Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar dertlesmek icin yaziyorum yoksa deliricem. En son 1 haziranda regl oldum. Pko oldugu icinde duzensizligim var. Ama genelde 35. gunde falan olurum. Yani bu hesaba gore regl olali 40 gun oldu. Testlerim negatif cikiyo sehir disindaym burda kan veremiyorum kucuk bi yerdeym ama her an olcakmisim gbi geliyo belim asiri agriyo bide arada kasiklarm agriyo testimde bitti cikip alamiyorum carsiya uzak kaldgm ev boyle ortada kaldm cok moralim bozuk yaa

Arkadaşlar merhaba bu ay da hasta oldum nasip kismet Rabbimin takdiri... Karnim agriyo suan ve leke gelmis gecen ay 2 gün gecikmeli 12 sinde regl olmustum bu ay da geçen aya gore 2 gün erken olmus oldum... Sizlere bir sorum var ben doktora gidip hormon testlerimi yaptırmak istiyorum adetin 3. Günü gidiliyo diye biliyorum ama şuan saat 15.50 lekelenmem gec geldiği icin bugünü saymaliyim 1. Gün olarak yani salı günü mü gitmeliyim doktora carsamba mi ?

Yok canim leklenmeni sayma kan ne zaman gorursen o zamandn basla cnku rahim duvari o zaman dokuluyoms bnde adetimin 4gunu gttim doktrlr tatilde oldugu icn lekeknmeme gre 5gndu yani.

Canimm benimde bu ay 7 sinde regl olmam gerekiodu cok az miktarda dediin gibi acik renk sivi geldi oldum zannettum fakat kesildi 8inde de kahve rengi leke gibi geldi ve bitti dun kan testi yaptirdim.pozitif cikti hamile olabilirsinn kan testi yapttir

Canimm yumurtlama okadar erken olmaz die biliyorum ama yanlis yonlerdirmiyim seni bi doktora sor istersen

Yok canim leklenmeni sayma kan ne zaman gorursen o zamandn basla cnku rahim duvari o zaman dokuluyoms bnde adetimin 4gunu gttim doktrlr tatilde oldugu icn lekeknmeme gre 5gndu yani.
Anladim teşekkür ederim. Peki gidince ne yapti doktor sadece kan mi aldilar hormon testi icin ? Hasta oldugun icin alttan bakmamistir herhalde oncesinde gidip vajinal muayene mi olmak gerekiyordu ? Ben direk hormon testine gitmis olacam daha önce gelmeliydin filan der mi acaba b de vajinal muayeneden cok cekiniyroum ben ya gitmedim daha önce o yüzden

Canimm ben de hormon testi yaptirmisttimm sonucu 2gun sonra aldim ve adetimim 5.gunuydu alttan muaynr etmisti doktorr

Yok canim korkucak bsy yok alttan muayne ediyo kan aliyo degrlerine bakiyo ona gre tedaviye baslatiyo bna klomen verdi 5gn sbah aksam kullanicam 18temmuzda tekrar gdicem eger ymurtalrm gelistyse catlatma ignesi istiycem. Ben dha oncrdn de adet grmuyorm diye gtmistm 10gn once kdr yani o zamanda tahlil fln ypmsti adt skturucu vermisti ama kullanmaya baslamadn kendm hastalandm :) senin ne zamandr olmuyo bebegin ?

Merhaba kızlar ben 10 aylik evliyim ve hic korunmadik artik umudumu yitirmistim ve hesabi falan birakmistim coo sukur yurekten yaptigim dualar sonucu bayramın birinci günü 5 temmuzda adetime iki gün kala hamile olduğumu öğrendim en son adetime bittikten sonra regl ağrısı gibi ağrım oldu hep ve göğüslerim hassaslasti ve agriyordu normalde adetten önce ne karın ağrım ne de göğüs ağrım olurdu ama benim dollenmeden hemen sonra pelvik bölgede ve goguslerimde ağrı başladı hala da göğüslerim sis ve ağrıyor ..AAllahım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bi evlat versin..

