- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
Pko da kilo kısır döngü canım direkt adey düzensizliği lh tavan. O yuzden bizdeki 3-4 jilo bile hormonları etkiliyor. Ama diyorum olacağı varsa da olacak. Allah büyük
Pko da kilo kısır döngü canım direkt adey düzensizliği lh tavan. O yuzden bizdeki 3-4 jilo bile hormonları etkiliyor. Ama diyorum olacağı varsa da olacak. Allah büyük
Bizim stres yapma sebebimizde bu iste.Bende çok sıkıldım düzenli insanlar adet geçince süphelinir ben her ay süpheniliyorum :)))
arkadaşlar lütfen cevap verin! bugün adet günüm göğüs Ağrım daha bugün başladı önceden daha erken olurdu, birde sürekli akıntı geldiğini hissediyorum Tmm oldum diyorum beyaz tortulu bi akıntı geliyor sizce nedir bu
normalde bendede akıntı olurdu ama hamıle oldugum ay adetıme yakın hıc akıntım yoktu kupkuruydum sasırmıstımda nıye byle oldu dıye tabı herkesınkı bır olck dıye bsy ykarkadaşlar lütfen cevap verin! bugün adet günüm göğüs Ağrım daha bugün başladı önceden daha erken olurdu, birde sürekli akıntı geldiğini hissediyorum Tmm oldum diyorum beyaz tortulu bi akıntı geliyor sizce nedir bu
sımdılık 2 ay yıne normal cocuk ıcın ılıskını yasa kafandan at takıl hayatına geldıgındede ıyı bır odktora gıt bırde bol dua etHaklısin canim çok tsk ederim 2 ay sonra turkiyeye gidecem zaten ozaman ayarlarim tsk ederim bilgin için Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
sımdılık 2 ay yıne normal cocuk ıcın ılıskını yasa kafandan at takıl hayatına geldıgındede ıyı bır odktora gıt bırde bol dua et
Ben kendimi bildiğim için, adet olduğuö günden beri 12 kez görmemişimdir yılda, 2 ayda 1 ortalama. İşte kilo da etkiliyo beni çok değilim balık etliyim ama, ne kilolulat hamile kalıyo diyorum. Dua ediyprum bol bol.. Allah inş utandırmaz da tez vakit hayırlı şekilde verir.
bende de yoğun şekilde var bu akıntı ama yaptığım testler negatif hala beklemedeyimarkadaşlar lütfen cevap verin! bugün adet günüm göğüs Ağrım daha bugün başladı önceden daha erken olurdu, birde sürekli akıntı geldiğini hissediyorum Tmm oldum diyorum beyaz tortulu bi akıntı geliyor sizce nedir bu
Yumurtamız çok ama büyümüyor genellikle ultrason görüntüsü minik minik çokca kist dolu yumurtalıklarda pko olanlarda kilo tuylenme sivilce bel bölgesi yaplamma ve insülin direnci fazla olur :)) baya bişimiz var işte yine de bir umut genelde lh hormonu fsh ın iki katıdır normalde tam tersi olması gerekOlacağı varsa olur kısmet hep dua et Allah nasip eder inşallah hayırlı haberlerini alırız inşallah cnm
Kızlar selam bende göğüs hassasiyeti devam ediyor. Göğüs uçlarımda da hafif Ağrı'lar var. Ayrıca şişler.. Akıntımda süt gibi akışkan ama beyaz. Krem gibi katı değil.. Karnımda şiş ama hiç kasık Ağrı'm yok.. Sizce bir ihtimal hamile olabilir miyim. Bat 6 ama son 9-10 gündür göğüs hassasiyetim var.. Hiç bu kadar erken başlamamıştı göğüs hassasiyetim. Kafam karıştı yine beynimin bir oyunu mu bilemedim??
Amin inş tez vakit hayırlı bir şekildeAnladım canım Rabbim bize sabır güç sağlık versin inşallah ve saglıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Su an adetlimisin canm belki ustune gormus de olabilirsn insallah hamilesindr ya kusmanin da psikolojisimi olurmus gelince geliyo :))Meraba kızlar bende gecen ay aşılama yaptım tutmadı bu ay boş gecti ama benim midem cok kötü bulanıyor bir kez afedersinz şimdi kustum sakın psikolojik demeyin hamilelik te sanmıyorum ama soguk almış olabilr miyim karnım şiş bu arada
Aynen canim benimde senin gibi adet sorunum var ve kilon var dedi doktr 65kiloydum 100kiloyla hamile kalan arkadasm var yani Rabbim vercek ama biz yolunda yuvarlanmamz lazm suan 60 kiloym 58bile dustm bayramda aldm kilo sende verebilirsen vermeye calisBen kendimi bildiğim için, adet olduğuö günden beri 12 kez görmemişimdir yılda, 2 ayda 1 ortalama. İşte kilo da etkiliyo beni çok değilim balık etliyim ama, ne kilolulat hamile kalıyo diyorum. Dua ediyprum bol bol.. Allah inş utandırmaz da tez vakit hayırlı şekilde verir.
Yumurtamız çok ama büyümüyor genellikle ultrason görüntüsü minik minik çokca kist dolu yumurtalıklarda pko olanlarda kilo tuylenme sivilce bel bölgesi yaplamma ve insülin direnci fazla olur :)) baya bişimiz var işte yine de bir umut genelde lh hormonu fsh ın iki katıdır normalde tam tersi olması gerek
Kinali kuzu ..Doktora gidip yumurtlama hesaplatma cok iyi senin yerine o herseyle ilgileniyo sen sadece doktora gidip geliysn benm kafam daha rahat byle buyudu buyumedi diyo iliskiye.girin diyo su ilaci kullan 10gun snra adet olmazsan gel diyo yani bn cok rahatm . insallah seninde olur gulum Rabbim hayirli saglikli evlatlar versn cumlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?