Bal çörek otu cok etkili, ben ovulasyon da çift koyu çizgiyi onunla yakaladım ama çalışma olamMıştı geçen ay. Yumurta akı bile gelmişti. Bende adet olayım başlıcam özellikle pko da çok etkili no stres yes bebek :))Haklısın hiçbir sorunum yoktu sadece tsh ım 4.2 idi diğer tüm hormonlarım iyiydi.hsg çektirdim hiç sorun yoktu.eşimin sprrmiogrammı da iyi ama son 3 aydır reglim dengesiz oldu 2 gün erken yada geç geliyo ve herzamankiden biraz daha az oluyo.tabi buda hormon degerlerim yüzünden oluyo.ne bilim çok takmıyodum aslında reglim bu hale gelene kadar.şimdi aslanpençesi bal tarçın çörekotu yiyorum incir yiyorum.
Geçen ay dr a gittim klomenle tedaviye başalyalım dedi ama ramazandı kullanmadım.bitkisel devam edim dedim.şimdi gidicem tekrar ve klomen kullanıcam galiba(
Ama klomen de herkese fayda etmıyo galiba
Olur oyle seyler cocugada yansitma anne agladigi zaman ve ya uzuldugu zaman bebekte kafasini bukermis o da uzulurmus . hic tartismicaksiniz diye birsey yk bu da gelir bu da.gecer hayata pozitif bakmalisinKızlar eşimle problem yaşıyorum ve yanımda değil çok zoruma gidiyor çok stresli sıkıntıliyim kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor bebegim etkilenir mi çok korkuyorum
İnsallah canim valla ben catlatma ignemi vuruldum dedi ki doktr bayramdan snra gel dedi bayrama daha 12 13gun vardi bi guzel tatil yaptm :):) sehir disina cikmadik ama gezdk hep doktora gitmedigm gun benm icin tatil gunumdrCanim her belirtide umutlaniyorsun heycanlaniyorsun sonra test yapıyorsun negatif çıkıyor üzülüyorsun moralini bozuyor Sun sitres yaşıyorsun ondan adetin geliyor adetin erken gelmesinin ve gecikmesinin sebeplerinden biride sitrestir ama inşallah sen hamilesindir inşallah Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip eder
Canm ilginc bir sekilde belirtim yoktu adet olucak gibiydm sadece kasiklarda vardi bide belim. Ama bu her adet zamanimda oldugu icin anlamamistim. Kokulara hassaslastgmda suphelenmistim. O yuzden smdi umitlenemiyorum. Eger kan verirsen haberdar edermisin beniiBir önceki gebeliğin de belirtilerin nasıl dıpeki ? Ben hiç yasamayamdım daha 9 aylık evliyim hiç korunmadık yaşlardan sebep bakalım belki yarın sağlık ocağında baktırırım. Hiç umudum yok.
Canım ben 5 yıllık evliyim ve hiç korunmadik 1 defa aşılama yaptım 8 ay önce zaten tutmadı esimde zayıflık var ilaç kullanıyor ama şimdi iyi çok şükür bizde Allahin kısmet edeceği zamanı bekliyoruz tabi coook zor sen ne kadardır deniyorsun cnm
Gerçekten mi canım ya bende işe yaramadı galiba reglim gelmiyo leke seklinde hala .. Bu arada sen ne kadardır deniyossun bide nasıl tüketiyosun aslanpençesiniBal çörek otu cok etkili, ben ovulasyon da çift koyu çizgiyi onunla yakaladım ama çalışma olamMıştı geçen ay. Yumurta akı bile gelmişti. Bende adet olayım başlıcam özellikle pko da çok etkili no stres yes bebek :))
İnsallah canim.benim Allah razi olsun cumlemize hayirlisiyla nasip etsin Rabbim . gecen ay dedigin gibi bi ton belirti yasadim tamam dedim kesin oldum ama adet olunca bu ay kafama.takmicam dedim cok sukur catlatma ignemi vurulali 16.gun bugun ama hic kafama takmadim cunku iki gun iliskiyle hamile kalmis olamam .. O yuzden adetim gelene kadr bekliyrm bakalim
Allah hepimizin yardımcısı olsun canımbiz 8aydır deniyoruz
İnsallah canim valla ben catlatma ignemi vuruldum dedi ki doktr bayramdan snra gel dedi bayrama daha 12 13gun vardi bi guzel tatil yaptm :):) sehir disina cikmadik ama gezdk hep doktora gitmedigm gun benm icin tatil gunumdr
Kızlar eşimle problem yaşıyorum ve yanımda değil çok zoruma gidiyor çok stresli sıkıntıliyim kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor bebegim etkilenir mi çok korkuyorum[/QUO
Canım sitres tabiki bebeğe zarar verir dikat et stresten uzak dur biliyorum zor elinde değil ama bunu yapmak zorundasın
İnsallah canm evet psikolojim cok rahat kist filan da olmus olabilir aman olursa olsn napim :)Ne güzel gez kafan rahatlasin önemli olan Piskoloji zaten inşallah güzel haberlerini alırız
Kan vermem de cok degerlidr kanm :)) idrar testi yapabilirm yarn oruc tutucam Allah nasip ederse tabi . alabilirsem alirm testi yksa saliya kadr olmazsam alirm. Ama 20.gunde bile adet olan var ben o yuzden hic acele etmiyrm kesn benm 21.gunde olurCanım tabiki ikigun ilişkiyle olur sonuçta catlatma iğnesi vurulmussun yani yumurtlama patladıktan snra ilişkiye girmissin süper birşey bu hayırlısı olsun hadi inşallah hamilesindir madem 16 gün oldu kan testi yap çıkar varsa birşey hadi inşallah vardır
Bal çörek otu cok etkili, ben ovulasyon da çift koyu çizgiyi onunla yakaladım ama çalışma olamMıştı geçen ay. Yumurta akı bile gelmişti. Bende adet olayım başlıcam özellikle pko da çok etkili no stres yes bebek :))
Kan vermem de cok degerlidr kanm :)) idrar testi yapabilirm yarn oruc tutucam Allah nasip ederse tabi . alabilirsem alirm testi yksa saliya kadr olmazsam alirm. Ama 20.gunde bile adet olan var ben o yuzden hic acele etmiyrm kesn benm 21.gunde olur
Canmsn ya insallah bakalim tabikide haber veririm sonuc ne olursa olsn benm icin sikinti yok bu ay olmazsa diger ay olur . insallah sende hamile kalirsn . sen istiyomsn cocukİnşallah gelmez adetin canim haber vermeyi unutma iyi haber alirsin inşallah çok sevinirim inan birilerinin hamile olduğunu duyunca çok mutlu oluyorum gerçekten
Canmsn ya insallah bakalim tabikide haber veririm sonuc ne olursa olsn benm icin sikinti yok bu ay olmazsa diger ay olur . insallah sende hamile kalirsn . sen istiyomsn cocuk
Meraba kızlar bende gecen ay aşılama yaptım tutmadı bu ay boş gecti ama benim midem cok kötü bulanıyor bir kez afedersinz şimdi kustum sakın psikolojik demeyin hamilelik te sanmıyorum ama soguk almış olabilr miyim karnım şiş bu arada
Bnde inanmıyorum allah bilir herseyi ama bn hayatımda hiç bir zaman kusmadım ilk defa kusuyorum tm bazen mide bulantısı hafif olur ama kusma olmazdı şimdi kustum yahu vee midem cok agırdı şişkinlik var ama ne bilim hamilelik sanmıyorum cok erken Çünkü erken döllenme olmuşsa tm dycem ams bkliycm inş hamileym 3,yıldr istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?