahliliSonuç 47 çıktı acaba normal mi
Saglikla gelsin canim kizin :)) ögrendin rahatladin:)))yanımdakı arkdsa cok emın sekılde kız dedı bana da yuksek ıhtımalle kız ama bayramdan snra netlesır dedı
Saglikla gelsin canim kizin :)) ögrendin rahatladin:)))
Canım mesela adetime 9 gün var ama karnım çok agrıyo çok uyumaya başladım göğsümünbiri acıyo bide karnıma içerden bişey batıyor iğne gibiSaglikla gelsin canim kizin :)) ögrendin rahatladin:)))
Iyiyiz bizde 21 haftamiz bitti cumartesi renkliye gittik hersey yolunda şükür erkekmis Bizimki de gostetdi doktor renklide pipisini sende ogrenirsin canım merak etmeSöylemedi Can'ım Bayram'dan sonraki hafta öğrenicez inşallahikili testte iyi çıktı Allah'a şükür Nasıl nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?