Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dogru soyluyorsun :)
İliskiden sonraki pembe cizgi seklindeki akinti ne ola ki acaba?

İnşallah müjdeli haber verirsin canim bekliyoruz biz de merakla

Selam arkadaşlar ben yeni üyeyim ve yeni evliyim. Henüz hamile kalmak istemiyorum çünkü bugün 29. günümüz. E ogum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım evlenmeden on gün önce, ama bana daha erken başlamam gerektiğini söylediler hamile kalabilirsin dediler. Evlendikten sonra hapa güvenip hiç korunmadik ve adet oldum ama 14 gün oldu hala adetim cok çok az olmasına rağmen devam ediyor. Her şeyden midem bulanıyor kusuyorum goguslerim patlayacak gibi agriyor ellerim ayaklarim sürekli alev alev yanıyor hep uyumak istiyorum. Haa bir de cok açık pembemsi şekilde de akintim oluyor ilişkiye girdikten sonra. Acaba hamile kaldım da bebeğime zarar mı veriyorum ilaçla ne yapmalıyım sizce

E gebelik testi yaptır yada en garantisi gidip kanda gebelik baktirmak daha garanti cnm hayırlısı olsun

Canım Çatlamada sorun yok diye biliyorum ben ovulasyon testi yapıyorum ona göre çatlıyodur herhalde. Acaba başka çatlayıp çatlamadığını nerden bilebiliriz?

Madem bu kadar çok çocuk seviyorsun korunmayın ozaman
Bir aylık evliyim ve henüz evliliğe tam olarak alismadan çocuk yapmak istemedigim için geçici bir süreliğine korunuyorum. Korunuyor olmam çocukları sevmedigim anlamına gelmez neden böyle bi tepki gösterdin anlamış degilim

Arkadaşlar oruç başınıza mi vurdu bi kere atarli yazmadım sadece söyledim bir aylık evlilik kısmını dikkat etmemişim hemen saldırmaya yer arıyorsunuz ya
Cocuk seviyor diye korunmasinmi istedigi zman zaten korunmayi bırakır yeni daha kendini tanimadan. Oralara alismadan dusunmedi demekki ön yargili olmayin derim

Kızlar bişey sorucam. İlişkiden 3 gün sonra pembemsi akıntı geldi ama çok az daha sonra kahverengileşti . Dün çok belim ağrıdı ve pembe akıntı geldi tekrar sonra kahverengiye döndü . Çok düzensiz ve az az bu akıntı . En son ayın 6 sında regli oldum ve 20 haziran eşimle birlikte olduk. Korunmuyoruz ama içime boşalmadı . Bugünde uyandığımda midem çok arıyordu geçti sonra . Hesaplamalarıma göre tam yumurtlama döneminde birlikte olmuşuz . Sizce hamile olabilir miyim? Yani bu olay üstüne görme denilen implantasyon kanaması olabilir mi ? Eğer değilsem sebebi ne olabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…