Yok benim lh yuksek sadece, pko işte bide insülin direncim vardı bu ay tahlil yaptırcam glifor kullandım ama asırı bulabtı yaptı kestim. Bitkisel e yoneldim. Ben hemşireyim bide her seye baktırdım da film kaldı. Ama burası küçük şehir adamakıllı dr yok hocalara gittim. 3 ay bekle olmazsa rahim filmi aşılama dedi. Ama ondada tutma ihtimali kesin değil yaptıran bir personel ark vardı tutmadı buyuk bir hayal kırıklığı her sey doğalından olacak allahın izniyle..
Aaaa gerçekten mi bende başlıyım o zaman sevindim senin adına2010 senesinden beri tedavi goruyorum canim hic duzelme olmamisti 6 ay ilac kullaniyorum ona bagli duzeliyordu doktor 2 ay ilaca ara veriyordu o iki ayda hep bozuluyordu yine sonra dereotunu duydum onu kullandim son 1.5 senedir hep normal degerde ilaci biraktim cok sukur 2. Senem olacak nerdeyse
Benim de yasım 32, dediğim gibi 10 yıl tedavi görüp 36 yasında doğal yolla gebe olan bir hastamız vardı. Bilmiyorum hormon yüklemesi zaten bunyeyi bozuyor nasipse kilo vereyim hormonlarım düzeldiği halde olmuyorsa elimden geleni yaparım diye düşünüyorum allahtan ümit kesilmezBende hiç tedavi görmedim 8 ay oldu korunmuyoruz olmuyo.belki aşılama vs tutar yada hormon ilaçları vs işe yarar diye düşünüyorum.yaşım küçük olsa rahatça beklerim ama sınır yaşta oldugum için hiçbişiy yapmadan bekleyip nasibimi aramazsam sonradan pişman olur muyum diye korkuyorum
Amin inşallah canim hepimiz tadalim anneliğiİnş rabbim emeklerimizi ve dualarımızı geri çevirmesin inş
Benimde genital ve bacaklarimda hamlamis gini agriyor simdi doktora gitcez soylucem bence kafana hic bisey takma yarin hersey duzeldiginde hamileligimi yasayamadim biseyleri kafaya takmaktan deme kendineÇok agrilarim var canim sende de var mı ?? Malesef sorunlarımız var çok geriliyorum
Benim de yasım 32, dediğim gibi 10 yıl tedavi görüp 36 yasında doğal yolla gebe olan bir hastamız vardı. Bilmiyorum hormon yüklemesi zaten bunyeyi bozuyor nasipse kilo vereyim hormonlarım düzeldiği halde olmuyorsa elimden geleni yaparım diye düşünüyorum allahtan ümit kesilmez
saolasın canım o nedenle söylüyorum ya yükseği düşürüyor düşüğü yükseltiyor kısacası değerleri olması gereken düzeye getiriyor ben şu an aklıma gelirse yiyorum ona rağmen değerlerim çok güzelAaaa gerçekten mi bende başlıyım o zaman sevindim senin adına
Kızlar günaydın :) bat a 5-6 gün kala hamile olduğunu öğrenen var mı ?!?
Canim gittin mi doktoraBenimde genital ve bacaklarimda hamlamis gini agriyor simdi doktora gitcez soylucem bence kafana hic bisey takma yarin hersey duzeldiginde hamileligimi yasayamadim biseyleri kafaya takmaktan deme kendine
lrKızlar adetin 3ncü günü hormon testi yaptırmıştım, sonucu ekte paylaşıyorum. Prolaktinim mayıs ayında 12 çıkmışken haziran ayında 60 çıktı. Neden bi ayda bu kadar yükseldi hiç anlayamadım kullandığım bi ilaç falan da yok. Tsh mayıs ayında 3.79 çıkmışken haziranda 5.34 çıktı. Bir ayda neden böyle oldu acaba? Dün de 21nci gün alttan muayene oldum ve progesteron için kan verdim onun sonucu yarın çıkacak. Muayenede doktor yumurta görmediğini ve muhtemelen yumurta gelişme sorunu olduğunu söyledi. Tsh ve prolaktin yüksekliği için endokrine git dedi. Yumurta için de klomen başlarız adetin 3ncü günü gel dedi.bir garip oblomov Canım senin tsh ile ilgili yazdıklarını gördüm az önce ben de dereotuna başlayım inşallah. Ama hormonların bi ayda bu kadar değişmesi özellikle de prolaktinin firlamasi neden olabilir acaba?
