Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben de sadece BİM'den kakaolu süt içebiliyorum soğuk Bi şekilde Başkan hiç ama ceviz de sıkıntı yok

Kızlar bazı kadınlar yumurtlama günlerini hisedebiliyormus nasıl oluyor o ne gibi değişiklikler oluyor
Yumurtaliklarimda agri olur bikac damla leke gelir bende . Hangi tarafta yumurtladimi bilirim bgelisirken de anlarim igne batar gibi olur. Pko cikmadan once yumurta aki gibi akinti olurdu.

Kızlar bazı kadınlar yumurtlama günlerini hisedebiliyormus nasıl oluyor o ne gibi değişiklikler oluyor
regl bittikten sonra bir kaç gün kuru olursun o kuruluktan sonra akıntı başlar işte akıntı başladığı zaman anlıyorum ben ama şu da var geçen ay yumurtlama dönemimi hep kuru geçirdim o nedenle ilişkide çok zorlandım. o akıntıya ihtiyaç var spermin rahmin içinde kolayca ilerlemesini sağlıyor.

Yumurtaliklarimda agri olur bikac damla leke gelir bende . Hangi tarafta yumurtladimi bilirim bgelisirken de anlarim igne batar gibi olur. Pko cikmadan once yumurta aki gibi akinti olurdu.

Peki ben bu ay 18 gün kaldım gecen ay 15 haziranda geldi adetim 21 haziranda temizlendim bu ay 9 temmuzda geldi yani tam olarak ne zaman a denk geliyor yumurtlama günü yardımcı olur musun benim buna benzer ağrıların olmuyor yada oluyor ama normalde de agrim olduğu için anlamıyorum

Benim normalde de akintim olduğu için anlayamıyorum işte ama kuruluk için evet öğle bir kuruluk oluyor bende ama sonra akıntı birden başlıyor ama normalde de akintim olduğu için ikisini ayırt edemiyorum

olsun canım nasip ederse rabbim olur. 5 ay kusmak çok zorlamıştır seni ay her zorluk biz kadınlar için galiba
Hemde ne zor kusar ken burnum kanadı kaç defa o kadar zorlanmışımki burnumda ki kılcar damarlar çatlamış. Nolur bu sabah kusmim diye dua ediyordum ama Rabbim mükafatını verdi şükür inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Yüce Rabbim :)

olsun canım nasip ederse rabbim olur. 5 ay kusmak çok zorlamıştır seni ay her zorluk biz kadınlar için galiba
Bir de acaba ilişkiden kaç gün sonra idrar testi yapsam doğru sonuç alırım ? 16.gün yumurtlamam gerekirken 12.gün yumurtladım 11 gün geçti kızıma hamile kaldığımda 27. Gün yumurtlayarak geç döllenme yaşamıştım.

Kan testi yaptırdım negatif. Aklımdaki sorular da bitmiş oldu, bide hastalansam her şey daha güzel olacak ama hayırlısı bakalım. Umutlar gelecek aylara kaldı artık

Kızlar doktordan geldim şimdi.bi kaç doktora gitmiştim nasıl umutsuzdum vede burda okuduklarım yüzünden tabi..ama herşey yolundaymış bi sorunum yokmuş dr git kafanı dagıt bebegin olur inş dedi.o yüzden artık burayada girmicem.psikolojik olarak çocugum olmuyomuş yani.size tavsiyem bi sorununuz yoksa kafanızı boşaltmanız :)

Benim normalde de akintim olduğu için anlayamıyorum işte ama kuruluk için evet öğle bir kuruluk oluyor bende ama sonra akıntı birden başlıyor ama normalde de akintim olduğu için ikisini ayırt edemiyorum

ya ne hamileliğin ne yumurtlamanın kesin belirtisi yok işte 3 senelik evliyim geçen ay olan kuruluğum gibi bir şey yaşamamıştım benvücut çok acayip bir şey hiç beklemediğimiz anda beklemeyen belirtiler gösteriyor

ay burun kanaması kusma en nefret ettiğim şeyler ama bebek için katlanıyor insan onun yüzünü kokusunu duyunca edilen şükür annelik çok güzel bir şey

valla canım o konuda ne desem yalan olur ben 15 gün geçince bile hamileliği göremediğim için regl geçmeden doğru sonuç alırmısın bilmem kimi reglden 5 gün önce falan öğreniyor bekle bence

8 aydır deniyordunu dimi canım siz bak ablamın 8. aydan sonra oldu 31 yaşında inşallah seninde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…