Bu bende bayagdr var canim sanki ciban cikmisda zonkluyor gibihaftaya doktoragtcem sorcmBende de oluyo dinlenmen lazım bacaklarının arasına yastık alıp yat Can'ım çok iyi geliyo öyle yatınca dün bende de oldu bu sabah geçmiş rahim ve Bebek büyüyomuş
Bu konuyu daha önce konuşmuştuk bende sana sormuştum sanki zonkluyor duruyo hem vajina hem bacak aramda biyer oluyo benimde araştır biraz googleden normal olması bunların dün akşam bişey sordum kimse cevap vermedi ben genital bölgeme ağda yaptırıyorum geçen ay yaptırdıktan sonraki gün lekelenme gibi kanamam oldu bu ay gitmeye korkuyorum biraz araştırdım kimi doktor ağdayı yasaklıyomuş son aylarda doğumu tetikleyebiliyomuş gitsem mi gitmesem mi korktum bayaBu bende bayagdr var canim sanki ciban cikmisda zonkluyor gibihaftaya doktoragtcem sorcm
Ben agdasiz yapamam canimya jiletmis kremmis hic beceremem zaten en buyuk korkm diguma agdasiz gitmekBu konuyu daha önce konuşmuştuk bende sana sormuştum sanki zonkluyor duruyo hem vajina hem bacak aramda biyer oluyo benimde araştır biraz googleden normal olması bunların dün akşam bişey sordum kimse cevap vermedi ben genital bölgeme ağda yaptırıyorum geçen ay yaptırdıktan sonraki gün lekelenme gibi kanamam oldu bu ay gitmeye korkuyorum biraz araştırdım kimi doktor ağdayı yasaklıyomuş son aylarda doğumu tetikleyebiliyomuş gitsem mi gitmesem mi korktum baya
Krem zararlı diyolar deriden bebeğe geçermiş ağda da bi sakınca yoktur inşallahBen agdasiz yapamam canimya jiletmis kremmis hic beceremem zaten en buyuk korkm diguma agdasiz gitmek
Merhaba test yap bence ben olsam yapmıştım bile. Hamile olma olasılığın yüksekSelam arkadaslarr her ay adetim 1 hafta one atar benim bu ayda adet olmam gereken gundee cok az bi kan geldi ve durdu sorasinda lahverengi leke geldi bidaha da hic bise gelmedi ama adet sancisini cektim ve goguslerim.cok sisti hamile olabilir miyim
Kızlar ağda bence yapmayın yapacaksanız sir Ağdayı yumuşak ve küçük küçük sürüp bez ile çektirin.. Sert davranırsanız bence sıkıntı olabilir. Yada jilet kullanın.Krem zararlı diyolar deriden bebeğe geçermiş ağda da bi sakınca yoktur inşallah
İman hiç hatırlamıyorum :)Bir de hamile olan arkadaşlarım.. Göğüs hassasiyetiniz ne Zaman başladı ?? Benim pazartesi günü takvim yumurtlama gösteriyordu.. Pazar ve salı gününü bayramda olsa zar zor değerlendirdik. Fakat pazartesi göğüsleriö şişmeye ve hassaslaşmaya başladı ve adetime 12-13 gün olmasına rağmen hala da haşiye ve şişlik var. Sizin göğüs hassasiyetiniz ne zmaan başlamıştı ??
Bugun idrar testi yaptim negatif cikti ama daha adet gunum gecmediMerhaba test yap bence ben olsam yapmıştım bile. Hamile olma olasılığın yüksek
Tebrik ederim canim Allah tamamina erdirsin insallah bizede kismet olurMerhaba 3 aylik evliyim gecen ay 7 gun geciktim sonra adet oldum. Gecen ayki kan testim 1.20 idi bu ay yine 7 gun gecikmede kan testi yaptirdim 5327.26 ile hamile oldugumu ogrendim bir kac saat once coook mutluyum
Ne guzel canim senin adina cok sevindim.insallah sag salim kucagina.alirsinKizzlarr kan testi yaptirdimm pozitiff ciktii degerimm 13.25 hamilemiyimmm
Demiştim :)Kizzlarr kan testi yaptirdimm pozitiff ciktii degerimm 13.25 hamilemiyimmm
Göğüs hassasiyetin ne Zaman başladı ?!?Kizzlarr kan testi yaptirdimm pozitiff ciktii degerimm 13.25 hamilemiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?