- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
erken gebelikte çıkmadıysa garip canım. ama lise whatsaap grubumuz var şuan 2. bebeğine hamile arkadaşım ikisinide idrarda negatif görüp kanda çıkmış kaç tane test tekrarladım ama hiçbir şekilde idrarımda çıkmadı dedi ben şok tabikiBunu birkaç kişi daha söyledi ama adet olmadan önce test yapmıştım hatta 3 kez. Ve bi tanesi erken gebelik testiydi. Hepside negatifti. Çok garip bunu benden başka yaşayanda yok galiba :)
Ayy inşallah ya inşallah hamilesindir. Benimde bu ay 10 gün gecikti o sırada yaptım 3 testi de negatif çıktı sonra adet oldum. Ben hiç ihtimal vermiyorum üstüne görme bukadar yoğun olmaz yaa. birde ben yumurtlama günümü akıntımdan bile biliyorum sanıyordum yumurta akı kıvamında akıntım her ayın 15. Günü falan olur yani. Bu test bütün tezlerimi çürüttü :) neyse pozitif gösterdiği her gün çalışacağız artık.erken gebelikte çıkmadıysa garip canım. ama lise whatsaap grubumuz var şuan 2. bebeğine hamile arkadaşım ikisinide idrarda negatif görüp kanda çıkmış kaç tane test tekrarladım ama hiçbir şekilde idrarımda çıkmadı dedi ben şok tabiki
bugünde diğer bir arkadaşım komşusunun 3 aylık hamileyken hamile olduğunu öğrendiğini yazdınormalde kadının adeti hep düzensiz gelirmiş ve hamileyken regl olmuş bir ayda öyle anlamamış artık 3. ayda gelmeyince fark etmiş hamile olduğunu yani imkansız diye hiçbir şey yok canım. benimde bugün 4. günüm daha olmadım yarın sabah ilk idrarla test yapıcam bakalım hayırlısı olur inşallah
Ne kadar suredir deniyorsunuz? Tedavi dusunmuyor musunuz?Günaydın kızlar ben az önce yani tam gününde adet oldum. Bu ay da hüsran yüce rabbim temmuzda güldürsün yüzümü inşallah ve isteyen herkesin tabiki
İnş gönlüne göre olur herşey tatlımtamam canım sabah ilk idrarla yapıp sonucu yazarım buraya artık varsa çıkar diye umuyorum yoksada bir sonraki aya inşallah
Kızlar Allah herkesin kalbinde ki muradını versin inşallah. 1,5 yıllık evliyim adetime 4-5 gün var 1,5 haftadır ara ara midem bulanıyor ve başımda dönme hissi oluyor. Bugün de ara ara kahve lekeler gelmeye başladı. Ayrıca 1 hafta olucak sol kasığımda iğne batması tarzında sızlama oluyor ama bu sızlama öyle adet öncesi kasık ağrısı gibi değil iğne gibi vız vız oluyor ara ara ve bacağım ile belime ağrı oluyor ve sürekli gaz hissi var. Göğüslerim çok ağrıyor ve şişkin. Sizce gebe olabilirmiyim ?
Canim bence adetin gecsin 3 4gun sonra bi test yap dediklerine gore hamilelik belirtilerinin cogu var ama gebeligi cok isteyen bayanlarda bu oluyomus ne yazik ki hamileyms gbi belirtiler yasiyoms vucut o yuzden takmamaya calis Alah dogru zamanda vericektir emin ol. Duani eksik etme.
Amin canim Allah aratmasin cok cok zor bisy 2snedir her ay bu sefer oldu mu diye adetimi bekliyorumCanım çok teşekkür ederim. Bakalım Allah kalbimizdekini nasip etsin hepimize inşallah.
ben hıc oyle ayırt etmedım herseyden yıyorumHamiş bayanlar Can'ınız ne çekiyo ekşi mi tatlı mı yani çok ta yiyeceklerden bahsedip Can'ımızı çektirmeyelimbenim Can'ım ekşi ve tuzlu şeyler istiyo hep
Ben mesela ekşi şeyler içince yeyince içim ferahlıyo resmenben hıc oyle ayırt etmedım herseyden yıyorum
benım 16 cnm sabırsızlıkla beklıyorumBen mesela ekşi şeyler içince yeyince içim ferahlıyo resmenbi ara tatlıdan soğumuştum görünce midem fena oluyodu şimdi düzeldi onu da yiyorum da eskisi gibi değil daha çok ekşi ben randevumu aldım Can'ım 12 temmuzfa gidicem çok heyecanlıyım
kızın mı olacak canım? ablamda ilk tatlı aşermişti deli gibi hemde illa istediği tatlıyı yiyecektiBen mesela ekşi şeyler içince yeyince içim ferahlıyo resmenbi ara tatlıdan soğumuştum görünce midem fena oluyodu şimdi düzeldi onu da yiyorum da eskisi gibi değil daha çok ekşi ben randevumu aldım Can'ım 12 temmuzfa gidicem çok heyecanlıyım
Hayırlısı olsun canım, düzensizlik için doktora görünebilirsin.Belki de stresten böyle oluyorduurkızlar günaydın
sabah ilk idrarımla test yaptım sonuç negatif yani geçen ay ki gibi adetim düzensiz gelecek aylarca düzenli giden adetim neden bozuldu hiç anlamıyorum
beren20 canım malesef negatif çıktı
hiç stres yapmıyorum ki canım zaten bu ay hamilelik beklentim yoktu kötü bir aydı regl olmayınca acaba olmucak zamanda mı tuttu dedimHayırlısı olsun canım, düzensizlik için doktora görünebilirsin.Belki de stresten böyle oluyorduur
İnşallah teyzesi hadi arkadaş bekliyoruz sendenkuzum çok sevindim kızın oluyormuş sağlıkla gelsin prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?