Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Zaten bu hayal kırıklığı yüzünden sitres yaşıyoruz cnm ya

Kızlar lütfen yardım edin catlatma iğnesi konusunda bilgi verir misiniz adetin kaçıncı gününde vurulmaliyiz ben yurtdışında olduğum için Dr a gidemiyorum eczaneden almayı düşünüyorum bilgi verir misiniz lütfen

Canm ayni akinti bendede var hatta afedersin bazen ped koyuyorum disarda yakalanmiyim diye bi bakiyorum akintiymis. Bulanti bendede hafif hafif var. 1 yil olucak bzmde deneyeli. Nisanda bir kurtaj gecirdim o kadar baska hic tutmadi bir yanm belki diyor bir yanm yok diyor. Cok arada kaldim iyice skildm artk ama sen hastanedesn aslinda yapsanda rahatlasan. Eger stresten gelmiyorsa bide bari rahatlamis olursun ama insallah vardirrr

Catlatma ignesi yumurtaya gore yapiliyor. Doktor yumurtanin yeterli buyudugunu gorunce saat veriyor o saatte vurulutorsun canm hatta 36 saat snra iliski diyor

Ben hamile kalma ihtimalini daha cok yakinlastirdigini dusundugum yontem catlatma ignesi en azindan hangi gun yumurtlafim acaba derdin olmyyor igneyi vurunuyosun sanirim erteis gun de iliski oluyodu bende bu sekilde hamile kaldim ve ilk catlatma ignesindr cok sukut hamilr kaldim suda var klomen ilaci kullanipta doktor baktiginda yumurta yeterli buyuklugue gelmediginde kullanamiyosun catlatma ignesini once klolmen hapi yumurtlaari hazirliyor sonra igne ama bana kalirsa bosuna vucudunu bilincsiz yorma doktoruna danisarak bu tur seylere basla cunku kistede yol aciyor allah gonlunuze gore versin.

Çok tsk ederim canım gerçekten çok yardımcı oldun inşallah Allah banada kısmet eder çünkü çok sitres yapıyorum yaa elimde değil ama mutlaka denemem lazım ben yurtdışındayim burda Dr lar pek iyi değil karın ağrısıyla gidiyorum ilaç veriyorlar muayene etmeden inşallah iyi bir Dr bulurum hemen catlatma iğnesini isteyecem o gerekeni bilir artık yani inşallah sen de hamilesin sanırım Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah canım yazdığın için sağol

Bir önceki gebeliğin de belirtilerin nasıl dıpeki ? Ben hiç yasamayamdım daha 9 aylık evliyim hiç korunmadık yaşlardan sebep bakalım belki yarın sağlık ocağında baktırırım. Hiç umudum yok.

Kizlar bende.catlatma ignesi vuruldum 25haziranda adetim normalde dundu ama bugunde bekledim gelen giden yok sadce karnim.cok.agriyo 3gundur bide goguslerim cok sisti agriyo cok sertler insallah olmustr ama ben belirtilere hic inanmiyorm.yani gecen.aydan cok umutluydum yok bu ay hic.umudum yk

Iyi aksamlar kizlar insallah guzel haberler vardir diye girdim hamile olan nayanlar tebrik ederim hepinizi sagsalim kucaginiza alin bebislerinizi dualarinia bizede yer verin hayirlisiyla bizde hamile kalalim insallah adetim 6sinda bitti ertesi gunu degerlendirdik bu ay ovu testi alacaktim ama bayram girince siparis veremedim bu ayda boyle gecsin dedim agustosa kismet bakalim belki ihtiyac olmadan gelir bebegim

Bazen dusunuyorum da adetimin gecikmesinin tek sebebi psikolojik .. Ne zaman adetim gecmeden once bi belirti yasasam yada birden fazla kesin hamileyim moduna girmeye calisiyorum bazende acaba tutmusmudur dusuncesi bile adetimi bozmaya yetiyo sagolsn :)) ne zaman test almaya gidip yapsam o dakikadan en.fazla yarim saat bir saat sonra adet oluyorm yani kendimizi rahat biraksak aslnda bosuna adetlerimiz gecmicek :)

İnsallah.canim benim Allah hakkimizda hayirlisini versin gec olsun guc olmasin kafani rahat birak yoksa adetine kadar hayatini zehir edebilirsin .. :)

Kızlar belirti olarak baş dönmesi yaşayanınız oldumu sabahtan beri bir mide bulantım car ve 2 defa baş dönmesi yaşadım Yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti ???

Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir inşallah gelmez artık adetin bende hamileliğin tüm belirtilerini yaşadım bu ay ama maalesef olmadı erken geldi adetim galiba yerlesemedi ama senin çok dua edecek inşallah hamilesindir sadece moralini yüksek tut yeter göğüsler ve karın ağırı ilk belirtiler zaten hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum paylaşmayı unutma

Son düzenleme:

Canim her belirtide umutlaniyorsun heycanlaniyorsun sonra test yapıyorsun negatif çıkıyor üzülüyorsun moralini bozuyor Sun sitres yaşıyorsun ondan adetin geliyor adetin erken gelmesinin ve gecikmesinin sebeplerinden biride sitrestir ama inşallah sen hamilesindir inşallah Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip eder

Haklısın hiçbir sorunum yoktu sadece tsh ım 4.2 idi diğer tüm hormonlarım iyiydi.hsg çektirdim hiç sorun yoktu.eşimin sprrmiogrammı da iyi ama son 3 aydır reglim dengesiz oldu 2 gün erken yada geç geliyo ve herzamankiden biraz daha az oluyo.tabi buda hormon degerlerim yüzünden oluyo.ne bilim çok takmıyodum aslında reglim bu hale gelene kadar.şimdi aslanpençesi bal tarçın çörekotu yiyorum incir yiyorum.
Geçen ay dr a gittim klomenle tedaviye başalyalım dedi ama ramazandı kullanmadım.bitkisel devam edim dedim.şimdi gidicem tekrar ve klomen kullanıcam galiba(
Ama klomen de herkese fayda etmıyo galiba

Kızlar eşimle problem yaşıyorum ve yanımda değil çok zoruma gidiyor çok stresli sıkıntıliyim kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor bebegim etkilenir mi çok korkuyorum

Sen ne kadar zamandır deniyosun cnm

Canım ben 5 yıllık evliyim ve hiç korunmadik 1 defa aşılama yaptım 8 ay önce zaten tutmadı esimde zayıflık var ilaç kullanıyor ama şimdi iyi çok şükür bizde Allahin kısmet edeceği zamanı bekliyoruz tabi coook zor sen ne kadardır deniyorsun cnm

İnsallah canim.benim Allah razi olsun cumlemize hayirlisiyla nasip etsin Rabbim . gecen ay dedigin gibi bi ton belirti yasadim tamam dedim kesin oldum ama adet olunca bu ay kafama.takmicam dedim cok sukur catlatma ignemi vurulali 16.gun bugun ama hic kafama takmadim cunku iki gun iliskiyle hamile kalmis olamam .. O yuzden adetim gelene kadr bekliyrm bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…