Bilmiyorum ki belli değil henüz Bayram'dan sonra belli olucak inşallahkızın mı olacak canım? ablamda ilk tatlı aşermişti deli gibi hemde illa istediği tatlıyı yiyecektinormalde limonu ağzına sıkıp suyunu içen insan ekşiden tiksinmişti. oğlu oldu şimdi 10 aylık kimisi diyor cinsiyetle alakası yok ama kimisinde de aynen çıkıyor
Maşallah size14+2 de bacak arası bak bak inanamıyorum kızım olacağına
Tam bir hafta önden gidiyor.
109 gr 9.3 cm lik bir kız var bedenim de
maşşallahınızı alalım teyzelerEki Görüntüle 1854010
Bendebenım 16 cnm sabırsızlıkla beklıyorum
dedı cnmBendesana doktor yine test yapıcam ded mi
Bana da dedi sorayım sana dedimdedı cnm
Kiz miii :) hadi gozun aydin canim :) cok sevindiiiimmmmİnşallah teyzesi hadi arkadaş bekliyoruz senden
Anaaaaamm ayaklari bacaklari mi onlar. Ay yerim ben onlariiiiii. Madallah prenseseee :)14+2 de bacak arası bak bak inanamıyorum kızım olacağına
Tam bir hafta önden gidiyor.
109 gr 9.3 cm lik bir kız var bedenim de
maşşallahınızı alalım teyzelerEki Görüntüle 1854010
senın en son dogum tarıhı olarak ne dendıBana da dedi sorayım sana dedim
İlk 1 ocak ded sonra aralık sonu dedi ocak başı dedi senin Nasılsenın en son dogum tarıhı olarak ne dendı
Canım benimde ilk hamile olduğumu öğrendiğimde lekem geliyordu adet sanmistim ama cok az az devam ediyordu sonra 4 gun falan hem ovu hem hamilelik testi yaptim ovulasyon senin 3. Ovu gibi çıktı hamilelikse 2. Cizgi hafif çıktı hamileymissim yani hamile olabilirsinDün bahsetmiştim okuyanlar bilirler , adetimin 4. Günü adetliyken kanamam az şekilde devam ederken Lh testi yaptım yani yumurtlama pozitif çıkmıştı. Bugün 5. Günüm leke şeklinde adetim çok çok az devam ediyor test bugün de pozitif. Kafam iyice karıştı. Ama sanırım yumurtlama gününü göstermesi için çok koyu olması gerekiyordu diğmi
Çörek otu bal tarcın kürünü deneye bilirsin canım adet düzenliyor hormonları yunurtlama kesin oluyor bu kürle.kızlar günaydın
sabah ilk idrarımla test yaptım sonuç negatif yani geçen ay ki gibi adetim düzensiz gelecek aylarca düzenli giden adetim neden bozuldu hiç anlamıyorum
@beren20 canım malesef negatif çıktı
27 aralık dedı en sonİlk 1 ocak ded sonra aralık sonu dedi ocak başı dedi senin Nasıl
Günü gününe söyledi yani27 aralık dedı en son
evet cnmGünü gününe söyledi yani
Ay ne güzel peki normal mi istiyorsunevet cnm
ben normal ıstıyorum cnm gercı ıkısınden de ck korkuyorum ya napcm ben bılmıyorum sezeryan olsam herlade amelıyathaneye aglaya aglaya gıderım ondada alta bısey takıyolarmıs ya of of napcm bılmem gun yaklastıkca korkum artmaya basladıAy ne güzel peki normal mi istiyorsun
Sende bendensin hem korkuyosun hem normal mi doğurcanben normal ıstıyorum cnm gercı ıkısınden de ck korkuyorum ya napcm ben bılmıyorum sezeryan olsam herlade amelıyathaneye aglaya aglaya gıderım ondada alta bısey takıyolarmıs ya of of napcm bılmem gun yaklastıkca korkum artmaya basladı
ben normal ıstıyorum cnm gercı ıkısınden de ck korkuyorum ya napcm ben bılmıyorum sezeryan olsam herlade amelıyathaneye aglaya aglaya gıderım ondada alta bısey takıyolarmıs ya of of napcm bılmem gun yaklastıkca korkum artmaya basladı
Sende bendensin hem korkuyosun hem normal mi doğurcanbende sezeryanla kesçekler karnımı onu düşünüyorum en iyisi uyutsunlar beni
Öyle ama insan düşünüyorkızlar daha 14. haftadasınız doğumu düşünmeye çok vargerçi ben daha hamile kalmadan araştırıyorum okuyorum okuduklarımdan öğrendiğim en önemli şey olayı akışına bırakmak ve bebek kendi biliyormuş nasıl geleceğini müdahele etmek hem zararlı hemde gereksizmiş illa normal isteyip son zamanlarında hatta doğumhanede sezeryana dönenler sezeryan günü alıpta suyu gelip açılması istenilen ölçüye gelip normal doğum yapanlar çokmuş. sezeryan için deniliyor ki doktora gidip şu gün şu saatte randevu alıyorsunuz ama ne biliyorsunuz bebeğinizin o zamanda gelmek istediğini bende normal doğum isteyenlerdenim daha hamile kalmadan hatta sezeryandan ölecek gibi korkuyorum ama illa normal illa sezeryan diye kendimizi şartlandırmamak lazımmış hayırlısı neyse o olacak zaten demem o ki hakkınızda hayırlısı olsun kızlar bu arada face hesabınız varsa doğal doğum izmir sayfasını takibe alın çok güzel çok olumlu doğum hikayeleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?