Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah cnm insallah hamilesindir ben 5 yıldır istiyorum valla ama kısmet işte olur inşallah Allah gönlüne göre versin cnm insallah hamilesindir
İnş önce sana ama sen daha cok beklemişsin yaa cok zor degil mi inş yada beraber hamile kalırız bilmiyorum inş diyip gecelim

İnş önce sana ama sen daha cok beklemişsin yaa cok zor degil mi inş yada beraber hamile kalırız bilmiyorum inş diyip gecelim

Aynen inşallah cnm beraber kalsak süper olur aynı mujdegi veririz birbirimize ama bugün 2. Günüm ama inşallah sen hamilesindir en kısa zamanda öğrenirsin hamile olduğunu

Aynen inşallah cnm beraber kalsak süper olur aynı mujdegi veririz birbirimize ama bugün 2. Günüm ama inşallah sen hamilesindir en kısa zamanda öğrenirsin hamile olduğunu
Sen adetlimisn şuan inş son adet olur da kalırsın bnm sat 26 haziran daha erken yani mide bulantısı hemen baslamaz ama Allah işte gelde umutlanma yani napim elimde değil inş öyleyim hastalık degildir

Sen adetlimisn şuan inş son adet olur da kalırsın bnm sat 26 haziran daha erken yani mide bulantısı hemen baslamaz ama Allah işte gelde umutlanma yani napim elimde değil inş öyleyim hastalık degildir

Tsk ederim inşallah cnm hemen hemen aynı anda desene arada bir hafta var ben 18 gün kaldım bu ay hadi hayırlısı canım benim

Biraz daha bekleyeyim diyorum bugun tahmini günümden 8 gün geçti. Gecen aylarda 60 gunu bulmuştu. O yuZden yine pkonun oyunları gibi geliyor :))

Aa 9 aylık evliymişssin bende 9.5 aylık evliyim 2 ay korunduk ne gerek varsa..
Ben kendimi bildiğim için, adet olduğuö günden beri 12 kez görmemişimdir yılda, 2 ayda 1 ortalama. İşte kilo da etkiliyo beni çok değilim balık etliyim ama, ne kilolulat hamile kalıyo diyorum. Dua ediyprum bol bol.. Allah inş utandırmaz da tez vakit hayırlı şekilde verir.

Canım Allah kısmet ederse hamile kalırsin zaten yani kilolu olmak engel değil ki bide balık etlisin diyorsun her kadının ideal kilosu inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız hep iyi düşün sitres yapma kilonu falan da takma moral çok önemli

Ben 50 kiloyum çok zayifim 5 yıllık evliyim ve hala çocuğum olmadı kısmet yani Allah ne zaman kısmet ederse ozaman olur

Benim bi farklılık olmustu midem bulanıyordu hafif hafif daha adetin gelmesine iki üc gün vardı test yaptım sürekli sabah bir sey cıkmamıstı aksam silik cizgi cıktı emin olamadım tabi ardından ertesi gün falan yine yaptım yine silik cizgi ama cok hafif yani. Adetin geldigi günde zaten kandan baktırdım pozitif iste o duygunun tarifi yok.

Hayırlı olsun cnm tebrik ederim

Hayırlı olsun cnm tebrik ederim

Hayırlı olsun cnm tbrk ederim

canım benımde bırıncı yılımda oldu kafana takma gercekten bak bende senın gıbı dıyordum sureklı nıye olmuyor dıye aama sımdıde dıyorumkı tam zamanında oldu rabbım herseyın dogru zamanını bılıyor oyuzden hıc stres yapma anın tadını cıkart gez toz eglen bırde cocuk olsun olsun deme dualarında hep sıkıntısız sorunsuz hamılelık gecırıyım dıye dua et bende hamıleyım ama ne oldugumu sasırdım herkes dılde dıyor mıgde bulantılrı bas agrısı daha baska seylerde dıyor en basıdı cok afedersın buyuk tuvaletıne hasret gıdıyorsun ck zor bır surec gercekten oyuzden hakkınızda hayırlısı olsun eger gelme ıhtımalın varsa turkıyeye adetıne yakın gelkı cunku klemene hemen baslıyorsun bır ay esınle kalabılırsen kal

Haklısin canim çok tsk ederim 2 ay sonra turkiyeye gidecem zaten ozaman ayarlarim tsk ederim bilgin için Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

Ben 50 kiloyum çok zayifim 5 yıllık evliyim ve hala çocuğum olmadı kısmet yani Allah ne zaman kısmet ederse ozaman olur
Pko da kilo kısır döngü canım direkt adey düzensizliği lh tavan. O yuzden bizdeki 3-4 jilo bile hormonları etkiliyor. Ama diyorum olacağı varsa da olacak. Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…