Canimm benimde bu ay 7 sinde regl olmam gerekiodu cok az miktarda dediin gibi acik renk sivi geldi oldum zannettum fakat kesildi 8inde de kahve rengi leke gibi geldi ve bitti dun kan testi yaptirdim.pozitif cikti hamile olabilirsinn kan testi yapttir
Bugun kan tahlili yaptırdım hamile degilim.. Ve yine yıkıldım 8 aydır olmuyo çıldırcam yaşım 34 çok tehlikeli bi yaş .. Bu yüzden daha da bi paniğim maalesef ..panik yaptıkça hiçbişe olmuyo aksine adetlerim bile düzensizleşti.ama rahatta olamıyorum

Hayırlı olsun canım
Peki bu sürede bi tedavi uyguladın mı?

Ben 2-3 aydir deniyorum bu üçüncü ay yani ama tam düzenli takip yaparak olmadi iliskiler Rabbim isteyen herkese sağlıklı bi sekilde hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım
Peki bu sürede bi tedavi uyguladın mı?
Hayır tedavi uygulanmadi ama doktora gittim özel hastaneye bir sürü para döktük tahliller için sonuçta bişey çıkmadı yani daha 1 sene dolmadan boşa telaş ve stres yaptık 3- 4 ay öncesinde soğan kuru ve havuç kuru uygulamistim ama.havuc suyu ters tepti bendeve yumurtalar çok olgunlaşır için 8 cm kist oluştu tavsiyem 1 yıl telaş yapmadan denemek :)

Benim durumum sana çok benziyor bende pkoyum son 3 ay düzene bindirmiştim 35 günde geliyordu bugun 41. Gün bu ay hayıt hapı kullandım omu yaptı bilmiyorum, yattığımda bel ve kasıl ağrım var psikolojik mi bilmiyorum ama bulantım başladı kusucak derece değil ama test yaptım negatif. Kan da baktırmak istemiyorum hemşireyim her ay aynı heyecan serviscek ve hep negatif. Karnım şiş ve çok kilo aldım iştahım açık eşim kesin bişiler var dedi. Gögüs hassasiyrtim yok, dolgun normalde de büyükler zaten. Bide sanki göbeğim de cizgi belirdi anlamadım olmadığıma eminim çünkü 2 kez ilişki oldu. Ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorum. Hamile değilsem hasta olayın, çivan percemi içiyorum bir kaç gündür gelen giden yok. Su hibi ıslak ve kremsi bir akıntı var süt beyazı bazen de sarımsı gibi bilemedim(

rabbim zamanını bilir tatile çık ve o düşünceyi at bende 32 yasındayım. Geçen aylara göre daha az stresliyim Verirse de Allahtan, vermezse de Allahtan. Ol dediği anda olmayacak hiç bir şey yok. Gönlünü ferah tut. Dua et. Ben öyle telkin ediyom kendimi.

papatyaozu Cnm gerçekten bazen dertlesmek iyi gelir ama sakın moralini bozma hamileysen bile adetin gelir bende hemen hemen aynı durumdayım seninle ben 5 yıllık evliyim her ay acabami diye deliye dönüyorum halada öğle canım moral en önemlisi sitrese yapma

Evet sanırım tatile gitmeliyim dr larda at diyo bu düşünceyi acaba direkt tüp mü denesem bilemiyorum

Hayırlı olsun cnm tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Evet sanırım tatile gitmeliyim dr larda at diyo bu düşünceyi acaba direkt tüp mü denesem bilemiyorum
Tüpün tutma ihtimali %100 değil ki. Dediğim gibi ne sıkıntılı çiftler cocuk sahivi oluyo, ya tutmazsa daha büyük hayal kurıklığı değil mi ? Allah nasip edecek sadece zamanı değil. Tatil iyi gelir, ne bileyim eşin için şükret. Cocuk eminim çok güzel bir duygudur rabbim tez vakit yasatsın cümlemize ama sağlığın yerindeyse eşinle bir sıkıntın yoksa, dediğim gibi cocuk evlilik içib mucizevi bir şey. At kafandan herkes aynı şeyi diyor ne zaman düşünmedim hamile kaldım diyor. Stres=gebe kalamama bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…