- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
pozitif görünüyor ve teste sanırım 1-2 haftalık daha önce yapanlar vardı o sayılar haftayı ifade ediyordu yanılmıyorsam gerçi 1-2 haftalık nasıl gösteriyorsakızlar normal test yaptım tek çizgi çıktı az önce dayanamadım clearblue tet yaptım sonuç resimdeki gibi..sizce hamile miyim?
4-5 gun sonra test yap canim:)demesi kolay biliyorum duramiyosun zaman gecmiyodur:)) hayirlisi olsunCanım mesela adetime 9 gün var ama karnım çok agrıyo çok uyumaya başladım göğsümünbiri acıyo bide karnıma içerden bişey batıyor iğne gibi
cnm malesef bende aynı durumdayım hatta sana su kadarını dıyım karnıma elımı koysam mıgdem anında tepkı verıyor agzıma gelecek oluyor yedıklerım:) ben cok uzuluyorum mıgdeme valla hamılelıkte en cok etkılenen mıgde olurmus ... sabah ınık olan karnım gun ıcınde cıkıyor oda yedıklerımızden sısıyor dıye dusunuyorum oyuzden yaptıgım tek sey aksamları ck az yemek eger bır gram fazla yersem bıldıgın daralıyorum fenalık gecırcek oluyorum
Amin inşallah canım ya guzel haberlerini Alırız inşallahaynen beklemek çok zor ben perşembeye kadar bekliyeyim diyorum benim göğüs ağrım durulmayacak kadar değil yürüdüğümde sallanınca hissediyorum ağrıyı bazıları dokunamayacak dereceye geliyormuş. gerçi herkesin belirtisi bir olcak diye bir şey yok bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun. bu sefer melegin seninle olur inşallah
170 boyum balık etliyim bncede fazla değil kilolu bayanlrn hamile kalması dha mı zor merak ediyorum. Ahh bi braksam sigarayı senelerdir her yöntemi denedim kndimi şartladm ztn gebe kalırsam bırakılck kesin Birde bnde 1-2 haftadr sallanma hissi var ayaktaykn baş dönmesi gbi tansiyonun düşüyo dyo herkes resmn sersem gbym bu şekilde gebelik belirtisi olabilir miboyun kaç canım 75 kilo çok değildir hele 1,80 falansa boyun. ayrıca akıntı ve kaşıntı enfeksiyon işareti olabilir. ayrıca çocuk istiyorsan 1 sene öncesinden bırakman lazım canım sigarayı o nedenle hamile kalmayı bekleme direk bırak
İnşallah canımmm en kısa zamandaMerhaba kızlar bugün kürtaj sonrası 2. Reglimi oldum ve artık korunmayı bırakıyim diyorum .Dr aslında 3 ay dedi ama çoğu kişi kurtajdan sonra korunmamis kürtaj olanlar siz ne yaptiniz?hamile kızlar sizler nasılsın bebekler nasıl?AnaPatron @disikartal87 @bhchrk ve su aklima gelmeyenler.@sweetwitch01 sen nasılsın sesin hiç çıkmıyor memleket sıcağı nefes aldırmıyordur şimdi sana:) En kisa zamanda evde bekleyen 100 ovu testim 100 gebelik testi ile aranizdayim
İyiyim canım. Şikayetlerim azaldı sayılır. İdrar yolu enfeksiyonu ve mantarla boğuşuyorum bu aralar
İyiyim canım. Şikayetlerim azaldı sayılır. İdrar yolu enfeksiyonu ve mantarla boğuşuyorum bu aralarsen nasılsın
Sirkeli su kullanıyorum. Günlük ped hiç kullanmam. Sık sık çamaşırımı değiştiririm. 1 aydır geçmedi. Antibiyotik fitil hiç biri işe yaramadı. Yeni bi antibiyotik ve fitil verdi dr inşallah bu işe yarar. Piskolojim bozulduBir buçuk litre suya elma sirkesi atıp onunla taharetlenebilirsin cnm yada batikonla silebilirsin günde bir defa ve sakin günlük peder kullanma tuvalet kağıdı koy ve her tuvalette değiştir o tuvalet kağıdını benim bilgilerim bu kadar
Ayy hamilesin canim o 1-2, 3 4 hafta anlamina geliyor ve 3-4 gosteriyor bazende oda 4 veya daha fazla anlamina geldigini biliyorum. Hayirli olsun bebeğin inşallah çok sevindim oyle gorunce :)kızlar normal test yaptım tek çizgi çıktı az önce dayanamadım clearblue tet yaptım sonuç resimdeki gibi..sizce hamile miyim?
Canım vertigo olabilirsin170 boyum balık etliyim bncede fazla değil kilolu bayanlrn hamile kalması dha mı zor merak ediyorum. Ahh bi braksam sigarayı senelerdir her yöntemi denedim kndimi şartladm ztn gebe kalırsam bırakılck kesin Birde bnde 1-2 haftadr sallanma hissi var ayaktaykn baş dönmesi gbi tansiyonun düşüyo dyo herkes resmn sersem gbym bu şekilde gebelik belirtisi olabilir mi
Ay maşallah size ya ne güzel sen yarı yolu aşmışsın artık az kaldıIyiyiz bizde 21 haftamiz bitti cumartesi renkliye gittik hersey yolunda şükür erkekmis Bizimki de gostetdi doktor renklide pipisini sende ogrenirsin canım merak etme
Canim o 1-2 hafta yazan sey nezaman hamile.kaldigini gosteriyor yani son regliye gore deil ...Çok teşekkür ederim
Regline nekadar vardi yaptiginda ...Çok teşekkür ederim
Sirkeli su kullanıyorum. Günlük ped hiç kullanmam. Sık sık çamaşırımı değiştiririm. 1 aydır geçmedi. Antibiyotik fitil hiç biri işe yaramadı. Yeni bi antibiyotik ve fitil verdi dr inşallah bu işe yarar. Piskolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?