Yok bat 5 beklemedeyim... İnşallah bu ay fındığım benlenir :)Hadi inşallah geçti mi gününüz
sgl cnm darısıda sana olsunçin takvimi çoğu tanıdığımda doğru çıktı. bir tane daha arkadaşımın haberini bekliyorum erkek diyor çin takvimi ama dün göstermedi cinsiyetiniprensesleriniz hayırlı olsun sağlıkla gelsinler
doktor da oyle dedı gelısımı 1 hafta onden dıye ama sut cevız fılan hc kullanmıyorm genelde tek yaptıgım sey ayran ıcmek cevız badem yazarken bıle tıksınıyorum sanırım 9 ay boyunca hc tuketmıcegım bsyÖnden gidiyo ne güzel :)
Ben de sadece BİM'den kakaolu süt içebiliyorum soğuk Bi şekilde Başkan hiç ama ceviz de sıkıntı yokdoktor da oyle dedı gelısımı 1 hafta onden dıye ama sut cevız fılan hc kullanmıyorm genelde tek yaptıgım sey ayran ıcmek cevız badem yazarken bıle tıksınıyorum sanırım 9 ay boyunca hc tuketmıcegım bsy
bırı badem cevız dedımı bı hoş oluyrumBen de sadece BİM'den kakaolu süt içebiliyorum soğuk Bi şekilde Başkan hiç ama ceviz de sıkıntı yok
Yumurtaliklarimda agri olur bikac damla leke gelir bende . Hangi tarafta yumurtladimi bilirim bgelisirken de anlarim igne batar gibi olur. Pko cikmadan once yumurta aki gibi akinti olurdu.Kızlar bazı kadınlar yumurtlama günlerini hisedebiliyormus nasıl oluyor o ne gibi değişiklikler oluyor
regl bittikten sonra bir kaç gün kuru olursun o kuruluktan sonra akıntı başlar işte akıntı başladığı zaman anlıyorum ben ama şu da var geçen ay yumurtlama dönemimi hep kuru geçirdim o nedenle ilişkide çok zorlandım. o akıntıya ihtiyaç var spermin rahmin içinde kolayca ilerlemesini sağlıyor.Kızlar bazı kadınlar yumurtlama günlerini hisedebiliyormus nasıl oluyor o ne gibi değişiklikler oluyor
Demedim o Zaman bişeybırı badem cevız dedımı bı hoş oluyrum
Yumurtaliklarimda agri olur bikac damla leke gelir bende . Hangi tarafta yumurtladimi bilirim bgelisirken de anlarim igne batar gibi olur. Pko cikmadan once yumurta aki gibi akinti olurdu.
regl bittikten sonra bir kaç gün kuru olursun o kuruluktan sonra akıntı başlar işte akıntı başladığı zaman anlıyorum ben ama şu da var geçen ay yumurtlama dönemimi hep kuru geçirdim o nedenle ilişkide çok zorlandım. o akıntıya ihtiyaç var spermin rahmin içinde kolayca ilerlemesini sağlıyor.
Hemde ne zor kusar ken burnum kanadı kaç defa o kadar zorlanmışımki burnumda ki kılcar damarlar çatlamış. Nolur bu sabah kusmim diye dua ediyordum ama Rabbim mükafatını verdi şükür inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Yüce Rabbim :)olsun canım nasip ederse rabbim olur. 5 ay kusmak çok zorlamıştır seni ay her zorluk biz kadınlar için galiba
Bir de acaba ilişkiden kaç gün sonra idrar testi yapsam doğru sonuç alırım ? 16.gün yumurtlamam gerekirken 12.gün yumurtladım 11 gün geçti kızıma hamile kaldığımda 27. Gün yumurtlayarak geç döllenme yaşamıştım.olsun canım nasip ederse rabbim olur. 5 ay kusmak çok zorlamıştır seni ay her zorluk biz kadınlar için galiba
Zaten %90 doğru çıkıyor bende tutmadı diyenler genelde yanlış bakıyor. Mesela ben sene sonuna kadar hamile olursam oğluşum olacakmış öğle diyokızlar çin takvimi yine doğru sonuç verdi dün öğrenemeyen arkadaşım bugün öğrenmiş oğlu olacakmış
benimde erkek kız erkek kız diye gidiyorZaten %90 doğru çıkıyor bende tutmadı diyenler genelde yanlış bakıyor. Mesela ben sene sonuna kadar hamile olursam oğluşum olacakmış öğle diyo:)
Benim normalde de akintim olduğu için anlayamıyorum işte ama kuruluk için evet öğle bir kuruluk oluyor bende ama sonra akıntı birden başlıyor ama normalde de akintim olduğu için ikisini ayırt edemiyorum
Hemde ne zor kusar ken burnum kanadı kaç defa o kadar zorlanmışımki burnumda ki kılcar damarlar çatlamış. Nolur bu sabah kusmim diye dua ediyordum ama Rabbim mükafatını verdi şükür inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Yüce Rabbim :)
Bir de acaba ilişkiden kaç gün sonra idrar testi yapsam doğru sonuç alırım ? 16.gün yumurtlamam gerekirken 12.gün yumurtladım 11 gün geçti kızıma hamile kaldığımda 27. Gün yumurtlayarak geç döllenme yaşamıştım.
8 aydır deniyordunu dimi canım siz bak ablamın 8. aydan sonra oldu 31 yaşında inşallah seninde öyle olurKızlar doktordan geldim şimdi.bi kaç doktora gitmiştim nasıl umutsuzdum vede burda okuduklarım yüzünden tabi..ama herşey yolundaymış bi sorunum yokmuş dr git kafanı dagıt bebegin olur inş dedi.o yüzden artık burayada girmicem.psikolojik olarak çocugum olmuyomuş yani.size tavsiyem bi sorununuz yoksa kafanızı boşaltmanız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?