Dogru soyluyorsun :)yok canım vermemişsindir zaten ne zaman tutacağını bilemiyoruz ki ya yumurtlamadan sonra hiç ilişki olmucak mıbebek varsa belirtileri yavaş yavaş yaşamaya başlamalısın ama herkeste belirti olmayabiliyor bekle bakalım reglin geçsin inşallah vardır bebeğin.
Ben daha hissedemiyorum malesef biraz daha var heraldeOgrenirsin canım merak atme biz 21 hafta nasıl gecti bilmiyoruz çobuk geciyo ya kıpır kıpır oynuyoruz artık biz
İnşallah müjdeli haber verirsin canim bekliyoruz biz de meraklakızlar hala regl olmadım. dün arkadaşlarımın ve ablamın baskısıyla test yaptım ilk başta bişi yoktu sonra hayalet gibi bir çizgi çıktı çok çok silik grimsi bir çizgi fotosunu cektim ama fotoda ve kontrast yaptım görünmedi sinir oldum attım çöpe testidedim hayal görmeye başladım bir kaç gün daha bekliyeyim regl olmazsam kanda baktırcan garanti olsun
Selam arkadaşlar ben yeni üyeyim ve yeni evliyim. Henüz hamile kalmak istemiyorum çünkü bugün 29. günümüz. E ogum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım evlenmeden on gün önce, ama bana daha erken başlamam gerektiğini söylediler hamile kalabilirsin dediler. Evlendikten sonra hapa güvenip hiç korunmadik ve adet oldum ama 14 gün oldu hala adetim cok çok az olmasına rağmen devam ediyor. Her şeyden midem bulanıyor kusuyorum goguslerim patlayacak gibi agriyor ellerim ayaklarim sürekli alev alev yanıyor hep uyumak istiyorum. Haa bir de cok açık pembemsi şekilde de akintim oluyor ilişkiye girdikten sonra. Acaba hamile kaldım da bebeğime zarar mı veriyorum ilaçla ne yapmalıyım sizce
Hamile olma ihtimalim olabilir mi yani canımE gebelik testi yaptır yada en garantisi gidip kanda gebelik baktirmak daha garanti cnm hayırlısı olsun
Aslında çocuk delisi de bir insanım bakalım hayırlısı olsun :)Eczaneden bir test al bakalm canm.olmussda hayrli olsun :)❤
Hamile olma ihtimalim olabilir mi yani canım
Sende ben gibiisn yeniyim diye olmasini istemiyorsun ama.olursa da hayrlisi olsun diyenlerdensin olursa olur canm rabbim saglk versin :)❤Aslında çocuk delisi de bir insanım bakalım hayırlısı olsun :)
Sende ben gibiisn yeniyim diye olmasini istemiyorsun ama.olursa da hayrlisi olsun diyenlerdensin olursa olur canm rabbim saglk versin :)❤[/QUOTE
Evet canım ya çok seviyorum ama henüz çok erken diye de çekiniyorum ama hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)
Cocuk seviyor diye korunmasinmi istedigi zman zaten korunmayi bırakır yeni daha kendini tanimadan. Oralara alismadan dusunmedi demekki ön yargili olmayin derimMadem bu kadar çok çocuk seviyorsun korunmayın ozaman
Canım Çatlamada sorun yok diye biliyorum ben ovulasyon testi yapıyorum ona göre çatlıyodur herhalde. Acaba başka çatlayıp çatlamadığını nerden bilebiliriz?canım ben de adetin 3. günü gitmiştim 5. günü klomen başladım günde 2 defa. adetin 13. günü de iğne olmuştum. sen takma hiç bişeyi kafana gün aşırı değerlendirmeye çalışın kacirmazsiniz çatlasa da. Eğer senin catlamada sorun varsa diğer ay iğne verir doktor. en azından catlamada sorun olup olmadığını ogrenirsin
Bir aylık evliyim ve henüz evliliğe tam olarak alismadan çocuk yapmak istemedigim için geçici bir süreliğine korunuyorum. Korunuyor olmam çocukları sevmedigim anlamına gelmez neden böyle bi tepki gösterdin anlamış degilimMadem bu kadar çok çocuk seviyorsun korunmayın ozaman
Cocuk seviyor diye korunmasinmi istedigi zman zaten korunmayi bırakır yeni daha kendini tanimadan. Oralara alismadan dusunmedi demekki ön yargili olmayin derim
Bir aylık evliyim ve henüz evliliğe tam olarak alismadan çocuk yapmak istemedigim için geçici bir süreliğine korunuyorum. Korunuyor olmam çocukları sevmedigim anlamına gelmez neden böyle bi tepki gösterdin anlamış degilim
Yanlış anlamışim demek ki kusura bakma oruçlu olunca insan. pardon canimArkadaşlar oruç başınıza mi vurdu bi kere atarli yazmadım sadece söyledim bir aylık evlilik kısmını dikkat etmemişim hemen saldırmaya yer arıyorsunuz ya
Canm ben oruc degilim saldrmiyorumda sadece söyledimArkadaşlar oruç başınıza mi vurdu bi kere atarli yazmadım sadece söyledim bir aylık evlilik kısmını dikkat etmemişim hemen saldırmaya yer arıyorsunuz ya
İnşallah müjdeli haber verirsin canim bekliyoruz biz de merakla
4-5 gün var daha..Regline nekadar vardi yaptiginda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?