Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ha işte bendede adetime yakın yani 11 12 gun var positif gosterdi kalın iki çizgi acaba geçmi yumurtladım diye dusumeye başladım. Seninde öyle belki ama canım simdide diyorum cok takmayalım olacağı varsa olur inşallah. Allahım çok aratmasın inşallah. Hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah

canım valla doktorun yumurta yok demesi bahanen olmuş ne güzel ya bu ayda hamile değilim dediğin anda gelmiş bebeğin Rabbimin işi işte bayram sürprizin oldu sağ salim kucağına alırsın inşallah

Hayırlı olsun hamileliğin canim inşallah seninki gibi ben de beklemediğim anda hamisligimi öğrenirim.

amiiiiiiiiiiiiiinnn canım inşallah Allah en yakın zamanda sağlıklı evlatlar verir bize inşallah beklemek her ay umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak çok zor

amiiiiiiiiiiiiiinnn canım inşallah Allah en yakın zamanda sağlıklı evlatlar verir bize inşallah beklemek her ay umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak çok zor
Evet haklısın canım birde takmim diyorum ben bugün yumurtluyorum ya baya yoğun akıntı var o yumurtlama akıntısından. Ondan once hep az az bişeylerdi bu sefer yoğun. Bence sende günleri değerlendir inşallah olur bende öyle yapıcam inşallah ama üzme kendini allahım doğru zamanı biliyordur olassada öbür aya ümit var hayırlısı olsun inşallah

amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallah isteyen herkes hamile kalsın :)

canım valla doktorun yumurta yok demesi bahanen olmuş ne güzel ya bu ayda hamile değilim dediğin anda gelmiş bebeğin Rabbimin işi işte bayram sürprizin oldu sağ salim kucağına alırsın inşallah
amin amin allah razı olsun evet çok güzel süpriz oldu çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boşkalmasın en umutsuz anda umut olsun inşallah

Benim haziran ayi acemilige geldi ilk denememdi ve ben yimurtlama donemine denk gelmeli falan bilmiodm onu da sayenzde ogrendm:)) nilmeegm icin o kiymetli uc gunu es gectm diger gunlerde olmadi iste bakalm bu ay daha bilincli hateket edcm:)

#kütüphanekedisi#canım imom biliyorum ben eczade calişiyorum zaten ama inofolik eger pko varsa bunu temizleyıp bebegın tutunmasına yardımcı oluyor yoksa dedıgın multıvıtamin gıbı ama ıyı oda

Günü gecen arkadaslar alından ateşinizi ölçün eger 37 yı düşmez ise hamile oluyorsunuz ates ölçeyı dijıtal olsun ve alnınıza yakın tutarak ölçün ben bunu denedım

Insallahhh canim insallah hayirli haberlerini paylasirsn bizimle
canım test yaptm ama negatıi cıktı. artık oluruna bıraktım. bir de bir haftadır cok koyu kahverengi akıntım var adet oolmuyorum. malum bayram tatili hastaneler kapalı. acaba üstüne adet görme diye bir şey varmıs öyle olabilir mi. ama oyle olsa test yaptım pozitif cıkardı değil mi. gece nay adet olduğumda cok agrım oldu ve ağrı kesici cok kullandım bu ay adet düzensizlesti hala olamadım. offff ne karışık durum. bir yandan hamile olabilirim sevinci bir yandan da neden olmuyorum endişesi

aynı durumu suan bende yaşıyorum. adet olmam gereken zamanda olmadım ve koyu kahverengi akntım geliyo. doktora gidicektim ama malum tatil. inşallah tedavi işe yarar hemencik bebeğine kavusursun.

canım bu ay bendede adet düzensizleşti yani olamıyorum. bu önerdiğin karışı nasıl kullanıcaz. yani kaç zaman kullanayım. kullansam adet olur muyum hemen

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Siteden alıntı

Bence herşeye faydalı olacaktır

Teşekkür ederim

Ağlayarak okudum çok çok sevindim. İnan benim de ilişkiden sonra yapmadığım akrobatik hareket kalmadı bir arkadaşım prezer...if yırtılması sonucu hamile kaldı hemen mesela ve istemediği için hemen duşa girdiği halde. Nasıl olur diyordum hep. Eğer bir sıkıntı yoksa iş tamamen kafada bitiyor ya. Sen de bunu tekrar bana kanıtlamış oldun canım.

Hayırlı olsun, hayırlı bir hamilelik geçir inşallah :) Allah hayırlı zamanda isteyen herkese, için de bana da, hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…