- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
Tüpün tutma ihtimali %100 değil ki. Dediğim gibi ne sıkıntılı çiftler cocuk sahivi oluyo, ya tutmazsa daha büyük hayal kurıklığı değil mi ? Allah nasip edecek sadece zamanı değil. Tatil iyi gelir, ne bileyim eşin için şükret. Cocuk eminim çok güzel bir duygudur rabbim tez vakit yasatsın cümlemize ama sağlığın yerindeyse eşinle bir sıkıntın yoksa, dediğim gibi cocuk evlilik içib mucizevi bir şey. At kafandan herkes aynı şeyi diyor ne zaman düşünmedim hamile kaldım diyor. Stres=gebe kalamama bence.
Canm ayni akinti bendede var hatta afedersin bazen ped koyuyorum disarda yakalanmiyim diye bi bakiyorum akintiymis. Bulanti bendede hafif hafif var. 1 yil olucak bzmde deneyeli. Nisanda bir kurtaj gecirdim o kadar baska hic tutmadi bir yanm belki diyor bir yanm yok diyor. Cok arada kaldim iyice skildm artkBenim durumum sana çok benziyor bende pkoyum son 3 ay düzene bindirmiştim 35 günde geliyordu bugun 41. Gün bu ay hayıt hapı kullandım omu yaptı bilmiyorum, yattığımda bel ve kasıl ağrım var psikolojik mi bilmiyorum ama bulantım başladı kusucak derece değil ama test yaptım negatif. Kan da baktırmak istemiyorum hemşireyim her ay aynı heyecan serviscek ve hep negatif. Karnım şiş ve çok kilo aldım iştahım açık eşim kesin bişiler var dedi. Gögüs hassasiyrtim yok, dolgun normalde de büyükler zaten. Bide sanki göbeğim de cizgi belirdi anlamadım olmadığıma eminim çünkü 2 kez ilişki oldu. Ne zaman yumurtladığımı da bilmiyorum. Hamile değilsem hasta olayın, çivan percemi içiyorum bir kaç gündür gelen giden yok. Su hibi ıslak ve kremsi bir akıntı var süt beyazı bazen de sarımsı gibi bilemedim(
Catlatma ignesi yumurtaya gore yapiliyor. Doktor yumurtanin yeterli buyudugunu gorunce saat veriyor o saatte vurulutorsun canm hatta 36 saat snra iliski diyorKızlar lütfen yardım edin catlatma iğnesi konusunda bilgi verir misiniz adetin kaçıncı gününde vurulmaliyiz ben yurtdışında olduğum için Dr a gidemiyorum eczaneden almayı düşünüyorum bilgi verir misiniz lütfen
Catlatma ignesi yumurtaya gore yapiliyor. Doktor yumurtanin yeterli buyudugunu gorunce saat veriyor o saatte vurulutorsun canm hatta 36 saat snra iliski diyor
Ben hamile kalma ihtimalini daha cok yakinlastirdigini dusundugum yontem catlatma ignesi en azindan hangi gun yumurtlafim acaba derdin olmyyor igneyi vurunuyosun sanirim erteis gun de iliski oluyodu bende bu sekilde hamile kaldim ve ilk catlatma ignesindr cok sukut hamilr kaldim suda var klomen ilaci kullanipta doktor baktiginda yumurta yeterli buyuklugue gelmediginde kullanamiyosun catlatma ignesini once klolmen hapi yumurtlaari hazirliyor sonra igne ama bana kalirsa bosuna vucudunu bilincsiz yorma doktoruna danisarak bu tur seylere basla cunku kistede yol aciyor allah gonlunuze gore versin.Kızlar lütfen yardım edin catlatma iğnesi konusunda bilgi verir misiniz adetin kaçıncı gününde vurulmaliyiz ben yurtdışında olduğum için Dr a gidemiyorum eczaneden almayı düşünüyorum bilgi verir misiniz lütfen
Ben hamile kalma ihtimalini daha cok yakinlastirdigini dusundugum yontem catlatma ignesi en azindan hangi gun yumurtlafim acaba derdin olmyyor igneyi vurunuyosun sanirim erteis gun de iliski oluyodu bende bu sekilde hamile kaldim ve ilk catlatma ignesindr cok sukut hamilr kaldim suda var klomen ilaci kullanipta doktor baktiginda yumurta yeterli buyuklugue gelmediginde kullanamiyosun catlatma ignesini once klolmen hapi yumurtlaari hazirliyor sonra igne ama bana kalirsa bosuna vucudunu bilincsiz yorma doktoruna danisarak bu tur seylere basla cunku kistede yol aciyor allah gonlunuze gore versin.
