Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cok sahol canim destegin icin

adetin 3 .günü hormon testime bakabilir misiniz? TSH 1,87 T4 Serbest 1,10 Prolaktin 18,19 LH 5,19 FSH 6,54 Estradiol (E2) 28,45 hormon testim gebeliğe engel olacak durumda değildir umarım. sonuç nasıl kızlar?
iyi geceler kizlar bu benim kısa süreli hamileligimden 1 ay öncesi ..Kürtaj sonrasi 2.regl olunca yani 4.günümde sağlık ocağı T3 3.1 normal aralık 2.1-3.8 arası ....tsh 3.71 normali 0.34-5.6 ...T4 iyi ama bu ki değer yükselmiş canim sıkıldı ya..kızlar cevap yazın unutmayin beni..

değerlerin gayet normal geldi bana olması gereken aralıktalar... sıkma kendini bak ben senelerdir hipertroidi hastasıyım ve 1.5 senedir ilaç kullanmıyorum arada dereotu yiyorum çok iyi geliyor troidleri yüksekse düşürüyor düşükse yükseltiyor harika bir ot anlayacağın olması gereken normal değerlere ayarlıyor hormonları. sabah aç karnına ilaç niyetine bir tutam koparıp çiğne arkasından bir bardak su iç yut ve içini ferah tut

Arkadaşlar allah ım bebek isteyen herkese versın inşallah bende suan 5 haftalık hamileyım hemde 8 aydır çok istıyordum umutlarımı kaybettıgım anda geldı bu mutlulugu rabbım herkese yaşatsın tek bışey dıyecegım tedavı bahanesı en önemlisi çok dua bugun çok önemli bır gun hepinizin kandilini kutluyorum dualarım sızınle sormak istedıgınız bışey olursa yardımcı olurum

Çok çok mutlu oldum adına canım. Allah hayırlı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin. Sağl salim kucağına al inşallah bebeğini.

Bu ay 5. deneme bizim de. BAT'a 4 gün kaldı. Her regl öncesi yaşadığım pembe akıntı gelmeye başladı. Bu ay biraz erken oldu ama sanırım regl olacağım. Bu ay da olmadı yani.

İmplantasyon kanaması yaşadın mı? Nasıldı? Pembe, koyu sarı, kahverengi veya kan...

Bir de bu ay "iMom" kullandım (içinde folik asit, omega ve bir yığın vitamin var.) Bu ay da genelde PKO'lulara verilen "inofolik" kullanmayı düşünüyorum (Bende PKO yok. Doktorum kullanmanda bir sakınca yok dedi. Hamileliği hızlandırdığını söyledi.) Sen böyle bir şey kullandın mı?

Ne kadar suredir deniyorsunuz? Tedavi dusunmuyor musunuz?
6 aydir falan ciddi calisma oldu canim o da arada esimin gorevi dolayisiyla aksadi. Hormon testlerini yaptirdim alttan muayene hepsi iyi hayirlisi artik. Bu arada sen de hosgeldin uzun zamandir yoktun nasılsın. Galiba düşük yapmıştın basladin mi çalışmalara

Üzüldüm canim hayirli zamanda olur inşallah ikimizin de. Birlikte temmuzu bekleyelim bakalim. Adet düzensizliği icin de doktora git istersen çünkü duzenli olurken neden boyle oldu bi ogren bence

Üzüldüm canim hayirli zamanda olur inşallah ikimizin de. Birlikte temmuzu bekleyelim bakalim. Adet düzensizliği icin de doktora git istersen çünkü duzenli olurken neden boyle oldu bi ogren bence
geçen ay gittiğimde sorun yok dedi canım valla bilmiyorum neden oldu havalardan mı acaba hiç bilmiyorum sabah pembe şimdide kahverengi akıntım geldi olurum hayırlısıyla bu akşam ya da yarın

Kızlar adetim biteli bugun 3.gün ama dün geceden beri sağ kasığımda ağrı hissediyorum hatta bacak bacak üstüne atarken. Sağa sola dönerken de.. Acaba yumurtluyor muyum diye düşündüm, ovuşasyon testi yaptım. Sonuç ekte sizce ovuşasyon olmuş mu yeni mi başlıyor anlamadım...

Eklentiler

• image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 80
adet bittikten 10 gün sonra yumurtlama dönemine giriliyor diye biliyorum 3 gün çok erken acaba erken mi yumurtlayacaksın bu ay anlamadım ki

daha yeni koyulaşmaya başlamış. adetlerin düzenliyse 10. gün yumurta gelişmeye başlamış olabilir. 13-14 de ıkısı esıt olunca yumurtlama olur canım.

Canım normal değerler arasın da gözüküyor. Kafanı niye takıyorsun. Sonuçta hormonlarımız hep aynı değil ovülere başladın mı

Merhaba canım adetin kaç gün sürdü adet bitiminden değil adetin başladığı tarihten itibaren ovulasyon hesaplanır 11. Günde başlayabilir yumurtlama Zaman'ın gelmiş olabilir canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…