Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmayip gün aşırı degerlendirmeyi düşünüyorum. Sizce yumurtlama gününü kaçırır mıyım?

Bu bende bayagdr var canim sanki ciban cikmisda zonkluyor gibihaftaya doktoragtcem sorcm
Bu konuyu daha önce konuşmuştuk bende sana sormuştum sanki zonkluyor duruyo hem vajina hem bacak aramda biyer oluyo benimde araştır biraz googleden normal olması bunların dün akşam bişey sordum kimse cevap vermedi ben genital bölgeme ağda yaptırıyorum geçen ay yaptırdıktan sonraki gün lekelenme gibi kanamam oldu bu ay gitmeye korkuyorum biraz araştırdım kimi doktor ağdayı yasaklıyomuş son aylarda doğumu tetikleyebiliyomuş gitsem mi gitmesem mi korktum baya

Ben agdasiz yapamam canimya jiletmis kremmis hic beceremem zaten en buyuk korkm diguma agdasiz gitmek

Selam arkadaslarr her ay adetim 1 hafta one atar benim bu ayda adet olmam gereken gundee cok az bi kan geldi ve durdu sorasinda lahverengi leke geldi bidaha da hic bise gelmedi ama adet sancisini cektim ve goguslerim.cok sisti hamile olabilir miyim

Selam arkadaslarr her ay adetim 1 hafta one atar benim bu ayda adet olmam gereken gundee cok az bi kan geldi ve durdu sorasinda lahverengi leke geldi bidaha da hic bise gelmedi ama adet sancisini cektim ve goguslerim.cok sisti hamile olabilir miyim
Merhaba test yap bence ben olsam yapmıştım bile. Hamile olma olasılığın yüksek

Krem zararlı diyolar deriden bebeğe geçermiş ağda da bi sakınca yoktur inşallah
Kızlar ağda bence yapmayın yapacaksanız sir Ağdayı yumuşak ve küçük küçük sürüp bez ile çektirin.. Sert davranırsanız bence sıkıntı olabilir. Yada jilet kullanın.

Bir de hamile olan arkadaşlarım.. Göğüs hassasiyetiniz ne Zaman başladı ?? Benim pazartesi günü takvim yumurtlama gösteriyordu.. Pazar ve salı gününü bayramda olsa zar zor değerlendirdik. Fakat pazartesi göğüsleriö şişmeye ve hassaslaşmaya başladı ve adetime 12-13 gün olmasına rağmen hala da haşiye ve şişlik var. Sizin göğüs hassasiyetiniz ne zmaan başlamıştı ??

İman hiç hatırlamıyorum :)

Merhaba ben daha yeniyim sürekli internetten bakiyorum filan ama içim huzursuz. İlişkiye girdikten ertesi günü adet oldum ve 15 gün geçti bende kasik agrisi pembe lekelenme halsizlik sürekli lavabo ya cikiyorum adetime 5gun var sizce.

Merhaba 3 aylik evliyim gecen ay 7 gun geciktim sonra adet oldum. Gecen ayki kan testim 1.20 idi bu ay yine 7 gun gecikmede kan testi yaptirdim 5327.26 ile hamile oldugumu ogrendim bir kac saat once coook mutluyum
Tebrik ederim canim Allah tamamina erdirsin insallah bizede kismet olur

Merhaba kızlar ben araniza yeni katıldım 5 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz belirtiler nelerdir yardımcı olur musunuz biliyorum aslında belirtilere takılmamak gerek ama insan ufacık bir belirtide umitleniyor işte özelikle 5 yıllık bir süreden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…