- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
yok canım hiç streste yapmadım zaten bu ay hamilelik hiç beklemiyorum çok kısır bir aydı ilişki yönünden hemen gününde regl olurum diye düşünüyordum. hala ha bugün ha yarın gelecek ümidindeyim ama belli de olmaz hamileysem bir an önce testte çıksa keşke değilsemde regl olsam rahatlasamStres falan mı bozdu düzenini canım o zaman
Amin canim inşallah. Ne güzel moral oldun bana. Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah.Canım ya uzulme demek ki minnoşunun gelmek için henüz vakti dolmamis :) İnsaAllah gelir de çok mutlu olursunuz :)
Ben hormon testlerini yaptirdim canim. Dr birkac daha olmazsa rahim filmi cekeriz demişti galiba benim de öyle olacak. Belki rahim filminin ardindan gelir kuzucuklarimiz ama gene de sen adetin gelmeden moralini bozma canim hayirlisi olsun hakkımızda. Hap ve tampon hakkında pek bilgim yok canim ama hep duzenini bozmaz inşallah.Ben rahim filmi çektirmeye ve hormon testlerini yaptırmaya karar verdim cNm. Artık sıkıldım çünkü. Bu ay benm de olmayacak sanırım. 5 günüm var ama adet belirtilerimin hepsini gördüm. Bir de şimdi tatilde adet olacağım bu yüzden de hap kullanıcam tampon da var ama ben çok yoğun oluyorum o yüzden onu göze alamadım :/ bugün ilaca başlamam lazım.8 ay oldu
İnşallah hamilesindir de oldan gelmiyordur reglin canim yarin test yap beni de etiketle mutlu habere sanki hamilesin gibi geliyor bana farklı belirtilerin de varmışyok canım hiç streste yapmadım zaten bu ay hamilelik hiç beklemiyorum çok kısır bir aydı ilişki yönünden hemen gününde regl olurum diye düşünüyordum. hala ha bugün ha yarın gelecek ümidindeyim ama belli de olmaz hamileysem bir an önce testte çıksa keşke değilsemde regl olsam rahatlasam
Sağ ol canım benim her şeyin bir zamanı var siz çalışmalara devam edin :)Amin canim inşallah. Ne güzel moral oldun bana. Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah.
tamam canım sabah ilk idrarla yapıp sonucu yazarım buraya artık varsa çıkar diye umuyorum yoksada bir sonraki aya inşallahİnşallah hamilesindir de oldan gelmiyordur reglin canim yarin test yap beni de etiketle mutlu habere sanki hamilesin gibi geliyor bana farklı belirtilerin de varmış
kızlar şimdi tuvalete girdim kağıtla silinirken sarımsı bolca akıntı geldi benim akıntılarım hep şeffaftır. ve belime ağrı saplandı otururken dedim tamam bugün hastalanıyorum diye ama bu sarı akıntı kafamı karıştırdı kırmızıları görmezsem yarın sabah ilk idrarla test yapsam mı acaba?
negatifi gördüm zaten canım pazartesi günüYapmalısın bence canım. Günlerinin aksadığını söylüyorsun ama teorik olarak günün de geçmiş. Hem negatifi görürsen daha çabuk regl olursun. Kafandan atmış olursun
Aa ben iki hafta önce 12ydim doktor ded bu hafta 14 Nasıl oluyo ki aynıydık bizKızlar bugün doktora gittim midem çok eksiyor cok rahatsız ediyor diye.13 +2 yim cinsiyet belli değil dedi doktor baktı ama çok meraktayım :)
Ay maşallah ne güzel hayırlı olsunKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Doktordan çıktımm
Kızımmoluyorr
Çokkk şükürrrr iki oğlandan sonra rabbim nasip etti.
Bilmiyorum ki canım erken döllenme falandir belki seninAa ben iki hafta önce 12ydim doktor ded bu hafta 14 Nasıl oluyo ki aynıydık biz
Benim aslında şuan 16 haftalık olmam lazım geç döllenmem varmış onun için 14üm acaba Bebek Zaman'ına gelmeye mi başladıBilmiyorum ki canım erken döllenme falandir belki senin
BENDE SUAN 14 UN ICINDEYIMAa ben iki hafta önce 12ydim doktor ded bu hafta 14 Nasıl oluyo ki aynıydık biz
Normali bu çünkü Can'ımBENDE SUAN 14 UN ICINDEYIM
yumurtlama günü dışında 2. çizgi çıkmaması lazım çıkıyorsa gebelik var diye biliyorum bu şekilde hamileliğini öğrenen arkadaşım var acaba hamilesinde üstüne görme dediğimiz durumumu yaşıyorsun?Dün bahsetmiştim okuyanlar bilirler , adetimin 4. Günü adetliyken kanamam az şekilde devam ederken Lh testi yaptım yani yumurtlama pozitif çıkmıştı. Bugün 5. Günüm leke şeklinde adetim çok çok az devam ediyor test bugün de pozitif. Kafam iyice karıştı. Ama sanırım yumurtlama gününü göstermesi için çok koyu olması gerekiyordu diğmi
kuzum çok sevindim kızın oluyormuş sağlıkla gelsin prensesBende 14+3 üm ama doktora göre 15+2 benimde erken döllenme oldu
Bunu birkaç kişi daha söyledi ama adet olmadan önce test yapmıştım hatta 3 kez. Ve bi tanesi erken gebelik testiydi. Hepside negatifti. Çok garip bunu benden başka yaşayanda yok galiba :)yumurtlama günü dışında 2. çizgi çıkmaması lazım çıkıyorsa gebelik var diye biliyorum bu şekilde hamileliğini öğrenen arkadaşım var acaba hamilesinde üstüne görme dediğimiz durumumu yaşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?