Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bugün doktora gittim midem çok eksiyor cok rahatsız ediyor diye.13 +2 yim cinsiyet belli değil dedi doktor baktı ama çok meraktayım :)

Günaydın kızlar ben az önce yani tam gününde adet oldum. Bu ay da hüsran yüce rabbim temmuzda güldürsün yüzümü inşallah ve isteyen herkesin tabiki
ben daha olmadım ama pko dan dolayıdır hamile olma ihtimalim çok düşük, rabbim diğer aylar yüzümüzü güldürsün inş cümlemizin.

Günaydın kızlar ben az önce yani tam gününde adet oldum. Bu ay da hüsran yüce rabbim temmuzda güldürsün yüzümü inşallah ve isteyen herkesin tabiki
canım hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar ben hala olmadım 4. gün olacak bugünde olmazsam testte negatif görüp olmamak daha can sıkıcı emin olbütün düzen gidiyor bu ay olmucam heralde boş geçecek

ben daha olmadım ama pko dan dolayıdır hamile olma ihtimalim çok düşük, rabbim diğer aylar yüzümüzü güldürsün inş cümlemizin.
canım pko olan arkadaşlarım hep hamile kaldı hatta 2. çocukları olanlar bile var. doktor mu dedi ihtimalinin düşük olduğunu tedavi görüyorsun dimi kilo durumun nasıl Allahtan umut kesilmez inşallah bizlerinde kucağı dolar

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Doktordan çıktımm

Kızımm oluyorr
Çokkk şükürrrr iki oğlandan sonra rabbim nasip etti.
oy maşallah 3 tane çocuk Allah birini nasip etse valla bişi istemicem hadi hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına almanı nasip etsin rabbim

oy maşallah 3 tane çocuk Allah birini nasip etse valla bişi istemicem hadi hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına almanı nasip etsin rabbim
Amin canım inşallah. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin insallaaahhh.. Bende hep zor hamile kaldım. Ve tek çözümü umursamamak çok düşününce olmuyor.

Dr bıraktım 1,5 aydır kendi adet düzenimi kendim oluşturdum:) bitkisel kürlere yöneldim. Çok çalışma olmadı bu ay canım ondan çok düşük ihtimal diyorum. Allah verdikten sonra her koşulda verecek inş. Hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin inş . Cumlemize.

canım hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar ben hala olmadım 4. gün olacak bugünde olmazsam testte negatif görüp olmamak daha can sıkıcı emin olbütün düzen gidiyor bu ay olmucam heralde boş geçecek
İnşallah canım dedigin gibi umutlar temmuza kaldi. Adetim cok düzenli o açıdan cok şanslıyım canim. İnşallah senden müjdeli haber alalim da sevinelim.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Doktordan çıktımm

Kızımm oluyorr
Çokkk şükürrrr iki oğlandan sonra rabbim nasip etti.
2 oglandan sonra kız cok güzel olmus canim cok sevindim. Sen zaten kuz istiyodun allah gönlüne göre verdi. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah.

aynen canım çok acayip sıcak... klimasız durulmuyor... geçen gün dereceyi dışarı koydum ve 50 yi gördüm... e nem de olunca hissedilen 60lara yaklaşıyor... buraların sıcağı felaket.. tavaya yağı yumurtayı koy kaldırıma koy 10 dakika sonra pişmiş halde alırsın o derece yani... ben bakmıyorum artık canım ya.. olursa olur olmazsa da bekleriz napalım :) test vsç almıyorum.. çalışma da canımız ne zaman isterse :) bakalım kısmet .. sen testleri stokladın inşallah bitmeden bebişine kavuşursun

Canım ya uzulme demek ki minnoşunun gelmek için henüz vakti dolmamis :) İnsaAllah gelir de çok mutlu olursunuz :)

Ben rahim filmi çektirmeye ve hormon testlerini yaptırmaya karar verdim cNm. Artık sıkıldım çünkü. Bu ay benm de olmayacak sanırım. 5 günüm var ama adet belirtilerimin hepsini gördüm. Bir de şimdi tatilde adet olacağım bu yüzden de hap kullanıcam tampon da var ama ben çok yoğun oluyorum o yüzden onu göze alamadım :/ bugün ilaca başlamam lazım.8 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…