korunmadınız mı canım korunmadıysanız kürtajdan sonra hemen hamile kalındığını söyleyenler oluyor bence bir test yap hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar biz 6 ay denemenin sonucunda çok sukur Bebek sahibi olduk derken 1,5 aylıkken 2 mayısta kürtaj oldum bebeğimin kalp atışını duyulmadığı için aldılar ilk adetimi 30 gun sonra oldum doktor bir sonraki eski düzeninde devam eder dedi eskiden de hep 28 gunde bir olurdu bugun 2. Kez adet olmam gerekiyor 28 gun hesabına göre ama olmadım hemen doktora koşmak istiyorum olumsuz sonuç almaktan da korkuyorum test yapsam çıkar mı sizce dualarınıza ihtiyacım var
iyi geceler kizlar bu benim kısa süreli hamileligimden 1 ay öncesi ..Kürtaj sonrasi 2.regl olunca yani 4.günümde sağlık ocağı T3 3.1 normal aralık 2.1-3.8 arası ....tsh 3.71 normali 0.34-5.6 ...T4 iyi ama bu ki değer yükselmiş canim sıkıldı ya..kızlar cevap yazın unutmayin beni..
Merhaba adetim 7-8 gün sürdü.. Biteli 3 gün oldu. İnşallah yeni başlıyordur. Çünkü eşimle bugun görüşcez Cmt pazartesi salıyı değerlendirmeyi düşünüyorumMerhaba canım adetin kaç gün sürdü adet bitiminden değil adetin başladığı tarihten itibaren ovulasyon hesaplanır 11. Günde başlayabilir yumurtlama Zaman'ın gelmiş olabilir canım hayırlı olsun
Ay inşallah :)daha yeni koyulaşmaya başlamış. adetlerin düzenliyse 10. gün yumurta gelişmeye başlamış olabilir. 13-14 de ıkısı esıt olunca yumurtlama olur canım.
Aynen doğru zaman büyük ihtimal yumurtlama Zaman'ın gelmişMerhaba adetim 7-8 gün sürdü.. Biteli 3 gün oldu. İnşallah yeni başlıyordur. Çünkü eşimle bugun görüşcez Cmt pazartesi salıyı değerlendirmeyi düşünüyorum
İki gun tam adet olduysan degilsin canim temizlenene kadar leke gelmesi normal ilaclar etkiliyo benim de bazen 7 gun olur bazen 3 gun degiskenlik gosterirArkadaşlar.... Helppp
24nisan adet tarihim.
1 mayısta ilişkim oldu
Reglim 13. Gecikti idrar testi negatif sonra gecikmenin
16.gün kan testi yaptırdım negatif tarlusal kullandım doktor verdi ve 27 gün gecikme ile 3,5 gün süren adet oldum.içim rahat etmedi yine rgl sonrsı idar testi yaptım negatif simdi az az kahve akıntım oluyor sizce gebemiyim??
değilsin sürtünme yoluyla hamile kalınmaz regl olmuşsun hemde tarlusal kullanmışsınArkadaşlar.... Helppp
24nisan adet tarihim.
1 mayısta ilişkim oldu
Reglim 13. Gecikti idrar testi negatif sonra gecikmenin
16.gün kan testi yaptırdım negatif tarlusal kullandım doktor verdi ve 27 gün gecikme ile 3,5 gün süren adet oldum.içim rahat etmedi yine rgl sonrsı idar testi yaptım negatif simdi az az kahve akıntım oluyor sizce gebemiyim??
harika canım hayırlısı olsunKızlar sat 1 haziran değerim nasıl
herkez aynı zamanda yumurtlamaz yanı herkezın farklıdır yumurta olusumuadet bittikten 10 gün sonra yumurtlama dönemine giriliyor diye biliyorum 3 gün çok erken acaba erken mi yumurtlayacaksın bu ay anlamadım ki
Çok sağol canım şimdi girdim daha çok yeni keseyi gorduk daha Allah isteyen herkese nasip etsin inallahharika canım hayırlısı olsun
canım sanki sen bu ay olmadı falan diyordun tedavi falan demiştin yanlış mı hatırlıyorum? ben adet oldun da umutsuzluğa kapıldın sanmıştım. hayırlısı olsun çok sevindim Allah bizede nasip eder inşallahÇok sağol canım şimdi girdim daha çok yeni keseyi gorduk daha Allah isteyen herkese nasip etsin inallah
Valla çok çok umutsuzdum 11 gün gittim doktor yumurta yok dedi o derece bende saldim ilişki oldu hemen dusa girdim bunca ay ayaklarımı kaldırdım 1 saat yattim klomen kullandım çatlatma iğnesi kullnadim hepsi bahane rabbim zamanını biliyor hep derdim ki nasıl kaaya takmadan hamile kalıyorlar diye işte böyleymis eylül ayında rahim filmi çektirecektim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama zamni var herşeyin.canım sanki sen bu ay olmadı falan diyordun tedavi falan demiştin yanlış mı hatırlıyorum? ben adet oldun da umutsuzluğa kapıldın sanmıştım. hayırlısı olsun çok sevindim Allah bizede nasip eder inşallah
bu ovulasyon testlerini ben de anlamıyroum 28 günde bir adet oluyorum 11. gün başladım yapmaya koyu çift çizgi oldu ertesi gün biri silik biri koyuydu 14. gün yaptım yine koyu çift çizgi oldu ve şimdi adetime 9 gün var yine koyu çift çizgi var bu nedir ben anlamadımSelam kızlar banada yardımcı olursanız sevinirimkafam çok karışık.. şimdi yaklaşık 10 gündür hamilelik belirtisi gibi şeyler yaşıyorum ama yunurtalama dönemi sandığım dönemde başladı ovulasyonlar hep hafif ikinci çizgi vardı şuan 21.gün ovulasyon pozitif ama adetime 12 11 gun falan var ben geçmi yumurtladım demek bu acaba? Bana yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?