Canim benim bat 25 temmuz yumurtlama donemine girdim. Bu ay ovulasyon testi yapmiycam onun yerine günasiri değerlendirmeyi düşünüyorum. Kacirmam inşallah yumurtlama gününüAyy insallahhhsenin bat ne zaman beren
Diğer adete kadar mı her aksam yoksa adet bitimi sonrası 1 haftada mı her aksam yaptınızKızlar doktor bıze adetten sonra hergun deneyin demişti zaten ilk 1 hafta denedik ve hamile kaldık her aksam eşime hadi demekten yorulmustum baya yorucuydu ama hamıle kaldım
Erken yumurtlamissin o zaman hayirli olsun kac haftaliksin yeni galiba allah bize nasip eder inşallahKızlar doktor bıze adetten sonra hergun deneyin demişti zaten ilk 1 hafta denedik ve hamile kaldık her aksam eşime hadi demekten yorulmustum baya yorucuydu ama hamıle kaldım
Efer hamile degilsen doktorlar o ilaci vermiyorki kullancgin tek sey folik asit hamile kaldiktan iki ay sonra filan demir ve decavit ilaclarina basliyorsun bence simdiden kulanmaGünaydın kızlar hayirli cumalar... Size bir sorun olacakti. Bende b12 eksikligi var ben de kullanmisken sadece b12 vitamini yerine decavit diye bir ilac varmış daha cok vitamin iceren onu mu alsam diyorum bir zarari olur mu inofolic kullaniyorum zaten decavitin içinde de folik asit varmış. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Yok hamile degilim canim b12 eksikligi vardi. Ben de cok saglikli beslenen biri degilim o yuzden boyle birsey mi alsam diye düşündümEger hamile degilsen
Efer hamile degilsen doktorlar o ilaci vermiyorki kullancgin tek sey folik asit hamile kaldiktan iki ay sonra filan demir ve decavit ilaclarina basliyorsun bence simdiden kulanma
Rabbimin ne Zaman vereceği belli olmaz.. Umutsuzluğa kapılma.Ben böyle erken olacağını bilmiyordum dünü de değerlendirdim ya bu kötü olduneyse yapacak bişey yok artık kısmet.
Canım genelde akıntı için hamilelik belirtisi diyorlar be göğüs hassasiyetide aynı şekilde :) inşallah bebek vardır ama daha çok erken testler için 3-4 gün sonra ancak öğrenebilirsin bi kan testi ver hemen belli olur. Benim de bugün alttan ultrasonda yumurtamı kontrol etti doktor 16 mm olmuş 3 gün sonrası için çatlatma iğnesi verdi ama bugün adetimin 14. Günü zaten ben bugüne kalmaz çatlardı yumurta bu ay serophene kullandım klomen tarzı bişey bence bi jaç tane yumurtladım ve bi tanesi çatladı çünkü ovulasyon testi dün çift çizgiydi ama doktor göremedi çatlayanı bide iki gün sonra yine çatlarsa belki şansım artar inşallah..Rabbimin ne Zaman vereceği belli olmaz.. Umutsuzluğa kapılma.
Benim bat 9 göğüs hassasiyeti devam ediyor. Akıntım sulu şeffaf ve çok az hatta yok gibi gün de bir iki damla geliyor. Bir de karnım şiş. 1.67 boyun var 47-48 kiloyum. Ama karnım şiş 2-3 aylık hamile gibi anlamadım. Bu bir belirti mi onu da bilmiyorum
Kısmet diyorum. Oldu mu olmadı mı bilmiyorum
Canım merhaba ben silik çizgi göremedim sanki yaSelam kizlar regl gunum gecti test yaptim az önce cok silik bir cizgi gördüm ama adet olacakmisim gibi hissediyorum umutlanmali miyim bilemedim. Bi bakin siz de telefonla cektim biraz belli oluyor gorevilecek misiniz
Hadi ins hamilesindir bence 2 gun sonra tekrar yap yada hic bekleme kan ver canm ya hamilelerin duasi kabul olurmus bizlerede dua et canmSelam kizlar regl gunum gecti test yaptim az önce cok silik bir cizgi gördüm ama adet olacakmisim gibi hissediyorum umutlanmali miyim bilemedim. Bi bakin siz de telefonla cektim biraz belli oluyor gorevilecek misiniz
Evet çok silik bi çizgi görünüyo ama şu da olabilir t çizgisinin yeri belli oluyo bazen gebelik olmasa bile inş öyle değildirSelam kizlar regl gunum gecti test yaptim az önce cok silik bir cizgi gördüm ama adet olacakmisim gibi hissediyorum umutlanmali miyim bilemedim. Bi bakin siz de telefonla cektim biraz belli oluyor gorevilecek misiniz
Bende de oluyo dinlenmen lazım bacaklarının arasına yastık alıp yat Can'ım çok iyi geliyo öyle yatınca dün bende de oldu bu sabah geçmiş rahim ve Bebek büyüyomuşArkdaslar merhaba suanda hafta olaraj ya 16 yada 17.haftandayim merak ettigim su benim vajinamin sag kismi cok agriyor bacaklarimda cok is yapmisimda hamlamis kadar agriyir naocam ben bu durumu yasayan var mi bana sanki cok erken geliyor bu agrilar ama yurudugumde hareket ettigimde ozellikle bu vajina agrisibeni deli etmeye yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?