Valla canimm benim goguslerimm adet olmadann 10 gun oncesinden basliyo hassaslasmayaa yanii genelde hep hassas :)Göğüs hassasiyetin ne Zaman başladı ?!?
Tesekkirr ederimmm aminnn insallahhh rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinn tez zamandaa hayirlisiyla sana da nasip etsin insallahhAsunca bu arada tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tesekkirr ederimmm aminnn insallahhh rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinn tez zamandaa hayirlisiyla sana da nasip etsin insallahh
Canimm yardimci olmayi cok isterim ama benimm deisik bi belertim olmadi her ayy adet gunumden 10 gun yada 1 hafta once benim adet belirtilerim baslarr ara ara agri gogus hasssasiyeti mide bulantisi sabahlari uyandiimda kadnimin cok ac olmasi vs. Bunlari ben normalde de yasadiim icin her ay hamileyim umidine kapiliyodumm bu aydaa hepsini cektimm adet gunumde oldum sandim ama sadece cok az bi kan geldi ve ertesi gun kahverecgi leke geldii bidaha da bisi gelmedi bunun uzerine kan testi yaptirdim ama halaa karin agrimm cok varCanım belirtilerle ilgili beni bilgilendirir misin herkeste aynı olmuyor aslında ama yinede bi yardimi olur diye düşünüyorum gerçekten beklemek çok zor 5 yıllık evliyim
Canimm doktora gorundun muu ne diyolarrCanım belirtilerle ilgili beni bilgilendirir misin herkeste aynı olmuyor aslında ama yinede bi yardimi olur diye düşünüyorum gerçekten beklemek çok zor 5 yıllık evliyim
Canimm yardimci olmayi cok isterim ama benimm deisik bi belertim olmadi her ayy adet gunumden 10 gun yada 1 hafta once benim adet belirtilerim baslarr ara ara agri gogus hasssasiyeti mide bulantisi sabahlari uyandiimda kadnimin cok ac olmasi vs. Bunlari ben normalde de yasadiim icin her ay hamileyim umidine kapiliyodumm bu aydaa hepsini cektimm adet gunumde oldum sandim ama sadece cok az bi kan geldi ve ertesi gun kahverecgi leke geldii bidaha da bisi gelmedi bunun uzerine kan testi yaptirdim ama halaa karin agrimm cok var
Canimm doktora gorundun muu ne diyolarr
Canimm stress yapmaa kendinee dusunmemeye caliss ne kadar zor olduunu biliyorum ama iyi dusun hepp ben cokk takiyodum ramazsndaa hic takmadim bol bol dua ettim rabbim nasip etti insallahta sagsalim kucagima alirimmm sanirimm yerlesmeye calisiyoo degwrim de 13.25 cunku dusuk ciktii bakalim yarin doktora gidicem.ne diyceklerCanım bu ay bende yaşadım bu belirtileri ama 10 gün erken geldi adetim bende anlamadım ama kısmet işte karın agrina gelince belki bebek tam yerleşmeye çalışıyordur bu dönemlerde normalmiş 3 ay falan surebiliyormus
ClCanimm stress yapmaa kendinee dusunmemeye caliss ne kadar zor olduunu biliyorum ama iyi dusun hepp ben cokk takiyodum ramazsndaa hic takmadim bol bol dua ettim rabbim nasip etti insallahta sagsalim kucagima alirimmm sanirimm yerlesmeye calisiyoo degwrim de 13.25 cunku dusuk ciktii bakalim yarin doktora gidicem.ne diycekler
Zatenn kafamiza takiyoruxz bide cevre baskisi iyicene strese sokuyo 14 aylik evliyimm cocuk cocuk die kafamin etini yediler resmen kimseye biside diyemiyorumm sanki ben istemiyorummm ama rabbim bu zamana uygun gormuss senin 5 yill olmuss insanlar anlayissizz belki istemiyon belki bi sorun var nie usteleyip uzuyolar anlamiyorummCl
Cnm ayakta durma fazla uzan sitrese gelince gerçekten herkes baskı yapıyor bana çocuk için ister istemez sitrese oluyor ama uzak durmak en iyisi gerçekten çok tsk ederim çok yardımcı oldun bende çok dua ediyorum artık hayırlısı
Ama bol bol dua et ve hergun 1 yasin okumaya caliss bana mehmet tokadi hazretlerini ziyaret et dediler ben ramazanda oraya da gidip dua edip yasin okudumCl
Cnm ayakta durma fazla uzan sitrese gelince gerçekten herkes baskı yapıyor bana çocuk için ister istemez sitrese oluyor ama uzak durmak en iyisi gerçekten çok tsk ederim çok yardımcı oldun bende çok dua ediyorum artık hayırlısı
Zatenn kafamiza takiyoruxz bide cevre baskisi iyicene strese sokuyo 14 aylik evliyimm cocuk cocuk die kafamin etini yediler resmen kimseye biside diyemiyorumm sanki ben istemiyorummm ama rabbim bu zamana uygun gormuss senin 5 yill olmuss insanlar anlayissizz belki istemiyon belki bi sorun var nie usteleyip uzuyolar anlamiyorumm
Ahh o ailee hatta annelerr yokmuu hicc anlaamiyolarr aminn canimm insallah rabbim gonlune gore sahglikli sihatli hayirli evlat nasip etsinn bol bol duayi ve doktora gitmeyii ihmal etmeeAynen cnm ya özelikle ailem hiç düşünmüyorlar her zaman çocukta çocuk Allah ne zaman kısmet ederse ozaman olur ama birşey diyemiyoruz gerçekten çok şükür sen hamilesin bu saatten sonra kimseyi takma Allah banada nasip eder inşallah
Ama bol bol dua et ve hergun 1 yasin okumaya caliss bana mehmet tokadi hazretlerini ziyaret et dediler ben ramazanda oraya da gidip dua edip yasin okudum
Ahh o ailee hatta annelerr yokmuu hicc anlaamiyolarr aminn canimm insallah rabbim gonlune gore sahglikli sihatli hayirli evlat nasip etsinn bol bol duayi ve doktora gitmeyii ihmal etmee
Valla canimm o onu bi tutturamadim zatenn benim hep one attigu icinn doktor yumurtlamaminda erken oldugunu soylemist.normalde adetinin basladigu gunden 14. Gunmus ama benimki 9. Yada 10. Gun oluyodu bide goguslerin sanci yapmaya asladiinda yumurtlaama zamanin demisti doktorEvet cnm dua ediyorum hemde çok gitmediyim hazretleri nden kimse kalmadı gitim dua ettim işte Allah ne zaman kısmet ederse ozaman olur ama birşey soracaktim benim geçen ay adetim 25 gün kaldı bu ay 18 gün ben bu ay yumurtlama günümü nasıl hesaplayacagimi bilmiyorum bilgin varsa yardımcı olabilirmisin
Aminn canimm insallahhEvet cnm haklisin özelikle anneler tsk ederim dileklerin için inşallah bebeğin sağlıklı doğar Allah sağlıklı ve kolay bi doğum nasip etsin inşallah
Valla canimm o onu bi tutturamadim zatenn benim hep one attigu icinn doktor yumurtlamaminda erken oldugunu soylemist.normalde adetinin basladigu gunden 14. Gunmus ama benimki 9. Yada 10. Gun oluyodu bide goguslerin sanci yapmaya asladiinda yumurtlaama zamanin demisti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?