- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Canim Merhaba gittik bizde renkliye çok şükür iyi hersey yolunda 21 haftamiz doldu bizimde sen naptın nasıl gidiyo hamilelik
sekerli_seker doktordan geldim canim cok sukur hersey yolunda oglumu gordum cok mutlu oldum rabbim isteyen herkese yasatsin insallah bu duyguyu
Gecmis olsun canim bende şişiyorum ya el ayak sisti nefes alamiyorum :))) bunada şükür sağlıkla gelsinde bebisler:)İyiyim canım. Şikayetlerim azaldı sayılır. İdrar yolu enfeksiyonu ve mantarla boğuşuyorum bu aralarsen nasılsın
Allah razi olsun canim :)Çok şükür canım, adına çok sevindim.. Maşallah.
Ayni valla gün sayıyorum:)Canım selam naber nasılsın :) Yeni gördüm girmiyordum tatile çıkmıştım :)
Ben iyi çok şükür sende nevar neyok?
Ogrenirsin canım merak atme biz 21 hafta nasıl gecti bilmiyoruz çobuk geciyo ya kıpır kıpır oynuyoruz artık bizAy maşallah size ya ne güzel sen yarı yolu aşmışsın artık az kaldıinşallah bizde Bayram'dan sonra öğreniriz
Kızlar herkese selam,
Bugün 6+3 ve biz bebeğimizide gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür.Allahım o nasıl bir duygu gözyaşlarıma engel olamadım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Bu mübarek günde isteyen tüm bayanlar için dua ediyorum.
Fotosunu gonder bakalim canim biraz anliyorum benKızlar aranızda sperm testi sonucundan anlayan var mı? Bide ben bu ay rahim filmi cektirmemeye karar verdim. Bu ay da olmazsa ağustosta mecbur cektiririm ama
Üroloji doktoru normal demiş eşime, yarın kadın doğum doktoruma gostericem canım ama ben baktım kafam karıştı hiç bişey anlayamadımFotosunu gonder bakalim canim biraz anliyorum ben
Yaa hadi bakalim ya :) umut verdi bana valla su anki durumun :) insallah canim, insallah bebegin seninledir :) benim de henuz reglime 7 gun var, su an bi belirti yasamali miyim sence? :) bu arada 2 gun once iliskiden sonra gelen akintida, pembe cizgi halinde damarli bir sey geldi. Su anda da bembeyaz degil ama sari bir akinti var. Ne olabilir sence canim? Bu pembe akinti kafama cok takildi, eger dollenme olduysa bebege bir zarar vermemisizdir degil mi?kızlar hala regl olmadım. dün arkadaşlarımın ve ablamın baskısıyla test yaptım ilk başta bişi yoktu sonra hayalet gibi bir çizgi çıktı çok çok silik grimsi bir çizgi fotosunu cektim ama fotoda ve kontrast yaptım görünmedi sinir oldum attım çöpe testidedim hayal görmeye başladım bir kaç gün daha bekliyeyim regl olmazsam kanda baktırcan garanti olsun
Bende bu ay hiç stres değildim.. Ama bu kasık ağrısı çıkınca bi de kokulara karşı hassas olunca stres oldum.. Bi de adet tarihi yaklaştıkça insanın aklında yoksa bile geliyor :)
Darısı başıma inşallah bende böyle çift çizgi fotolar paylaşırım Bayram'da :)
Allah sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım benim :)
ben de yarın 6 +3 olucam inşallah ve doktora gidicem. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah canımKızlar herkese selam,
Yarın kısmetse 6+3 olucam ve bebeği görmek için dr randevumuz var.O kadar heycanlıyım ki anlatamam.Hem mutluyum hem korkuyorum.İnş bebişimizi görür kalbinin atışını duyarız.Dua ederseniz çok sevinirim.Rabbim hepimizin gönlüne göre olanını versin inşşşş :)
yok canım vermemişsindir zaten ne zaman tutacağını bilemiyoruz ki ya yumurtlamadan sonra hiç ilişki olmucak mıYaa hadi bakalim ya :) umut verdi bana valla su anki durumun :) insallah canim, insallah bebegin seninledir :) benim de henuz reglime 7 gun var, su an bi belirti yasamali miyim sence? :) bu arada 2 gun once iliskiden sonra gelen akintida, pembe cizgi halinde damarli bir sey geldi. Su anda da bembeyaz degil ama sari bir akinti var. Ne olabilir sence canim? Bu pembe akinti kafama cok takildi, eger dollenme olduysa bebege bir zarar vermemisizdir degil mi?
canım ben de adetin 3. günü gitmiştim 5. günü klomen başladım günde 2 defa. adetin 13. günü de iğne olmuştum. sen takma hiç bişeyi kafana gün aşırı değerlendirmeye çalışın kacirmazsiniz çatlasa da. Eğer senin catlamada sorun varsa diğer ay iğne verir doktor. en azından catlamada sorun olup olmadığını ogrenirsinmerhaba arkadaşlar dün adetimin 3. Günüydü doktora gittim bana serophene ve estrofem diye iki ilaç başladı. Serophene 5 gün sabah akşam kullan dedi. 10 gün sonrayada kontrole çağırdı ama bana çatlatma iğnesi yapacak mı onu söylemedi şimdi ben ne yapayım bilmiyorum. Benim yumurtam 10 güne kalmaz çatlar normalde ama bu ilaçlar kullanılınca illaki çatlatma iğnesi mi olması gerekiyor bi fikri olan daha önce bunlardan veya klomen. Falan tarzı ilaçlardan kullanan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?