Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay ne bılıyım bel degıl ama sol sırt ust tarafı agırdıgı için dıyorum belırtı mı degıl mı diye oyle de ağrıyoki sağol canım allah razı olsun senınde hayırlı olsun insallah saglıkla elımıze alırız

Reactions: KHN
Kızlar selam ovulasyon da ara ara adet olacakmış gibi bel Ağrı'sı mide yanması bulantı göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet olur mu ? Bat 12 yada hamile olsam bile bu kadar kısa süre de etki göstermez herhalde

Kızlar selam ovulasyon da ara ara adet olacakmış gibi bel Ağrı'sı mide yanması bulantı göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet olur mu ? Bat 12 yada hamile olsam bile bu kadar kısa süre de etki göstermez herhalde
Bendede ayni belirtiler var 3 gundur kusuyorum hatta. Sag bobregim gibi sirtim agriyor uyukluyorum falan. Bat 12 si benimde. Eczaneden catlayip test aldim ve tabiki negatif cikti. Ins. Guzel haberler aliriZ hep birlikte

Bendede ayni belirtiler var 3 gundur kusuyorum hatta. Sag bobregim gibi sirtim agriyor uyukluyorum falan. Bat 12 si benimde. Eczaneden catlayip test aldim ve tabiki negatif cikti. Ins. Guzel haberler aliriZ hep birlikte
Aynı şeyler bende de var.. Ben ovulasyon olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum. Hiç Böyle göğüslerim şişmemişti

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Hapşırırken veya öksürürken rahime bıçak saplanır gibi olması belirti mi?
Tek belirti bu değil tabii sadece bunun bir belirti sayılıp sayılamayacağını merak ettim.

Ovulasyonda akinti disinda cok belirti olmuyo canim yani en azindan benim yumurtlama doneminde hic olmadi gogussiskinligim adete yakin oluyor insallah hamilesindir
Ay Canım nasip inşallah hamileyimdir. Benim de ilk kez bu kadar erken göğüs hassasiyetim olmadı. Takvime göre pazartesi ovulasyon günümdü biz pazar ve salıyı değerlendirdik.. Ama pazartesinden Beri hassasiyet var. Hamilelik belirtileri için çok erken bence.. Neden oldu bilmiyorum bende ovulasyona bağladım :)

Adetten 11-12 gün önce hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Kızlar merhaba uzun zamandır girmiyordum foruma biraz kafa olarak dinlenmek istemiştim ama bayramdan dolayı şu anda bir tatıl beldesinde tatıldeyiz ınanın otelde o kadar cok cocuk bebek hamıle bayan varki ve bazı şeyleri düşünmeden kendimi alamıyorum bu kadar bayan yumurtlama gununu takip ediyor olamaz herhalde Eee peki biz takıp ettiğimiz halde Neden olmuyor

Devamlı neden olmuyor diye düşündüğümüz için... Kul plan yapar, Rab yukardan Güler derler. Daha Zaman'ı gelmemiş demek ki. Nasip kısmet herşey.. Günü ve Zaman'ı vardır. Dilerim ki en kısa süre de olur

Merhaba herkese iyi bayramlar öncelikle bugün adetimin 11.günü ve ovulasyon testi yaptım resimdeki gibi oldu serophone ve estrofem kullandım çatlama iğnesi olmadan test böyle çıktı . Yumurtam catliyor mu sizce? Doktor cumaya randevu vermişti ama erken mi oluyor sizce fikri olan var mı?

Eklentiler

• 20160706_172202.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 44
Galiba çatlamış herhalde

Aynisini bende yasiyorum hep 3 yildir evliyim ve hic hamile kalmadim belirti degil bence

Kızlar benim akıntım kesildi. 4 temmuzdan beri göğüs hassasiyetim var. Bu bir belirti mi bilmiyorum.
Kasıklarımda ağrı ve gaz sancısı var zaten o zaman bugün ve yarını değerlendirsem olur herhalde ama üst üste hergün yapmanın zararı olur mu sence yani sperm sayısını azaltmak falan gibi?
evet üst üste hergün olması hem kaliteyi hem hızı hemde adeti düşürüyor bildiğim ama bugüne mutlaka değerlendir

Ben böyle erken olacağını bilmiyordum dünü de değerlendirdim ya bu kötü oldu neyse yapacak bişey yok artık kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…