Evet canim sorun yok ileri hareketli benim esiminkinden de fazla bizede normal dediler dert edilcek bisi yokÜroloji doktoru normal demiş eşime, yarın kadın doğum doktoruma gostericem canım ama ben baktım kafam karıştı hiç bişey anlayamadım
Amin canım çok teşekkür ederimçok şükür canım ne güzel Allah bizlerede nasip eder inşallah
Amin tatlım inşben de yarın 6 +3 olucam inşallah ve doktora gidicem. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah canım
ben daha olmadım ama pko dan dolayıdır hamile olma ihtimalim çok düşük, rabbim diğer aylar yüzümüzü güldürsün inş cümlemizin.Günaydın kızlar ben az önce yani tam gününde adet oldum. Bu ay da hüsran yüce rabbim temmuzda güldürsün yüzümü inşallah ve isteyen herkesin tabiki
canım hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlarGünaydın kızlar ben az önce yani tam gününde adet oldum. Bu ay da hüsran yüce rabbim temmuzda güldürsün yüzümü inşallah ve isteyen herkesin tabiki
canım pko olan arkadaşlarım hep hamile kaldı hatta 2. çocukları olanlar bile var. doktor mu dedi ihtimalinin düşük olduğunu tedavi görüyorsun dimi kilo durumun nasıl Allahtan umut kesilmez inşallah bizlerinde kucağı dolarben daha olmadım ama pko dan dolayıdır hamile olma ihtimalim çok düşük, rabbim diğer aylar yüzümüzü güldürsün inş cümlemizin.
oy maşallah 3 tane çocuk Allah birini nasip etse valla bişi istemicemKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Doktordan çıktımm
Kızımmoluyorr
Çokkk şükürrrr iki oğlandan sonra rabbim nasip etti.
Amin canım inşallah. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin insallaaahhh.. Bende hep zor hamile kaldım. Ve tek çözümü umursamamakoy maşallah 3 tane çocuk Allah birini nasip etse valla bişi istemicemhadi hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına almanı nasip etsin rabbim
Dr bıraktım 1,5 aydır kendi adet düzenimi kendim oluşturdum:) bitkisel kürlere yöneldim. Çok çalışma olmadı bu ay canım ondan çok düşük ihtimal diyorum. Allah verdikten sonra her koşulda verecek inş. Hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin inş . Cumlemize.canım pko olan arkadaşlarım hep hamile kaldı hatta 2. çocukları olanlar bile var. doktor mu dedi ihtimalinin düşük olduğunu tedavi görüyorsun dimi kilo durumun nasıl Allahtan umut kesilmez inşallah bizlerinde kucağı dolar
İnşallah canım dedigin gibi umutlar temmuza kaldi. Adetim cok düzenli o açıdan cok şanslıyım canim. İnşallah senden müjdeli haber alalim da sevinelim.canım hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlarben hala olmadım 4. gün olacak bugünde olmazsam testte negatif görüp olmamak daha can sıkıcı emin ol bütün düzen gidiyor bu ay olmucam heralde boş geçecek
2 oglandan sonra kız cok güzel olmus canim cok sevindim. Sen zaten kuz istiyodun allah gönlüne göre verdi. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah.Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Doktordan çıktımm
Kızımmoluyorr
Çokkk şükürrrr iki oğlandan sonra rabbim nasip etti.
benimde çok düzenlidir canım 33. günün sonunda kesin olurdum ama geçen ay 48. gün sonra oldum bu ay 37. gün oldu hala yokİnşallah canım dedigin gibi umutlar temmuza kaldi. Adetim cok düzenli o açıdan cok şanslıyım canim. İnşallah senden müjdeli haber alalim da sevinelim.
Merhaba kızlar bugün kürtaj sonrası 2. Reglimi oldum ve artık korunmayı bırakıyim diyorum .Dr aslında 3 ay dedi ama çoğu kişi kurtajdan sonra korunmamis kürtaj olanlar siz ne yaptiniz?hamile kızlar sizler nasılsın bebekler nasıl?AnaPatron @disikartal87 @bhchrk ve su aklima gelmeyenler.@sweetwitch01 sen nasılsın sesin hiç çıkmıyor memleket sıcağı nefes aldırmıyordur şimdi sana:) En kisa zamanda evde bekleyen 100 ovu testim 100 gebelik testi ile aranizdayim
Stres falan mı bozdu düzenini canım o zamanbenimde çok düzenlidir canım 33. günün sonunda kesin olurdum ama geçen ay 48. gün sonra oldum bu ay 37. gün oldu hala yok
Evet canım inşallah2 oglandan sonra kız cok güzel olmus canim cok sevindim. Sen zaten kuz istiyodun allah gönlüne göre verdi. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah.
Canım ya uzulme demek ki minnoşunun gelmek için henüz vakti dolmamis :) İnsaAllah gelir de çok mutlu olursunuz :)Günaydın kızlar ben az önce yani tam gününde adet oldum. Bu ay da hüsran yüce rabbim temmuzda güldürsün yüzümü inşallah ve isteyen herkesin tabiki
Ben rahim filmi çektirmeye ve hormon testlerini yaptırmaya karar verdim cNm. Artık sıkıldım çünkü. Bu ay benm de olmayacak sanırım. 5 günüm var ama adet belirtilerimin hepsini gördüm. Bir de şimdi tatilde adet olacağım bu yüzden de hap kullanıcam tampon da var ama ben çok yoğun oluyorum o yüzden onu göze alamadım :/ bugün ilaca başlamam lazım.8 ay olduGünaydın kızlar ben az önce yani tam gününde adet oldum. Bu ay da hüsran yüce rabbim temmuzda güldürsün yüzümü inşallah ve isteyen herkesin tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?