Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar hala regl olmadım. dün arkadaşlarımın ve ablamın baskısıyla test yaptım ilk başta bişi yoktu sonra hayalet gibi bir çizgi çıktı çok çok silik grimsi bir çizgi fotosunu cektim ama fotoda ve kontrast yaptım görünmedi sinir oldum attım çöpe testidedim hayal görmeye başladım bir kaç gün daha bekliyeyim regl olmazsam kanda baktırcan garanti olsun

İyiyim canım. Şikayetlerim azaldı sayılır. İdrar yolu enfeksiyonu ve mantarla boğuşuyorum bu aralar sen nasılsın
Gecmis olsun canim bende şişiyorum ya el ayak sisti nefes alamiyorum :))) bunada şükür sağlıkla gelsinde bebisler:)

merhaba arkadaşlar dün adetimin 3. Günüydü doktora gittim bana serophene ve estrofem diye iki ilaç başladı. Serophene 5 gün sabah akşam kullan dedi. 10 gün sonrayada kontrole çağırdı ama bana çatlatma iğnesi yapacak mı onu söylemedi şimdi ben ne yapayım bilmiyorum. Benim yumurtam 10 güne kalmaz çatlar normalde ama bu ilaçlar kullanılınca illaki çatlatma iğnesi mi olması gerekiyor bi fikri olan daha önce bunlardan veya klomen. Falan tarzı ilaçlardan kullanan var mı acaba

Guzell annişler regli gununuzde regli olucak gibi hafif gelip gecen agrilariniz varmiydi ... benim regli gunum dundu yani 27 haziran ben 23unde ve 25inde erken gebelik testlerinden yaptim kocaman negatif gormustum...belimde degilde kuyruk kemiginin hemen ustunde agrim var biraz 2 gundur...sizde boyle seyler olmusmuydu ?

çok şükür canım ne güzel Allah bizlerede nasip eder inşallah

Mrb arkadaslar son bir aydr dewamli takip ediyrm baya da bilgileniyrm cok tesekkr ederm hepinize uye olark devam edeym dedm. 10 aylk ewliym bizde gecen ay calismalara basladk:) reglime 2 gun var ama adet olacm sanrm akintm var cunku. Neyse hayrlisi olsn bakalm

Kızlar aranızda sperm testi sonucundan anlayan var mı? Bide ben bu ay rahim filmi cektirmemeye karar verdim. Bu ay da olmazsa ağustosta mecbur cektiririm ama

Yaa hadi bakalim ya :) umut verdi bana valla su anki durumun :) insallah canim, insallah bebegin seninledir :) benim de henuz reglime 7 gun var, su an bi belirti yasamali miyim sence? :) bu arada 2 gun once iliskiden sonra gelen akintida, pembe cizgi halinde damarli bir sey geldi. Su anda da bembeyaz degil ama sari bir akinti var. Ne olabilir sence canim? Bu pembe akinti kafama cok takildi, eger dollenme olduysa bebege bir zarar vermemisizdir degil mi?

Selam C Cekhu , seninle batlarimiz ayni idi, 29-30 Haziran. Ne durumdasin? Var mi bir degisiklik?
Ben kirmizilari gormeyi bekliyorum artik, umudumu kestim :) regl oncesi lekelenmeler geldi bugun ufak ufak. Ayrica regl oncesi agrim da var. Sanirim bu ay usutme ya da iltihaptan dolayi erkenden kasik agrilarim oldu, ben de ufaktan umutlandim. Bir dahaki aya ovulasyon testi alip bir de oyle deneyecegim artik :)

ben de yarın 6 +3 olucam inşallah ve doktora gidicem. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah canım

yok canım vermemişsindir zaten ne zaman tutacağını bilemiyoruz ki ya yumurtlamadan sonra hiç ilişki olmucak mı bebek varsa belirtileri yavaş yavaş yaşamaya başlamalısın ama herkeste belirti olmayabiliyor bekle bakalım reglin geçsin inşallah vardır bebeğin.

canım ben de adetin 3. günü gitmiştim 5. günü klomen başladım günde 2 defa. adetin 13. günü de iğne olmuştum. sen takma hiç bişeyi kafana gün aşırı değerlendirmeye çalışın kacirmazsiniz çatlasa da. Eğer senin catlamada sorun varsa diğer ay iğne verir doktor. en azından catlamada sorun olup olmadığını ogrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…