Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım mesela adetime 9 gün var ama karnım çok agrıyo çok uyumaya başladım göğsümünbiri acıyo bide karnıma içerden bişey batıyor iğne gibi
4-5 gun sonra test yap canim:)demesi kolay biliyorum duramiyosun zaman gecmiyodur:)) hayirlisi olsun

Kizlar bnmde 10 15 gundur kahverengi lekelenmem vardi carsamba gnu doktor randevm var ama dayanamadm bu gun sbah kan verdim saglik ocagnda yarn oglendn snra snuc alicm diger tahlillerimide yaptrmk istedm duzensizlestiren durm mu var diye yarn ogrenicm bakalm neymis durm

Canım ben bunun çözümünü buldum inşaAllah. Sabahları bir tane ezilmiş zeytin çekirdeği yutuyorum, bir de az ve sık yiyorum.. Sen de dene istersen.

Amin inşallah canım ya guzel haberlerini Alırız inşallah

170 boyum balık etliyim bncede fazla değil kilolu bayanlrn hamile kalması dha mı zor merak ediyorum. Ahh bi braksam sigarayı senelerdir her yöntemi denedim kndimi şartladm ztn gebe kalırsam bırakılck kesin Birde bnde 1-2 haftadr sallanma hissi var ayaktaykn baş dönmesi gbi tansiyonun düşüyo dyo herkes resmn sersem gbym bu şekilde gebelik belirtisi olabilir mi

Merhaba kadınlar klubü sakinleri. Ben dört buçuk aylık evliyim. Evliliğimizin ilk gününden beri korunmadık ve bu ay günüm gecikti. Normaldede böyle gecirkirdi bazı aylar hiç olmazdı ama özellikle banyodan sonra ve bazen sabah uyandiğimda mide bulantisi ve halsizlik çekiyorum. Henüz test yapmadim. Ama sizce hamilelik belirtisi midir bunlar.

İnşallah canımmm en kısa zamanda testler uğurlu biliyorsun

Bir buçuk litre suya elma sirkesi atıp onunla taharetlenebilirsin cnm yada batikonla silebilirsin günde bir defa ve sakin günlük peder kullanma tuvalet kağıdı koy ve her tuvalette değiştir o tuvalet kağıdını benim bilgilerim bu kadar
İyiyim canım. Şikayetlerim azaldı sayılır. İdrar yolu enfeksiyonu ve mantarla boğuşuyorum bu aralar sen nasılsın

Sirkeli su kullanıyorum. Günlük ped hiç kullanmam. Sık sık çamaşırımı değiştiririm. 1 aydır geçmedi. Antibiyotik fitil hiç biri işe yaramadı. Yeni bi antibiyotik ve fitil verdi dr inşallah bu işe yarar. Piskolojim bozuldu

kızlar normal test yaptım tek çizgi çıktı az önce dayanamadım clearblue tet yaptım sonuç resimdeki gibi..sizce hamile miyim?
Ayy hamilesin canim o 1-2, 3 4 hafta anlamina geliyor ve 3-4 gosteriyor bazende oda 4 veya daha fazla anlamina geldigini biliyorum. Hayirli olsun bebeğin inşallah çok sevindim oyle gorunce :)

Canım vertigo olabilirsin

Iyiyiz bizde 21 haftamiz bitti cumartesi renkliye gittik hersey yolunda şükür erkekmis Bizimki de gostetdi doktor renklide pipisini sende ogrenirsin canım merak etme
Ay maşallah size ya ne güzel sen yarı yolu aşmışsın artık az kaldı inşallah bizde Bayram'dan sonra öğreniriz

İç çamaşırını sık sık degistirsende peçete gibi olmaz sen en iyisi peçeteyi dene bi bi de batikonla temizlen zaten ameliyatta falan da kullaniyorlar batikonu zararsız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…