Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bal çörek otu cok etkili, ben ovulasyon da çift koyu çizgiyi onunla yakaladım ama çalışma olamMıştı geçen ay. Yumurta akı bile gelmişti. Bende adet olayım başlıcam özellikle pko da çok etkili no stres yes bebek :))

Kızlar eşimle problem yaşıyorum ve yanımda değil çok zoruma gidiyor çok stresli sıkıntıliyim kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor bebegim etkilenir mi çok korkuyorum
Olur oyle seyler cocugada yansitma anne agladigi zaman ve ya uzuldugu zaman bebekte kafasini bukermis o da uzulurmus . hic tartismicaksiniz diye birsey yk bu da gelir bu da.gecer hayata pozitif bakmalisin

İnsallah canim valla ben catlatma ignemi vuruldum dedi ki doktr bayramdan snra gel dedi bayrama daha 12 13gun vardi bi guzel tatil yaptm :):) sehir disina cikmadik ama gezdk hep doktora gitmedigm gun benm icin tatil gunumdr

Bir önceki gebeliğin de belirtilerin nasıl dıpeki ? Ben hiç yasamayamdım daha 9 aylık evliyim hiç korunmadık yaşlardan sebep bakalım belki yarın sağlık ocağında baktırırım. Hiç umudum yok.
Canm ilginc bir sekilde belirtim yoktu adet olucak gibiydm sadece kasiklarda vardi bide belim. Ama bu her adet zamanimda oldugu icin anlamamistim. Kokulara hassaslastgmda suphelenmistim. O yuzden smdi umitlenemiyorum. Eger kan verirsen haberdar edermisin benii

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım biz 8aydır deniyoruz

Gerçekten mi canım ya bende işe yaramadı galiba reglim gelmiyo leke seklinde hala .. Bu arada sen ne kadardır deniyossun bide nasıl tüketiyosun aslanpençesini

Canım tabiki ikigun ilişkiyle olur sonuçta catlatma iğnesi vurulmussun yani yumurtlama patladıktan snra ilişkiye girmissin süper birşey bu hayırlısı olsun hadi inşallah hamilesindir madem 16 gün oldu kan testi yap çıkar varsa birşey hadi inşallah vardır

İnsallah canim valla ben catlatma ignemi vuruldum dedi ki doktr bayramdan snra gel dedi bayrama daha 12 13gun vardi bi guzel tatil yaptm :):) sehir disina cikmadik ama gezdk hep doktora gitmedigm gun benm icin tatil gunumdr

Ne güzel gez kafan rahatlasin önemli olan Piskoloji zaten inşallah güzel haberlerini alırız

Kan vermem de cok degerlidr kanm :)) idrar testi yapabilirm yarn oruc tutucam Allah nasip ederse tabi . alabilirsem alirm testi yksa saliya kadr olmazsam alirm. Ama 20.gunde bile adet olan var ben o yuzden hic acele etmiyrm kesn benm 21.gunde olur

Aa 9 aylık evliymişssin bende 9.5 aylık evliyim 2 ay korunduk ne gerek varsa..

Kan vermem de cok degerlidr kanm :)) idrar testi yapabilirm yarn oruc tutucam Allah nasip ederse tabi . alabilirsem alirm testi yksa saliya kadr olmazsam alirm. Ama 20.gunde bile adet olan var ben o yuzden hic acele etmiyrm kesn benm 21.gunde olur

İnşallah gelmez adetin canim haber vermeyi unutma iyi haber alirsin inşallah çok sevinirim inan birilerinin hamile olduğunu duyunca çok mutlu oluyorum gerçekten

İnşallah gelmez adetin canim haber vermeyi unutma iyi haber alirsin inşallah çok sevinirim inan birilerinin hamile olduğunu duyunca çok mutlu oluyorum gerçekten
Canmsn ya insallah bakalim tabikide haber veririm sonuc ne olursa olsn benm icin sikinti yok bu ay olmazsa diger ay olur . insallah sende hamile kalirsn . sen istiyomsn cocuk

Canmsn ya insallah bakalim tabikide haber veririm sonuc ne olursa olsn benm icin sikinti yok bu ay olmazsa diger ay olur . insallah sende hamile kalirsn . sen istiyomsn cocuk

Tsk ederim cnm tabiki çok istiyorum ama şimdi adetliyim 2. Günüm bu ay 18 gün kaldi yumurtlama günümu nasıl hesaplayacagimi da bilmiyorum bakalım artık Dr a gitmek lazım hayırlısı olsun ikimiz icinde

Meraba kızlar bende gecen ay aşılama yaptım tutmadı bu ay boş gecti ama benim midem cok kötü bulanıyor bir kez afedersinz şimdi kustum sakın psikolojik demeyin hamilelik te sanmıyorum ama soguk almış olabilr miyim karnım şiş bu arada

Cnm psikolojiden kusma olmaz zaten karnında sismisse dikat et inşallah hamilesindir ben psikolojik mis falan inanmak yani böyle şeylere hayırlı olsun

Bnde inanmıyorum allah bilir herseyi ama bn hayatımda hiç bir zaman kusmadım ilk defa kusuyorum tm bazen mide bulantısı hafif olur ama kusma olmazdı şimdi kustum yahu vee midem cok agırdı şişkinlik var ama ne bilim hamilelik sanmıyorum cok erken Çünkü erken döllenme olmuşsa tm dycem ams bkliycm inş hamileym 3,yıldr istiyorum

İnşallah cnm insallah hamilesindir ben 5 yıldır istiyorum valla ama kısmet işte olur inşallah Allah gönlüne göre versin cnm insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…