Canım sen nye stres yapyosn ne varmış yaşnda bnm yaşm 42 ve allahma şükür 9 haftalık hamileyim hiç üzülme allahtn da ümidini kesme sakın bnm de dokuz ay snra oldu dua et cnm bol bol dua
Ayyy amin inşallah canım yaaa o günleri de görürüz.Ben inanıyorum, duanın karşılığı er geç kabul olur. Sıra sıra hamiş haberlerimizi vereceğiz buraya. Allah nasip ettirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş bir her ay bunun hayalini kuruyoruz. Sonra hamiş kaldığımızda vay be neler yazmışız umudumuzu yitirmemişiz diyeceğiz bebce :)) sonra seviye atlayıp hamile forumlarında dertleseceğiz inş
ağzın bal yesin inşallahBen inanıyorum, duanın karşılığı er geç kabul olur. Sıra sıra hamiş haberlerimizi vereceğiz buraya. Allah nasip ettirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş bir her ay bunun hayalini kuruyoruz. Sonra hamiş kaldığımızda vay be neler yazmışız umudumuzu yitirmemişiz diyeceğiz bebce :)) sonra seviye atlayıp hamile forumlarında dertleseceğiz inş
canım troidin en iyi çözümü dereotu yemek sabah aç karnına bir tutam dereotunu iyice çiğne suyla yut 1 ay boyunca yap sonra tahlil yaptır değerin düzelir inşallah sonra arada yersin haftada 3 gün falan ben onunla atlattım troidi benim değerlerim çok yüksekti hipertroidi vardı bendeBilmiyorum en başından beri doktorlardayım ben.çünkü tiroid yükselmesinden ötürü.sanırım bu yüzden daha kötüye gidiyo degerlerim boşveremiyorum.sizin tedaviyle mi oldu yoksa kendiliğinden mi çok sevindim .inşallah hayırlısıyla kıcagınıza alırsınız.darısı da bize olsun inşallah.
Ben inanıyorum, duanın karşılığı er geç kabul olur. Sıra sıra hamiş haberlerimizi vereceğiz buraya. Allah nasip ettirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş bir her ay bunun hayalini kuruyoruz. Sonra hamiş kaldığımızda vay be neler yazmışız umudumuzu yitirmemişiz diyeceğiz bebce :)) sonra seviye atlayıp hamile forumlarında dertleseceğiz inş
İnsallah canim.bende oyle umit ediyorum ..Ben inanıyorum, duanın karşılığı er geç kabul olur. Sıra sıra hamiş haberlerimizi vereceğiz buraya. Allah nasip ettirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş bir her ay bunun hayalini kuruyoruz. Sonra hamiş kaldığımızda vay be neler yazmışız umudumuzu yitirmemişiz diyeceğiz bebce :)) sonra seviye atlayıp hamile forumlarında dertleseceğiz inş
canım troidin en iyi çözümü dereotu yemek sabah aç karnına bir tutam dereotunu iyice çiğne suyla yut 1 ay boyunca yap sonra tahlil yaptır değerin düzelir inşallah sonra arada yersin haftada 3 gün falan ben onunla atlattım troidi benim değerlerim çok yüksekti hipertroidi vardı bende
Canım ben rahim filmi çekildim hiç korkulacak bişi diğil hatta faydası var tıkalı tüp varsa açadabiliyo.tesekkür ederim şimdi ki hedef kilo ve kpss aklımı biraz dağıtmak istiyorum. Bide kendi isteğimle rahim filmi çektirsem mi acaba? Eşimde sıkıntı yok ameliyat olmuş benle evlenmeden önce varikosel. Sanırım psikolojik ikimizşnde aklı çok dolu iş güç tayin vs. Diyorum ya inş bir mucize gibi beklemediğim bir anda gelir :)) inş göbişlerimiz 2016 da dolar
tesekkür ederim şimdi ki hedef kilo ve kpss aklımı biraz dağıtmak istiyorum. Bide kendi isteğimle rahim filmi çektirsem mi acaba? Eşimde sıkıntı yok ameliyat olmuş benle evlenmeden önce varikosel. Sanırım psikolojik ikimizşnde aklı çok dolu iş güç tayin vs. Diyorum ya inş bir mucize gibi beklemediğim bir anda gelir :)) inş göbişlerimiz 2016 da dolar
