- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
canım sonuçları doktorun dediği gibi endokrin doktoruna göster muhtemel hormonlarınla ilgili tedaviye başlayabilir ya da strese bağlı yükselme diyerek öteki ayda testleri tekrarlamanı söyleyebilir. en iyi yanıtı doktor verecektir yumurtalarla ilgili gelişmeme sorununuda ihmal etme klomene başla canımKızlar adetin 3ncü günü hormon testi yaptırmıştım, sonucu ekte paylaşıyorum. Prolaktinim mayıs ayında 12 çıkmışken haziran ayında 60 çıktı. Neden bi ayda bu kadar yükseldi hiç anlayamadım kullandığım bi ilaç falan da yok. Tsh mayıs ayında 3.79 çıkmışken haziranda 5.34 çıktı. Bir ayda neden böyle oldu acaba? Dün de 21nci gün alttan muayene oldum ve progesteron için kan verdim onun sonucu yarın çıkacak. Muayenede doktor yumurta görmediğini ve muhtemelen yumurta gelişme sorunu olduğunu söyledi. Tsh ve prolaktin yüksekliği için endokrine git dedi. Yumurta için de klomen başlarız adetin 3ncü günü gel dedi.bir garip oblomov Canım senin tsh ile ilgili yazdıklarını gördüm az önce ben de dereotuna başlayım inşallah. Ama hormonların bi ayda bu kadar değişmesi özellikle de prolaktinin firlamasi neden olabilir acaba?
Tatlım herkeste ağrı olcak diye bir şey yok ben hamileliğim boyunca hiç bir yerim ağrımadı ne kasık ağrısı ne karın ağrısı ne baş ağrısı hiç yani karnımda küçüktü zaten bana hiç yük olmadı 9 aylık hamileydim karnım 6 ay gibiydio yüzden zaten kedi yavrusu gibi doğdu 2570 gr ama şimdi maşallahı var 4 aylık geçen sene bu topiğe bende yazıyordum şimdi sadece yorumları okuyorum. Herşey gönlünüzce olsun
Ya şu kafa boşaltma işini bir yapabilsek.. Hem hormonlar hem biz rahat edeceğiz. Ama Nasıl yapacağız bilmiyorum.inşallah hamile kalırsam seninki gibi rahat hamilelik geçiririm daha kalmadan neleri dert ediniyorum kızıyorum kendime ama düşünmeden de yapamıyor insan. Allah bebeğini sana bağışlasın
Bizdende bir kız haberi gelsin o zaman doktora gittik ve kızçe
Maşallah anne kızaBizdende bir kız haberi gelsin o zaman doktora gittik ve kızçe
Ayyyyuuuyyyy çok güzelllll :)))) inşallah benden de değişiklik olsun diye bir erkek gelir inşallah hamileyimdirBizdende bir kız haberi gelsin o zaman doktora gittik ve kızçe
Amiiin Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sana da nasip etsin inşallah :)) ama ben tam 5 ay kustum hamileliğimin tek zor yanıydı :) şimdi bu ay Korunmasız bir ilişki yaşadık daha yumurtlama dönemi deil diye bişey olmaz dedim ama ertesi gün yumurtladım şimdi ya hamile kaldıysam diye kara kara düşünüyorum :)))inşallah hamile kalırsam seninki gibi rahat hamilelik geçiririm daha kalmadan neleri dert ediniyorum kızıyorum kendime ama düşünmeden de yapamıyor insan. Allah bebeğini sana bağışlasın
cnm ben sunu anladım cın takvımı gercekten dogru bu nısanda gebelık haberını alan suan benım cevremde 2 tane bayan vr onlarınkıde kız cıktı benımkıde senınkıde :) hayırlı ugurlu olsun başlasın hazırlıklar:)katipcan6868 sizde bugun gitmişsiniz bende bugun gidebildim dün izin alamadım iş yerinden bize de kız dedi
Sağolun inşallah en yakın Zaman'da darısı size olsunMaşallah anne kıza
Amin inşallahSağolun inşallah en yakın Zaman'da darısı size olsun
Benim geç döllenme olmasa erkek çıkıyodu ama geç döllendiği için kız çıkmıştı yine doğru yanicnm ben sunu anladım cın takvımı gercekten dogru bu nısanda gebelık haberını alan suan benım cevremde 2 tane bayan vr onlarınkıde kız cıktı benımkıde senınkıde :) hayırlı ugurlu olsun başlasın hazırlıklar:)
Sağol seninde hayırlısı olsun inşallah Can'ım ya ne güzel kız ikimizinde doğum tarihini de 27 aralık dedicnm ben sunu anladım cın takvımı gercekten dogru bu nısanda gebelık haberını alan suan benım cevremde 2 tane bayan vr onlarınkıde kız cıktı benımkıde senınkıde :) hayırlı ugurlu olsun başlasın hazırlıklar:)
benımkı 27 ıdı sımdı23 e kaydıSağol seninde hayırlısı olsun inşallah Can'ım ya ne güzel kız ikimizinde doğum tarihini de 27 aralık dedi
Önden gidiyo ne güzel :)benımkı 27 ıdı sımdı23 e kaydı
olsun canım nasip ederse rabbim olur. 5 ay kusmak çok zorlamıştır seni ay her zorluk biz kadınlar için galibaAmiiin Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sana da nasip etsin inşallah :)) ama ben tam 5 ay kustum hamileliğimin tek zor yanıydı :) şimdi bu ay Korunmasız bir ilişki yaşadık daha yumurtlama dönemi deil diye bişey olmaz dedim ama ertesi gün yumurtladım şimdi ya hamile kaldıysam diye kara kara düşünüyorum :)))
çin takvimi çoğu tanıdığımda doğru çıktı. bir tane daha arkadaşımın haberini bekliyorum erkek diyor çin takvimi ama dün göstermedi cinsiyetinicnm ben sunu anladım cın takvımı gercekten dogru bu nısanda gebelık haberını alan suan benım cevremde 2 tane bayan vr onlarınkıde kız cıktı benımkıde senınkıde :) hayırlı ugurlu olsun başlasın hazırlıklar:)
Hadi inşallah geçti mi gününüzAyyyyuuuyyyy çok güzelllll :)))) inşallah benden de değişiklik olsun diye bir erkek gelir inşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?