Bir önceki gebeliğin de belirtilerin nasıl dıpeki ? Ben hiç yasamayamdım daha 9 aylık evliyim hiç korunmadık yaşlardan sebep bakalım belki yarın sağlık ocağında baktırırım. Hiç umudum yok.Canm ayni akinti bendede var hatta afedersin bazen ped koyuyorum disarda yakalanmiyim diye bi bakiyorum akintiymis. Bulanti bendede hafif hafif var. 1 yil olucak bzmde deneyeli. Nisanda bir kurtaj gecirdim o kadar baska hic tutmadi bir yanm belki diyor bir yanm yok diyor. Cok arada kaldim iyice skildm artkama sen hastanedesn aslinda yapsanda rahatlasan. Eger stresten gelmiyorsa bide bari rahatlamis olursun ama insallah vardirrr
Iyi aksamlar kizlar insallah guzel haberler vardir diye girdim hamile olan nayanlar tebrik ederim hepinizi sagsalim kucaginiza alin bebislerinizi dualarinia bizede yer verin hayirlisiyla bizde hamile kalalim insallah adetim 6sinda bitti ertesi gunu degerlendirdik bu ay ovu testi alacaktim ama bayram girince siparis veremedim bu ayda boyle gecsin dedim agustosa kismet bakalim belki ihtiyac olmadan gelir bebegim
Kizlar bende.catlatma ignesi vuruldum 25haziranda adetim normalde dundu ama bugunde bekledim gelen giden yok sadce karnim.cok.agriyo 3gundur bide goguslerim cok sisti agriyo cok sertler insallah olmustr ama ben belirtilere hic inanmiyorm.yani gecen.aydan cok umutluydum yok bu ay hic.umudum yk
Bazen dusunuyorum da adetimin gecikmesinin tek sebebi psikolojik .. Ne zaman adetim gecmeden once bi belirti yasasam yada birden fazla kesin hamileyim moduna girmeye calisiyorum bazende acaba tutmusmudur dusuncesi bile adetimi bozmaya yetiyo sagolsn :)) ne zaman test almaya gidip yapsam o dakikadan en.fazla yarim saat bir saat sonra adet oluyorm yani kendimizi rahat biraksak aslnda bosuna adetlerimiz gecmicek :)
Tüpün tutma ihtimali %100 değil ki. Dediğim gibi ne sıkıntılı çiftler cocuk sahivi oluyo, ya tutmazsa daha büyük hayal kurıklığı değil mi ? Allah nasip edecek sadece zamanı değil. Tatil iyi gelir, ne bileyim eşin için şükret. Cocuk eminim çok güzel bir duygudur rabbim tez vakit yasatsın cümlemize ama sağlığın yerindeyse eşinle bir sıkıntın yoksa, dediğim gibi cocuk evlilik içib mucizevi bir şey. At kafandan herkes aynı şeyi diyor ne zaman düşünmedim hamile kaldım diyor. Stres=gebe kalamama bence.
Tüp tutarmi acaba bende mi denesem bilemedim bende de sitres var valla seni çok iyi anlıyorum tatil iyi gelir valla
Sen ne kadar zamandır deniyosun cnm
İnsallah canim.benim Allah razi olsun cumlemize hayirlisiyla nasip etsin Rabbim . gecen ay dedigin gibi bi ton belirti yasadim tamam dedim kesin oldum ama adet olunca bu ay kafama.takmicam dedim cok sukur catlatma ignemi vurulali 16.gun bugun ama hic kafama takmadim cunku iki gun iliskiyle hamile kalmis olamam .. O yuzden adetim gelene kadr bekliyrm bakalimHayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir inşallah gelmez artık adetin bende hamileliğin tüm belirtilerini yaşadım bu ay ama maalesef olmadı erken geldi adetim galiba yerlesemedi ama senin çok dua edecek inşallah hamilesindir sadece moralini yüksek tut yeter göğüsler ve karın ağırı ilk belirtiler zaten hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum paylaşmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?