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Kızlarr banada yardım edin ya 9 aylık evliyim ilk defa bu ay denedik bebis için adetime 10 gün var daha ama sol kasigim acayip agrio bole bi değişik ruh halim falan hiç anlamıyorum da yardımcı olun lütfenya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Canim benim tsh dusuk troid fazla salgilaniyor anlaminda yuksek yazmistim ben 0.004leri falan gordum o kadar dusuktu tshim t3 ve t4 yuksekti bendeCanım hiper mi hipo mu çünkü tsh ın yüksekse hipotiroid oluyo.dereotunu denedim ama uzun süre devam edemedim 15 gün falan yedim.ilaç kullanıyorum .düşmüştü 2 ay önce degerlerim 1.28 di bir anda ramazanın girmesiyle denge mi bızuldu bilemiyorum 4.9 a çıkmış.ilacın dozunu artırdı dr.ama prolaktin de çıktı başıma.bise bu adet azalması çıktı işte böyle.şümdi yarın doktora gitmem lazım tedaviye başlıcak ama doktor bulamıyorum beni ikna edicek tedavisine bakalım hayırlısı
Canim inşallah rahim filmin ve testlerin iyi çıkar. Ben de rahim filmi çektirmeyi düşünüyordum ama benim adet bitimi bayram tatiline denk geldi vardir bir hayir dedim. Rahim filminden sonra beni bilgilendirir misin canim korkuyorum biraz. Bu ay olmazsa ağustosta cektiririm herhalde. Bugun takvime gore yumurtlama günüm ama ovulasyon testleri negatif 2 gündür akintim ve kasik agrim da var anlamadim arada kaçırdım mi ya da yumurtlamadim mi bilmiyorum. Adet bitiminden bu yana gün aşırı ilişki oldugu için en azindan icim rahat. Ben elimCanm benm reglim bugün bitti. Yarın doktora gidicem. Rahim filmi çektirmek ve hormon testlerini yaptırmak istiyorum. Sen nasılsın?
Canim benim tsh dusuk troid fazla salgilaniyor anlaminda yuksek yazmistim ben 0.004leri falan gordum o kadar dusuktu tshim t3 ve t4 yuksekti bende
Ah ah :))) olacak inş stressiz.. Bir anda mucize gibiağzın bal yesin inşallah
Yok benim lh yuksek sadece, pko işte bide insülin direncim vardı bu ay tahlil yaptırcam glifor kullandım ama asırı bulabtı yaptı kestim. Bitkisel e yoneldim. Ben hemşireyim bide her seye baktırdım da film kaldı. Ama burası küçük şehir adamakıllı dr yok hocalara gittim. 3 ay bekle olmazsa rahim filmi aşılama dedi. Ama ondada tutma ihtimali kesin değil yaptıran bir personel ark vardı tutmadı buyuk bir hayal kırıklığı her sey doğalından olacak allahın izniyle..Ama bence hormon tahlili vs yaptır önce eğer yatırmadıysan tiroidlerine baktır mutlaka
İnş rabbim emeklerimizi ve dualarımızı geri çevirmesin inşCanim inşallah rahim filmin ve testlerin iyi çıkar. Ben de rahim filmi çektirmeyi düşünüyordum ama benim adet bitimi bayram tatiline denk geldi vardir bir hayir dedim. Rahim filminden sonra beni bilgilendirir misin canim korkuyorum biraz. Bu ay olmazsa ağustosta cektiririm herhalde. Bugun takvime gore yumurtlama günüm ama ovulasyon testleri negatif 2 gündür akintim ve kasik agrim da var anlamadim arada kaçırdım mi ya da yumurtlamadim mi bilmiyorum. Adet bitiminden bu yana gün aşırı ilişki oldugu için en azindan icim rahat. Ben elimden geleni yapiyorum yüce rabbim nasip ederse ne mutlu...
İnsallah canimİnş rabbim emeklerimizi ve dualarımızı geri çevirmesin inş
İnş rabbim emeklerimizi ve dualarımızı geri çevirmesin inş
2010 senesinden beri tedavi goruyorum canim hic duzelme olmamisti 6 ay ilac kullaniyorum ona bagli duzeliyordu doktor 2 ay ilaca ara veriyordu o iki ayda hep bozuluyordu yine sonra dereotunu duydum onu kullandim son 1.5 senedir hep normal degerde ilaci biraktim cok sukur 2. Senem olacak nerdeyseAnladım canım sende ilaç kullanmalısın bildiğim kadarıyla ..çünkü tsh normal seviyelerde olmazsa gebelik zorlaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?