- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
Ha işte bendede adetime yakın yani 11 12 gun var positif gosterdi kalın iki çizgi acaba geçmi yumurtladım diye dusumeye başladım. Seninde öyle belki ama canım simdide diyorum cok takmayalım olacağı varsa olur inşallah. Allahım çok aratmasın inşallah. Hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahbu ovulasyon testlerini ben de anlamıyroum 28 günde bir adet oluyorum 11. gün başladım yapmaya koyu çift çizgi oldu ertesi gün biri silik biri koyuydu 14. gün yaptım yine koyu çift çizgi oldu ve şimdi adetime 9 gün var yine koyu çift çizgi var bu nedir ben anlamadım
canım valla doktorun yumurta yok demesi bahanen olmuş ne güzel ya bu ayda hamile değilim dediğin anda gelmiş bebeğin Rabbimin işi işteValla çok çok umutsuzdum 11 gün gittim doktor yumurta yok dedi o derece bende saldim ilişki oldu hemen dusa girdim bunca ay ayaklarımı kaldırdım 1 saat yattim klomen kullandım çatlatma iğnesi kullnadim hepsi bahane rabbim zamanını biliyor hep derdim ki nasıl kaaya takmadan hamile kalıyorlar diye işte böyleymis eylül ayında rahim filmi çektirecektim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama zamni var herşeyin.
Hayırlı olsun hamileliğin canim inşallah seninki gibi ben de beklemediğim anda hamisligimi öğrenirim.Valla çok çok umutsuzdum 11 gün gittim doktor yumurta yok dedi o derece bende saldim ilişki oldu hemen dusa girdim bunca ay ayaklarımı kaldırdım 1 saat yattim klomen kullandım çatlatma iğnesi kullnadim hepsi bahane rabbim zamanını biliyor hep derdim ki nasıl kaaya takmadan hamile kalıyorlar diye işte böyleymis eylül ayında rahim filmi çektirecektim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama zamni var herşeyin.
amiiiiiiiiiiiiiinnn canım inşallah Allah en yakın zamanda sağlıklı evlatlar verir bize inşallah beklemek her ay umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak çok zorHa işte bendede adetime yakın yani 11 12 gun var positif gosterdi kalın iki çizgi acaba geçmi yumurtladım diye dusumeye başladım. Seninde öyle belki ama canım simdide diyorum cok takmayalım olacağı varsa olur inşallah. Allahım çok aratmasın inşallah. Hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah
Evet haklısın canım birde takmim diyorum ben bugün yumurtluyorum ya baya yoğun akıntı var o yumurtlama akıntısından. Ondan once hep az az bişeylerdi bu sefer yoğun. Bence sende günleri değerlendir inşallah olur bende öyle yapıcam inşallah ama üzme kendini allahım doğru zamanı biliyordur olassada öbür aya ümit var hayırlısı olsun inşallahamiiiiiiiiiiiiiinnn canım inşallah Allah en yakın zamanda sağlıklı evlatlar verir bize inşallah beklemek her ay umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak çok zor
amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallah isteyen herkes hamile kalsın :)Evet haklısın canım birde takmim diyorum ben bugün yumurtluyorum ya baya yoğun akıntı var o yumurtlama akıntısından. Ondan once hep az az bişeylerdi bu sefer yoğun. Bence sende günleri değerlendir inşallah olur bende öyle yapıcam inşallah ama üzme kendini allahım doğru zamanı biliyordur olassada öbür aya ümit var hayırlısı olsun inşallah
Amin amin amin inşallah ❤amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallah isteyen herkes hamile kalsın :)
amin allah razı olsun.inşallah canım yeterki duanı eksik etme sabret allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun hamileliğin canim inşallah seninki gibi ben de beklemediğim anda hamisligimi öğrenirim.
amin amin allah razı olsun evet çok güzel süpriz oldu çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boşkalmasın en umutsuz anda umut olsun inşallahcanım valla doktorun yumurta yok demesi bahanen olmuş ne güzel ya bu ayda hamile değilim dediğin anda gelmiş bebeğin Rabbimin işi iştebayram sürprizin oldu sağ salim kucağına alırsın inşallah
Amin inşallah canimamin allah razı olsun.inşallah canım yeterki duanı eksik etme sabret allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
canım test yaptm ama negatıi cıktı. artık oluruna bıraktım. bir de bir haftadır cok koyu kahverengi akıntım var adet oolmuyorum. malum bayram tatili hastaneler kapalı. acaba üstüne adet görme diye bir şey varmıs öyle olabilir mi. ama oyle olsa test yaptım pozitif cıkardı değil mi. gece nay adet olduğumda cok agrım oldu ve ağrı kesici cok kullandım bu ay adet düzensizlesti hala olamadım. offff ne karışık durum. bir yandan hamile olabilirim sevinci bir yandan da neden olmuyorum endişesiInsallahhh canim insallah hayirli haberlerini paylasirsn bizimle
canım bu ay bendede adet düzensizleşti yani olamıyorum. bu önerdiğin karışı nasıl kullanıcaz. yani kaç zaman kullanayım. kullansam adet olur muyum hemenÇörek otu bal tarcın kürünü deneye bilirsin canım adet düzenliyor hormonları yunurtlama kesin oluyor bu kürle.
aynı durumu suan bende yaşıyorum. adet olmam gereken zamanda olmadım ve koyu kahverengi akntım geliyo. doktora gidicektim ama malum tatil. inşallah tedavi işe yarar hemencik bebeğine kavusursun.Kizlar bugun doktora gittim yaklasik 10gundur kahverengi lekelenmemin sebebi uzn sure gelmeyen adetim mis rahim duvari kalinlastigi icin dokulemiyomus o yuzden doktorum tarlusal verdi onu kullanicam ve adetim sokuluck sonra klomen tefavisi vericem dedi yumurtalillarin tembel oldugu icin catlamiyo o yuzden gebe kalamams olabilrsin dedi catlatalim dedi sonra rahim filmi vs devam ederz tedavine dedi cok sukur halimden anlayan bi doktorla karsilastim bakalim insallah onumzdeki ay bizim icin sahane gecr tabi butun bebek isteyenler icinde
canım bu ay bendede adet düzensizleşti yani olamıyorum. bu önerdiğin karışı nasıl kullanıcaz. yani kaç zaman kullanayım. kullansam adet olur muyum hemen
Teşekkür ederimHamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
- 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
- 10 çay kaşığı toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
Siteden alıntı
Bence herşeye faydalı olacaktır
Rica ederim canım nedemek inşallah işine yarar ama çörek otu zaten herşeye şifadır iki aydır yapiorum bende bu ay korunmadım inşallah guzel sonuç alırım daha adetime çok bekliyorum bakalım sendede ve tüm isteyenlere allahım bebiş versin inşallahTeşekkür ederim
Ağlayarak okudumValla çok çok umutsuzdum 11 gün gittim doktor yumurta yok dedi o derece bende saldim ilişki oldu hemen dusa girdim bunca ay ayaklarımı kaldırdım 1 saat yattim klomen kullandım çatlatma iğnesi kullnadim hepsi bahane rabbim zamanını biliyor hep derdim ki nasıl kaaya takmadan hamile kalıyorlar diye işte böyleymis eylül ayında rahim filmi çektirecektim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama zamni var herşeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?