- 14 Nisan 2016
- 341
- 417
- 23
- 38
Ben yarın ya da öbür gün rahim filmini çektircem inşallah canm. Tabi bilgilendiririm.Sen bugünleri değerlendir ne olur ne olmaz :) İnşallah bu ay hamile kalırız :)Canim inşallah rahim filmin ve testlerin iyi çıkar. Ben de rahim filmi çektirmeyi düşünüyordum ama benim adet bitimi bayram tatiline denk geldi vardir bir hayir dedim. Rahim filminden sonra beni bilgilendirir misin canim korkuyorum biraz. Bu ay olmazsa ağustosta cektiririm herhalde. Bugun takvime gore yumurtlama günüm ama ovulasyon testleri negatif 2 gündür akintim ve kasik agrim da var anlamadim arada kaçırdım mi ya da yumurtlamadim mi bilmiyorum. Adet bitiminden bu yana gün aşırı ilişki oldugu için en azindan icim rahat. Ben elimden geleni yapiyorum yüce rabbim nasip ederse ne mutlu...
Değerlendiriyorum canim cift cizgiyi de bugun yakaladim. Ayy inşallah temmuz bizim ayımız olsunBen yarın ya da öbür gün rahim filmini çektircem inşallah canm. Tabi bilgilendiririm.Sen bugünleri değerlendir ne olur ne olmaz :) İnşallah bu ay hamile kalırız :)
Değerlendiriyorum canim cift cizgiyi de bugun yakaladim. Ayy inşallah temmuz bizim ayımız olsun
Adetlerin duzenli mi once onu sorayim eger duzenliyse adetin basladigindan 14 gun geriye say o gun yumurtlamis oluyorsun. 28 gunde bir adet oluyosan 14.gun yumurtladin demektir. Surekli degisiyosa dongun ovulasyon testi ile takip etmeni tavsiye ederimPeki ben bu ay 18 gün kaldım gecen ay 15 haziranda geldi adetim 21 haziranda temizlendim bu ay 9 temmuzda geldi yani tam olarak ne zaman a denk geliyor yumurtlama günü yardımcı olur musun benim buna benzer ağrıların olmuyor yada oluyor ama normalde de agrim olduğu için anlamıyorum
Adetlerin duzenli mi once onu sorayim eger duzenliyse adetin basladigindan 14 gun geriye say o gun yumurtlamis oluyorsun. 28 gunde bir adet oluyosan 14.gun yumurtladin demektir. Surekli degisiyosa dongun ovulasyon testi ile takip etmeni tavsiye ederim
Adetlerin duzenli mi once onu sorayim eger duzenliyse adetin basladigindan 14 gun geriye say o gun yumurtlamis oluyorsun. 28 gunde bir adet oluyosan 14.gun yumurtladin demektir. Surekli degisiyosa dongun ovulasyon testi ile takip etmeni tavsiye ederim
Ben zaten kızımı kanda öğrendim geç döllenmeydi 8.gün beta hcg 10 du o yüzden 5 gün geçmesine rağmen idrarda çıkmıyordu bu sefer erken yumurtladım ya acaba dedim yani :)ya ne hamileliğin ne yumurtlamanın kesin belirtisi yok işte 3 senelik evliyim geçen ay olan kuruluğum gibi bir şey yaşamamıştım benvücut çok acayip bir şey hiç beklemediğimiz anda beklemeyen belirtiler gösteriyor
ay burun kanaması kusma en nefret ettiğim şeyler ama bebek için katlanıyor insan onun yüzünü kokusunu duyunca edilen şükür annelik çok güzel bir şey
valla canım o konuda ne desem yalan olur ben 15 gün geçince bile hamileliği göremediğim için regl geçmeden doğru sonuç alırmısın bilmem kimi reglden 5 gün önce falan öğreniyor bekle bence
Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bugün adetimin 4. Günü ama ben dün yani 3. Günde yikandim ve yıkandıktan sonra hiç kan gitmesi yani bu durumda sadece ilk 2 gün kan gitmiş oluyor bugün 4. Günüm ve açık kahve rengi akıntı geldi bu ne oluyor ilk defa böyle kahve rengi akıntım oluyor bide karın ağrısına var tabi yani benim sadece adetin ilk günü agirirdi lütfen bilen varsa cevap yazabilir mi
Ovulasyon testi csnim keşke hamilelik olsa yüce rabbim en hayirli zamanda onu da göstersin inşallahÇift çizgiyi yakaladık demissin cnm hamilelik mi inşallah yoksa ovulasyon mu hadi inşallah hamileliktir
Ovulasyon testi csnim keşke hamilelik olsa yüce rabbim en hayirli zamanda onu da göstersin inşallah
Ovulasyon testi csnim keşke hamilelik olsa yüce rabbim en hayirli zamanda onu da göstersin inşallah
Kinali kuzu canim hic bilgim yok durumun hakkinda inşallah kotu bisey değildir doktora bi görün istersen
12. gün başladım yapmaya bu ay aslinda yapmayi düşünmüyordum esim iki günlük yanımdan gidince yaptim takip etmek adına aslinda fikrim gün aşırı denemekti. 14. günde testim koyu yani bugün biz elimizden geleni yapalım tskdir allahinCnm adetten kaç gün sonra yaptın ovulasyon testini
12. gün başladım yapmaya bu ay aslinda yapmayi düşünmüyordum esim iki günlük yanımdan gidince yaptim takip etmek adına aslinda fikrim gün aşırı denemekti. 14. günde testim koyu yani bugün biz elimizden geleni yapalım tskdir allahin
Evet canim degerlendiririm ardindan da beklemeye gecerim artik. Ayy tatlim ya agzindan bal damliyor inşallah dediğin gibi olur ve sadece ben değil hepimiz pozitifi gorelim hayırlısıylaİyi ki yaptın cnm madem pozif çıktı bu 5 gün veya 1 hafta sürer zaten bu 1 haftayi iyi değerlendirirsin sonrasında hep uzanıp dinlenirsin fazla yorma kendini inşallah sonucunu pozitif olarak alirsin bizede haber verirsin cnm
Evet canim degerlendiririm ardindan da beklemeye gecerim artik. Ayy tatlim ya agzindan bal damliyor inşallah dediğin gibi olur ve sadece ben değil hepimiz pozitifi gorelim hayırlısıyla
İnşallah canimİnşallah cnm darısı gebelik testindeki pozitifee inşallah ve darısı benim basima ikisindede gorurum inşallah
Evet cnm ama doktor diyoki beyin gücü %80 önemli.sen bekledikçe beklenen gelmeyebilir akışına bırak dedi.8 aydır deniyordunu dimi canım siz bak ablamın 8. aydan sonra oldu 31 yaşında inşallah seninde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?