canım test yaptm ama negatıi cıktı. artık oluruna bıraktım. bir de bir haftadır cok koyu kahverengi akıntım var adet oolmuyorum. malum bayram tatili hastaneler kapalı. acaba üstüne adet görme diye bir şey varmıs öyle olabilir mi. ama oyle olsa test yaptım pozitif cıkardı değil mi. gece nay adet olduğumda cok agrım oldu ve ağrı kesici cok kullandım bu ay adet düzensizlesti hala olamadım. offff ne karışık durum. bir yandan hamile olabilirim sevinci bir yandan da neden olmuyorum endişesi
çok çok teşekkür edrim bende öğrendiğide çok ağladım inanamadım yani evet bu kafadan atma olayını bizzat yaşadım zor gerçekten ama allah nasip edince oluyor çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına inşallahAğlayarak okudumçok çok sevindim. İnan benim de ilişkiden sonra yapmadığım akrobatik hareket kalmadı bir arkadaşım prezer...if yırtılması sonucu hamile kaldı hemen mesela ve istemediği için hemen duşa girdiği halde. Nasıl olur diyordum hep. Eğer bir sıkıntı yoksa iş tamamen kafada bitiyor ya. Sen de bunu tekrar bana kanıtlamış oldun canım.
Hayırlı olsun, hayırlı bir hamilelik geçir inşallah :) Allah hayırlı zamanda isteyen herkese, için de bana da, hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Doğrusu bu zaten. Meyve Suyu ile içmek. Portakal suyu olsa daha iyi olurArkadaslarmerhaba bu demir ve vitamin ilacini meyve suyu ile iciyorum suyla ictigim anda migdem bulaniyor bir sorun olmaz demi
Maşallah canım allah saglikla kucağına almayı nasip etsin bu mübarek günde bana da dua eder misinSelm kızlar bu gün 7+2 oldk hayırlısı inşallar rabbim sağ dsağlim kucağmza almk nasip etsin ve isteyen herkese bu gzl duyguyu tattırsn inşallah
Neden kayganlastirici kullaniyorsun canim ne kadarlik evlisin? Eger kuruluktan aci vs duyuyorsan bunun en kolay cozumu tukurukHamile olan arkadaslar bisey sormak istiyorum ilişkilerinizde kayganlastirici kullanarak hamile kalan varmi acaba hamilelik icin kayganlastirici kullanmayi tavsiye etmiyorlar ama ben mecburen kullaniyorum gerci bebanthol krem kullaniyorum ben su bazli olanindan ama bilmiyorum spermleri etkiler mi?
Yaklaşık 2 yildir evliyim ama 20 ay vajinusmus sorunu yaşadım çok şükür yendim 2 ay dir ilişki oluyo henüz tam alışamadım kayganlastirici kullaniyorum o yuzden ama hayırlısıyla hamile kalmayi da cok istiyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahNeden kayganlastirici kullaniyorsun canim ne kadarlik evlisin? Eger kuruluktan aci vs duyuyorsan bunun en kolay cozumu tukuruk
Canım slm.Bizde bugün 7+3 olduk çok şükür.Nasıl geçiyor gebeliğin?Neler hissediyorsun?Selm kızlar bu gün 7+2 oldk hayırlısı inşallar rabbim sağ dsağlim kucağmza almk nasip etsin ve isteyen herkese bu gzl duyguyu tattırsn inşallah
Canım Bu mübarek günde senin için dua ettim.İnş en yakın zamanda sende bebişine hamile kaldığının güzel haberini alırsın.Maşallah canım allah saglikla kucağına almayı nasip etsin bu mübarek günde bana da dua eder misin
Allah razi olsun canim inşallah dualarin kabul olur ben de bebişime kavuşurum. Yuce rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeğiniCanım Bu mübarek günde senin için dua ettim.İnş en yakın zamanda sende bebişine hamile kaldığının güzel haberini alırsın.
merhaba ben hiç hamilelik yaşamadım bilmiyorum ama bir çok şey okudum sırt ağrısı en çok rastlanan durumlardan sanırımKızlar bu hafta hamıle oldugumu ogrendım bes haftalık hamıleyım ama ıkı haftadır ust sırt bolgemde agrı oluyo cok ayakta durunca bele iniyo bu da belırtıler arasında mı ya benım hıc sırtım agırmazdı kafaya takıyorum heryere yazdm ama cevap veren olmadı
Saol tatlım benim.Amin inşallahAllah razi olsun canim inşallah dualarin kabul olur ben de bebişime kavuşurum. Yuce rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeğini
Evet canım bel ve sırt ağrısı bendede var.Çoğu arkadaşta hamilelik boyunca oluyor bu ağrılar,normal yani.Gözün aydı tatlım.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah.Kızlar bu hafta hamıle oldugumu ogrendım bes haftalık hamıleyım ama ıkı haftadır ust sırt bolgemde agrı oluyo cok ayakta durunca bele iniyo bu da belırtıler arasında mı ya benım hıc sırtım agırmazdı kafaya takıyorum heryere yazdm ama cevap veren olmadı
Evet canım bel ve sırt ağrısı bendede var.Çoğu arkadaşta hamilelik boyunca oluyor bu ağrılar,normal yani.Gözün aydı tatlım.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah.Kızlar bu hafta hamıle oldugumu ogrendım bes haftalık hamıleyım ama ıkı haftadır ust sırt bolgemde agrı oluyo cok ayakta durunca bele iniyo bu da belırtıler arasında mı ya benım hıc sırtım agırmazdı kafaya takıyorum heryere yazdm ama cevap veren olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?