Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canm o kahverengi leke bnde de 10gun surmustu doktora gttigmde rahim duvari dokulemedigi icin oluyo demisti bana malesf negatifti bnmdeulturasonla kontrol etti adet grmemissin dedi tarlusal verdi adetinin 3gnu gel dedi bnde bayrm tatili diye kullanmamaya karar vermstm bayramin ilk gnu baslicaktm ama bugn adet olmaya basladm kendisi sokuldu bu ay da tedaviye baslayamicam malesf hastanelr kapali

çok çok teşekkür edrim bende öğrendiğide çok ağladım inanamadım yani evet bu kafadan atma olayını bizzat yaşadım zor gerçekten ama allah nasip edince oluyor çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Merhaba. 9 haziran regl oldum. 2.günü hormon testi yapıldı.sonuç iyi dedi. Ve Dr klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini başlattı. 21 haziran da iğne oldum. 4 temmuz da kontrole gel dedi. Yani reglime 6 gün var daha ama regl olacakmış gibi karnım kasıklarım ara ara ağrıyor ve korkuyorum regl mi oluyorum diye. 34 yaşındayım ve 1 yıldır evliyim. Kızlar bilen varsa yardım etsin ne olur . Yarın öğreneceğim gerçi ama ölüyorum meraktan. Ateşimi de ölçtüm 36.7 çıktı. 1 yıldır uğraşıyorum

Arkadaslarmerhaba bu demir ve vitamin ilacini meyve suyu ile iciyorum suyla ictigim anda migdem bulaniyor bir sorun olmaz demi

Hamile olan arkadaslar bisey sormak istiyorum ilişkilerinizde kayganlastirici kullanarak hamile kalan varmi acaba hamilelik icin kayganlastirici kullanmayi tavsiye etmiyorlar ama ben mecburen kullaniyorum gerci bebanthol krem kullaniyorum ben su bazli olanindan ama bilmiyorum spermleri etkiler mi?

Selm kızlar bu gün 7+2 oldk hayırlısı inşallar rabbim sağ dsağlim kucağmza almk nasip etsin ve isteyen herkese bu gzl duyguyu tattırsn inşallah
Maşallah canım allah saglikla kucağına almayı nasip etsin bu mübarek günde bana da dua eder misin

Reactions: KHN
Neden kayganlastirici kullaniyorsun canim ne kadarlik evlisin? Eger kuruluktan aci vs duyuyorsan bunun en kolay cozumu tukuruk

Neden kayganlastirici kullaniyorsun canim ne kadarlik evlisin? Eger kuruluktan aci vs duyuyorsan bunun en kolay cozumu tukuruk
Yaklaşık 2 yildir evliyim ama 20 ay vajinusmus sorunu yaşadım çok şükür yendim 2 ay dir ilişki oluyo henüz tam alışamadım kayganlastirici kullaniyorum o yuzden ama hayırlısıyla hamile kalmayi da cok istiyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhabalaar :) Ben burada yeniyim daha önce konu açıldı mı bilmiyorum bir sorum olacaktı bu yerleşme kanaması denen şey ne kadar sürüyor ve acaba herkeste olmak zorunda mii

Canım Bu mübarek günde senin için dua ettim.İnş en yakın zamanda sende bebişine hamile kaldığının güzel haberini alırsın.
Allah razi olsun canim inşallah dualarin kabul olur ben de bebişime kavuşurum. Yuce rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeğini

Kızlar bu hafta hamıle oldugumu ogrendım bes haftalık hamıleyım ama ıkı haftadır ust sırt bolgemde agrı oluyo cok ayakta durunca bele iniyo bu da belırtıler arasında mı ya benım hıc sırtım agırmazdı kafaya takıyorum heryere yazdm ama cevap veren olmadı

merhaba ben hiç hamilelik yaşamadım bilmiyorum ama bir çok şey okudum sırt ağrısı en çok rastlanan durumlardan sanırım

Günaydın kızlar şeker tadında mutlu bayramlar...Bayramda da güzel haberler alırız inşallah.

Evet canım bel ve sırt ağrısı bendede var.Çoğu arkadaşta hamilelik boyunca oluyor bu ağrılar,normal yani.Gözün aydı tatlım.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah.

Evet canım bel ve sırt ağrısı bendede var.Çoğu arkadaşta hamilelik boyunca oluyor bu ağrılar,normal yani.Gözün aydı tatlım.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…