Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım sonuçları doktorun dediği gibi endokrin doktoruna göster muhtemel hormonlarınla ilgili tedaviye başlayabilir ya da strese bağlı yükselme diyerek öteki ayda testleri tekrarlamanı söyleyebilir. en iyi yanıtı doktor verecektir yumurtalarla ilgili gelişmeme sorununuda ihmal etme klomene başla canım

inşallah hamile kalırsam seninki gibi rahat hamilelik geçiririm daha kalmadan neleri dert ediniyorum kızıyorum kendime ama düşünmeden de yapamıyor insan. Allah bebeğini sana bağışlasın

inşallah hamile kalırsam seninki gibi rahat hamilelik geçiririm daha kalmadan neleri dert ediniyorum kızıyorum kendime ama düşünmeden de yapamıyor insan. Allah bebeğini sana bağışlasın
Ya şu kafa boşaltma işini bir yapabilsek.. Hem hormonlar hem biz rahat edeceğiz. Ama Nasıl yapacağız bilmiyorum.

bu sene kız senesi mi acaba geçen sene ve ondan önceki sene hep erkek haberi alıyordum bu senede kız haberi alıyorum hayırlı olsun prensesleriniz hayırlısıyla gelsin

Amiiin Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sana da nasip etsin inşallah :)) ama ben tam 5 ay kustum hamileliğimin tek zor yanıydı :) şimdi bu ay Korunmasız bir ilişki yaşadık daha yumurtlama dönemi deil diye bişey olmaz dedim ama ertesi gün yumurtladım şimdi ya hamile kaldıysam diye kara kara düşünüyorum :)))

katipcan6868 sizde bugun gitmişsiniz bende bugun gidebildim dün izin alamadım iş yerinden bize de kız dedi
cnm ben sunu anladım cın takvımı gercekten dogru bu nısanda gebelık haberını alan suan benım cevremde 2 tane bayan vr onlarınkıde kız cıktı benımkıde senınkıde :) hayırlı ugurlu olsun başlasın hazırlıklar:)

Benim geç döllenme olmasa erkek çıkıyodu ama geç döllendiği için kız çıkmıştı yine doğru yani

Sağol seninde hayırlısı olsun inşallah Can'ım ya ne güzel kız ikimizinde doğum tarihini de 27 aralık dedi

olsun canım nasip ederse rabbim olur. 5 ay kusmak çok zorlamıştır seni ay her zorluk biz kadınlar için galiba

çin takvimi çoğu tanıdığımda doğru çıktı. bir tane daha arkadaşımın haberini bekliyorum erkek diyor çin takvimi ama dün göstermedi cinsiyetini prensesleriniz hayırlı olsun sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…