Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bilmiyorum ki belli değil henüz Bayram'dan sonra belli olucak inşallah doktor söylemedi

Canım benimde ilk hamile olduğumu öğrendiğimde lekem geliyordu adet sanmistim ama cok az az devam ediyordu sonra 4 gun falan hem ovu hem hamilelik testi yaptim ovulasyon senin 3. Ovu gibi çıktı hamilelikse 2. Cizgi hafif çıktı hamileymissim yani hamile olabilirsin

kızlar günaydın
sabah ilk idrarımla test yaptım sonuç negatif yani geçen ay ki gibi adetim düzensiz gelecek aylarca düzenli giden adetim neden bozuldu hiç anlamıyorum
@beren20 canım malesef negatif çıktı
Çörek otu bal tarcın kürünü deneye bilirsin canım adet düzenliyor hormonları yunurtlama kesin oluyor bu kürle.

Sende bendensin hem korkuyosun hem normal mi doğurcan bende sezeryanla kesçekler karnımı onu düşünüyorum en iyisi uyutsunlar beni

Sende bendensin hem korkuyosun hem normal mi doğurcan bende sezeryanla kesçekler karnımı onu düşünüyorum en iyisi uyutsunlar beni

kızlar daha 14. haftadasınız doğumu düşünmeye çok var gerçi ben daha hamile kalmadan araştırıyorum okuyorum okuduklarımdan öğrendiğim en önemli şey olayı akışına bırakmak ve bebek kendi biliyormuş nasıl geleceğini müdahele etmek hem zararlı hemde gereksizmiş illa normal isteyip son zamanlarında hatta doğumhanede sezeryana dönenler sezeryan günü alıpta suyu gelip açılması istenilen ölçüye gelip normal doğum yapanlar çokmuş. sezeryan için deniliyor ki doktora gidip şu gün şu saatte randevu alıyorsunuz ama ne biliyorsunuz bebeğinizin o zamanda gelmek istediğini bende normal doğum isteyenlerdenim daha hamile kalmadan hatta sezeryandan ölecek gibi korkuyorum ama illa normal illa sezeryan diye kendimizi şartlandırmamak lazımmış hayırlısı neyse o olacak zaten demem o ki hakkınızda hayırlısı olsun kızlar bu arada face hesabınız varsa doğal doğum izmir sayfasını takibe alın çok güzel çok olumlu doğum hikayeleri var

Öyle ama insan düşünüyor bebeğin olcağını düşününce Mutlu oluyosun ama dünyaya gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…