- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
Cok sahol canim destegin icinkızlar daha 14. haftadasınız doğumu düşünmeye çok vargerçi ben daha hamile kalmadan araştırıyorum okuyorum okuduklarımdan öğrendiğim en önemli şey olayı akışına bırakmak ve bebek kendi biliyormuş nasıl geleceğini müdahele etmek hem zararlı hemde gereksizmiş illa normal isteyip son zamanlarında hatta doğumhanede sezeryana dönenler sezeryan günü alıpta suyu gelip açılması istenilen ölçüye gelip normal doğum yapanlar çokmuş. sezeryan için deniliyor ki doktora gidip şu gün şu saatte randevu alıyorsunuz ama ne biliyorsunuz bebeğinizin o zamanda gelmek istediğini bende normal doğum isteyenlerdenim daha hamile kalmadan hatta sezeryandan ölecek gibi korkuyorum ama illa normal illa sezeryan diye kendimizi şartlandırmamak lazımmış hayırlısı neyse o olacak zaten demem o ki hakkınızda hayırlısı olsun kızlar bu arada face hesabınız varsa doğal doğum izmir sayfasını takibe alın çok güzel çok olumlu doğum hikayeleri var
Benim bi kaç gün oldu sanki içten bişey vurup çekiyo gibi çok tuhaftıHamile arkadaslar sizinde vajinanisda agri var mi benim ara ara oluyor mu
iyi geceler kizlar bu benim kısa süreli hamileligimden 1 ay öncesi ..Kürtaj sonrasi 2.regl olunca yani 4.günümde sağlık ocağı T3 3.1 normal aralık 2.1-3.8 arası ....tsh 3.71 normali 0.34-5.6 ...T4 iyi ama bu ki değer yükselmiş canim sıkıldı ya..kızlar cevap yazın unutmayin beni..adetin 3 .günü hormon testime bakabilir misiniz? TSH 1,87 T4 Serbest 1,10 Prolaktin 18,19 LH 5,19 FSH 6,54 Estradiol (E2) 28,45 hormon testim gebeliğe engel olacak durumda değildir umarım. sonuç nasıl kızlar?
değerlerin gayet normal geldi bana olması gereken aralıktalar... sıkma kendini bak ben senelerdir hipertroidi hastasıyım ve 1.5 senedir ilaç kullanmıyorum arada dereotu yiyorum çok iyi geliyor troidleri yüksekse düşürüyor düşükse yükseltiyor harika bir ot anlayacağın olması gereken normal değerlere ayarlıyor hormonları. sabah aç karnına ilaç niyetine bir tutam koparıp çiğne arkasından bir bardak su iç yut ve içini ferah tutiyi geceler kizlar bu benim kısa süreli hamileligimden 1 ay öncesi ..Kürtaj sonrasi 2.regl olunca yani 4.günümde sağlık ocağı T3 3.1 normal aralık 2.1-3.8 arası ....tsh 3.71 normali 0.34-5.6 ...T4 iyi ama bu ki değer yükselmiş canim sıkıldı ya..kızlar cevap yazın unutmayin beni..
Arkadaşlar allah ım bebek isteyen herkese versın inşallah bende suan 5 haftalık hamileyım hemde 8 aydır çok istıyordum umutlarımı kaybettıgım anda geldı bu mutlulugu rabbım herkese yaşatsın tek bışey dıyecegım tedavı bahanesı en önemlisi çok dua bugun çok önemli bır gun hepinizin kandilini kutluyorum dualarım sızınle sormak istedıgınız bışey olursa yardımcı olurum
6 aydir falan ciddi calisma oldu canim o da arada esimin gorevi dolayisiyla aksadi. Hormon testlerini yaptirdim alttan muayene hepsi iyi hayirlisi artik. Bu arada sen de hosgeldin uzun zamandir yoktun nasılsın. Galiba düşük yapmıştın basladin mi çalışmalaraNe kadar suredir deniyorsunuz? Tedavi dusunmuyor musunuz?
Üzüldüm canim hayirli zamanda olur inşallah ikimizin de. Birlikte temmuzu bekleyelim bakalim. Adet düzensizliği icin de doktora git istersen çünkü duzenli olurken neden boyle oldu bi ogren bencekızlar günaydın
sabah ilk idrarımla test yaptım sonuç negatif yani geçen ay ki gibi adetim düzensiz gelecek aylarca düzenli giden adetim neden bozuldu hiç anlamıyorum
beren20 canım malesef negatif çıktı
yok canım hala olmadım ama bugün ilk başta pembe sonra kahve akıntım geldi sanırım ya bu akşam ya yarın olurum hayırlısıylacanım fazla gıremıyorum bu sıra sen nasılsın oldun mu adet.
geçen ay gittiğimde sorun yok dedi canım valla bilmiyorum neden oldu havalardan mı acaba hiç bilmiyorum sabah pembe şimdide kahverengi akıntım geldi olurum hayırlısıyla bu akşam ya da yarınÜzüldüm canim hayirli zamanda olur inşallah ikimizin de. Birlikte temmuzu bekleyelim bakalim. Adet düzensizliği icin de doktora git istersen çünkü duzenli olurken neden boyle oldu bi ogren bence
adet bittikten 10 gün sonra yumurtlama dönemine giriliyor diye biliyorum 3 gün çok erken acaba erken mi yumurtlayacaksın bu ay anlamadım kiKızlar adetim biteli bugun 3.gün ama dün geceden beri sağ kasığımda ağrı hissediyorum hatta bacak bacak üstüne atarken. Sağa sola dönerken de.. Acaba yumurtluyor muyum diye düşündüm, ovuşasyon testi yaptım. Sonuç ekte sizce ovuşasyon olmuş mu yeni mi başlıyor anlamadım...
daha yeni koyulaşmaya başlamış. adetlerin düzenliyse 10. gün yumurta gelişmeye başlamış olabilir. 13-14 de ıkısı esıt olunca yumurtlama olur canım.Kızlar adetim biteli bugun 3.gün ama dün geceden beri sağ kasığımda ağrı hissediyorum hatta bacak bacak üstüne atarken. Sağa sola dönerken de.. Acaba yumurtluyor muyum diye düşündüm, ovuşasyon testi yaptım. Sonuç ekte sizce ovuşasyon olmuş mu yeni mi başlıyor anlamadım...
Çok şükür rabbim yüzümü güldürdüAnaaaaamm ayaklari bacaklari mi onlar. Ay yerim ben onlariiiiii. Madallah prenseseee :)
Canım normal değerler arasın da gözüküyor. Kafanı niye takıyorsun. Sonuçta hormonlarımız hep aynı değiliyi geceler kizlar bu benim kısa süreli hamileligimden 1 ay öncesi ..Kürtaj sonrasi 2.regl olunca yani 4.günümde sağlık ocağı T3 3.1 normal aralık 2.1-3.8 arası ....tsh 3.71 normali 0.34-5.6 ...T4 iyi ama bu ki değer yükselmiş canim sıkıldı ya..kızlar cevap yazın unutmayin beni..
Merhaba canım adetin kaç gün sürdü adet bitiminden değil adetin başladığı tarihten itibaren ovulasyon hesaplanır 11. Günde başlayabilir yumurtlama Zaman'ın gelmiş olabilir canım hayırlı olsunKızlar adetim biteli bugun 3.gün ama dün geceden beri sağ kasığımda ağrı hissediyorum hatta bacak bacak üstüne atarken. Sağa sola dönerken de.. Acaba yumurtluyor muyum diye düşündüm, ovuşasyon testi yaptım. Sonuç ekte sizce ovuşasyon olmuş mu yeni mi başlıyor anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?