cnm gıttım kızmıs kesınlestı:) ck sukur ıyı bakalım sorun yk ıkılı testtente sorun cıkmadı o agrıların cokda uzerınde durmadı normal dedı gectıCanim gittin mi doktora
Yani bende öyle düşündüm acaba kendimde belirti ararken göğüslerime baka baka hormonu mu yükselttim ne yaptım..Artık hiç bakmıyorum ama yükseldi bi kere ha deyince düşmez. Hormonlarimizin en ufak şeylerden etkilendiginin kanıtı işte gerçekten belirti falan aramamak lazım arkadaşlar kendimize zarar veriyoruz.Benimde prolaktinim yuksekti cok sukur dusurduler ve hamile kaldim halamin kizi da oyle hamile kaldi ne yersen ye sakin doktorun verdigi ilaclari aksatma derim . ben prolaktin yuzunden emara girdim beyinden cektier cok sukur genelde hep cikarmis ama bende bsy cik.adi yani strese dayali yada her ay kendini hamile sanma vs seyler bnm sut hormonumu cikartiyrdu simdi cok sukur kafama pek birsey takmiyrm hormnlarm da iyidr heralde :)
lr
Çok sevindim canım :))) ben de bi gitmek istiyorum ama eşim memleketinde .gidesim var aslında doktora agrilardan stresten ötürü korkuyorum çünkü bişey olmuş mudur diye.ama cinsiyet i de eşim siz öğrenmek vqr. Hakedio aslında da yapamam heraldecnm gıttım kızmıs kesınlestı:) ck sukur ıyı bakalım sorun yk ıkılı testtente sorun cıkmadı o agrıların cokda uzerınde durmadı normal dedı gectı
Sen strest yapma bak dustugunu goreceksin canm . evet her ay belirti aramaktan hormonlarda yolunu sasirdi .Yani bende öyle düşündüm acaba kendimde belirti ararken göğüslerime baka baka hormonu mu yükselttim ne yaptım..Artık hiç bakmıyorum ama yükseldi bi kere ha deyince düşmez. Hormonlarimizin en ufak şeylerden etkilendiginin kanıtı işte gerçekten belirti falan aramamak lazım arkadaşlar kendimize zarar veriyoruz.
bence gıtme onsuz ne olursa olsun. hanı sorunları cocuga yansıtmamak lazım dıye dusunuorum canını da hıc bır seye sıkmaÇok sevindim canım :))) ben de bi gitmek istiyorum ama eşim memleketinde .gidesim var aslında doktora agrilardan stresten ötürü korkuyorum çünkü bişey olmuş mudur diye.ama cinsiyet i de eşim siz öğrenmek vqr. Hakedio aslında da yapamam heralde
Sen strest yapma bak dustugunu goreceksin canm . evet her ay belirti aramaktan hormonlarda yolunu sasirdi .
Tatlım herkeste ağrı olcak diye bir şey yok ben hamileliğim boyunca hiç bir yerim ağrımadı ne kasık ağrısı ne karın ağrısı ne baş ağrısı hiç yani karnımda küçüktü zaten bana hiç yük olmadı 9 aylık hamileydim karnım 6 ay gibiydikızlar ya sizler yazıyorsunuz ya şuramda ağrı buramda ağrı oluyor diye ben çok korkuyorum hamile kalırsam çalışacağım masa başı çalışıyorum ama banka ziyaretlerimde oluyor yeri geliyor 3-4 saat dışarda oluyorum bu ağrı konusu çok düşündürüyor beni çalışan hamile var mı aramızda neler yapıyorsunuz nasıl üstesinden geliyorsunuz? iş vereninizle anlaştınız mı ağrım olursa dinlenirim vs diye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?