Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım sen nye stres yapyosn ne varmış yaşnda bnm yaşm 42 ve allahma şükür 9 haftalık hamileyim hiç üzülme allahtn da ümidini kesme sakın bnm de dokuz ay snra oldu dua et cnm bol bol dua

Canım bunlar hamilelik belirtileri ama tabiki kısmet inşallah hamilesindir beyininin bi oyunu olamaz zaten adet ve hamilelik belirtileri aynı ama genellikle hamilelik belirtileri ne benziyor inşallah hamilesindir
İnşallah Kinali kuzu .. Zaten şu adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olmasa daha rahat edeceğiz ama nerdeeeeee bir umut hepimiz bekliyoruz. Senin adetine kaç gün var?!?

Olur oyle seyler cocugada yansitma anne agladigi zaman ve ya uzuldugu zaman bebekte kafasini bukermis o da uzulurmus . hic tartismicaksiniz diye birsey yk bu da gelir bu da.gecer hayata pozitif bakmalisin
Bilmiyorum gecicek bi durum değil güvenim sarsıldı eşime .çok bel kasik ağrım vqr normalmi

İnşallah Kinali kuzu .. Zaten şu adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı olmasa daha rahat edeceğiz ama nerdeeeeee bir umut hepimiz bekliyoruz. Senin adetine kaç gün var?!?

Ben şimdi adetliyim Zaten 3. Günüm erken geldi işte 10 gün erken geldi bende önce hamilelik belirtileridir diye umitlendim ama meğerse adetmis bende çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok kısmet işte

Ben şimdi adetliyim Zaten 3. Günüm erken geldi işte 10 gün erken geldi bende önce hamilelik belirtileridir diye umitlendim ama meğerse adetmis bende çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok kısmet işte
Hayırlısı olsun.. inşallah bu ay senin için bebekli geçer Bende bir ümit bekliyorum ama içimde bir korku.. Ya susamım yoksa karnımda diye.. Herşey nasip

tesekkür ederim şimdi ki hedef kilo ve kpss aklımı biraz dağıtmak istiyorum. Bide kendi isteğimle rahim filmi çektirsem mi acaba? Eşimde sıkıntı yok ameliyat olmuş benle evlenmeden önce varikosel. Sanırım psikolojik ikimizşnde aklı çok dolu iş güç tayin vs. Diyorum ya inş bir mucize gibi beklemediğim bir anda gelir :)) inş göbişlerimiz 2016 da dolar

Ben ramazandan önce 69 düştüm ama bayram ramazan 73 lere çıkmışım. Boyum 1.64 ideal kilom 60 olmalı dediğim gibi kondisyon felam alıcam yürüyüş diyet vs aklım dağılsın

Hayırlısı olsun.. inşallah bu ay senin için bebekli geçer Bende bir ümit bekliyorum ama içimde bir korku.. Ya susamım yoksa karnımda diye.. Herşey nasip

İnşallah canım iyi dileklerin için sağol i inşallah sende hamilesindir sitres yaşama biliyorum zor ama dene herşeyi unut kitap oku filmler izle oyalan işte bir şeylerle inşallah bebis haberini alırız inşallah

Cnm tabiki sen bilirsin ama ben rahim filmini onermiyorum yumurtalıklara zararlı olabilir benim birsuru Dr hemşire arkadaşlarım var üstelik abim hemsir yani bebek bekleyen veya düşünen birileri kesinlikle rahim filmi cektirmesinler tabi Dr a sormakta fayda var

İnşallah canım iyi dileklerin için sağol i inşallah sende hamilesindir sitres yaşama biliyorum zor ama dene herşeyi unut kitap oku filmler izle oyalan işte bir şeylerle inşallah bebis haberini alırız inşallah
İnşallah dediklerini yapmak çok zor.. Elim devamlı göğüslerim de acaba Ağrı'sı geçti mi , bu ay da mı yok.. Varsa kasık Ağrı'm neden başlamadı.. Döllendi ise rahme ulaştı mı tutundu mu, eğer hamile isem şimdi kaçıncı hafta oluyor vs.. Bunlar aklımdan hiç gitmiyor bir senedir okuduğum siteleri tekrardan okuyup duruyorum. Allah hepimize nasip etsin inşallah en kısa sürede...

İnanki seni çok iyi anlıyorum bu anlattıklarını ben 5 yıldir yaşıyorum tatlım ama kısmet değilmiş Allah gönlümüze Gore versin inşallah en kısa Zamanda hepimiz bebek sahibi oluruz insallah sende bu ay hamile kalirsinda artık sitres yapmaktan kurtulursun

Arkadaşlar hepimiz bi an önce hamile kalmak istiyoruz inşallah Allah kısmet eder en kısa zamanda hepimize ben yarın Dr a gidecem ve catlatma iğnesi isteyecem ve yine tutmazsa bir sonraki ayda öğle yapacam çünkü sadece yumurtlama günlerinde hamile kalabilir diyer günler cook zor sizde öğle yapın deneyin inşallah Allah hepimize kısmet eder insallah hayirliysiyla hamile kalan arkadaşlar olursa bizimle paylaşsin hem belirtileri hemde özel bi yöntem uygulayıp uygulamadiklarini

İnsallah hamile kaliriz canim hayirlisi olsun hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…