Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende hiç tedavi görmedim 8 ay oldu korunmuyoruz olmuyo.belki aşılama vs tutar yada hormon ilaçları vs işe yarar diye düşünüyorum.yaşım küçük olsa rahatça beklerim ama sınır yaşta oldugum için hiçbişiy yapmadan bekleyip nasibimi aramazsam sonradan pişman olur muyum diye korkuyorum

Aaaa gerçekten mi bende başlıyım o zaman sevindim senin adına

Benim de yasım 32, dediğim gibi 10 yıl tedavi görüp 36 yasında doğal yolla gebe olan bir hastamız vardı. Bilmiyorum hormon yüklemesi zaten bunyeyi bozuyor nasipse kilo vereyim hormonlarım düzeldiği halde olmuyorsa elimden geleni yaparım diye düşünüyorum allahtan ümit kesilmez

Ay canım haklısın ama acayip kafam karıştı

kızlar ya sizler yazıyorsunuz ya şuramda ağrı buramda ağrı oluyor diye ben çok korkuyorum hamile kalırsam çalışacağım masa başı çalışıyorum ama banka ziyaretlerimde oluyor yeri geliyor 3-4 saat dışarda oluyorum bu ağrı konusu çok düşündürüyor beni çalışan hamile var mı aramızda neler yapıyorsunuz nasıl üstesinden geliyorsunuz? iş vereninizle anlaştınız mı ağrım olursa dinlenirim vs diye merak ediyorum

Kızlar adetin 3ncü günü hormon testi yaptırmıştım, sonucu ekte paylaşıyorum. Prolaktinim mayıs ayında 12 çıkmışken haziran ayında 60 çıktı. Neden bi ayda bu kadar yükseldi hiç anlayamadım kullandığım bi ilaç falan da yok. Tsh mayıs ayında 3.79 çıkmışken haziranda 5.34 çıktı. Bir ayda neden böyle oldu acaba? Dün de 21nci gün alttan muayene oldum ve progesteron için kan verdim onun sonucu yarın çıkacak. Muayenede doktor yumurta görmediğini ve muhtemelen yumurta gelişme sorunu olduğunu söyledi. Tsh ve prolaktin yüksekliği için endokrine git dedi. Yumurta için de klomen başlarız adetin 3ncü günü gel dedi. bir garip oblomov Canım senin tsh ile ilgili yazdıklarını gördüm az önce ben de dereotuna başlayım inşallah. Ama hormonların bi ayda bu kadar değişmesi özellikle de prolaktinin firlamasi neden olabilir acaba?

Eklentiler

• 20160712_105827-1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 38
Gunaydin canim ogrenen cok arkadas var ama en sagliklisi adetinden 10gun gecmesi bence sabrla beklemelisin daha sonra maddi manevi insan cokuntuye giriyor
Kızlar günaydın :) bat a 5-6 gün kala hamile olduğunu öğrenen var mı ?!?

Benimde prolaktinim yuksekti cok sukur dusurduler ve hamile kaldim halamin kizi da oyle hamile kaldi ne yersen ye sakin doktorun verdigi ilaclari aksatma derim . ben prolaktin yuzunden emara girdim beyinden cektier cok sukur genelde hep cikarmis ama bende bsy cik.adi yani strese dayali yada her ay kendini hamile sanma vs seyler bnm sut hormonumu cikartiyrdu simdi cok sukur kafama pek birsey takmiyrm hormnlarm da iyidr heralde :)
lr

Yani bende öyle düşündüm acaba kendimde belirti ararken göğüslerime baka baka hormonu mu yükselttim ne yaptım..Artık hiç bakmıyorum ama yükseldi bi kere ha deyince düşmez. Hormonlarimizin en ufak şeylerden etkilendiginin kanıtı işte gerçekten belirti falan aramamak lazım arkadaşlar kendimize zarar veriyoruz.

cnm gıttım kızmıs kesınlestı:) ck sukur ıyı bakalım sorun yk ıkılı testtente sorun cıkmadı o agrıların cokda uzerınde durmadı normal dedı gectı
Çok sevindim canım :))) ben de bi gitmek istiyorum ama eşim memleketinde .gidesim var aslında doktora agrilardan stresten ötürü korkuyorum çünkü bişey olmuş mudur diye.ama cinsiyet i de eşim siz öğrenmek vqr. Hakedio aslında da yapamam heralde

Sen strest yapma bak dustugunu goreceksin canm . evet her ay belirti aramaktan hormonlarda yolunu sasirdi .

bence gıtme onsuz ne olursa olsun. hanı sorunları cocuga yansıtmamak lazım dıye dusunuorum canını da hıc bır seye sıkma

Tatlım herkeste ağrı olcak diye bir şey yok ben hamileliğim boyunca hiç bir yerim ağrımadı ne kasık ağrısı ne karın ağrısı ne baş ağrısı hiç yani karnımda küçüktü zaten bana hiç yük olmadı 9 aylık hamileydim karnım 6 ay gibiydi o yüzden zaten kedi yavrusu gibi doğdu 2570 gr ama şimdi maşallahı var 4 aylık geçen sene bu topiğe bende yazıyordum şimdi sadece yorumları okuyorum. Herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…