Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar şimdi tuvalete girdim kağıtla silinirken sarımsı bolca akıntı geldi benim akıntılarım hep şeffaftır. ve belime ağrı saplandı otururken dedim tamam bugün hastalanıyorum diye ama bu sarı akıntı kafamı karıştırdı kırmızıları görmezsem yarın sabah ilk idrarla test yapsam mı acaba?

Stres falan mı bozdu düzenini canım o zaman
yok canım hiç streste yapmadım zaten bu ay hamilelik hiç beklemiyorum çok kısır bir aydı ilişki yönünden hemen gününde regl olurum diye düşünüyordum. hala ha bugün ha yarın gelecek ümidindeyim ama belli de olmaz hamileysem bir an önce testte çıksa keşke değilsemde regl olsam rahatlasam

Canım ya uzulme demek ki minnoşunun gelmek için henüz vakti dolmamis :) İnsaAllah gelir de çok mutlu olursunuz :)
Amin canim inşallah. Ne güzel moral oldun bana. Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah.

Ben hormon testlerini yaptirdim canim. Dr birkac daha olmazsa rahim filmi cekeriz demişti galiba benim de öyle olacak. Belki rahim filminin ardindan gelir kuzucuklarimiz ama gene de sen adetin gelmeden moralini bozma canim hayirlisi olsun hakkımızda. Hap ve tampon hakkında pek bilgim yok canim ama hep duzenini bozmaz inşallah.

İnşallah hamilesindir de oldan gelmiyordur reglin canim yarin test yap beni de etiketle mutlu habere sanki hamilesin gibi geliyor bana farklı belirtilerin de varmış

İnşallah hamilesindir de oldan gelmiyordur reglin canim yarin test yap beni de etiketle mutlu habere sanki hamilesin gibi geliyor bana farklı belirtilerin de varmış
tamam canım sabah ilk idrarla yapıp sonucu yazarım buraya artık varsa çıkar diye umuyorum yoksada bir sonraki aya inşallah

Yapmalısın bence canım. Günlerinin aksadığını söylüyorsun ama teorik olarak günün de geçmiş. Hem negatifi görürsen daha çabuk regl olursun. Kafandan atmış olursun

Dün bahsetmiştim okuyanlar bilirler , adetimin 4. Günü adetliyken kanamam az şekilde devam ederken Lh testi yaptım yani yumurtlama pozitif çıkmıştı. Bugün 5. Günüm leke şeklinde adetim çok çok az devam ediyor test bugün de pozitif. Kafam iyice karıştı. Ama sanırım yumurtlama gününü göstermesi için çok koyu olması gerekiyordu diğmi

Eklentiler

• image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 111
yumurtlama günü dışında 2. çizgi çıkmaması lazım çıkıyorsa gebelik var diye biliyorum bu şekilde hamileliğini öğrenen arkadaşım var acaba hamilesinde üstüne görme dediğimiz durumumu yaşıyorsun?

Bunu birkaç kişi daha söyledi ama adet olmadan önce test yapmıştım hatta 3 kez. Ve bi tanesi erken gebelik testiydi. Hepside negatifti. Çok garip bunu benden başka yaşayanda yok galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…