Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben yarın ya da öbür gün rahim filmini çektircem inşallah canm. Tabi bilgilendiririm.Sen bugünleri değerlendir ne olur ne olmaz :) İnşallah bu ay hamile kalırız :)

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bugün adetimin 4. Günü ama ben dün yani 3. Günde yikandim ve yıkandıktan sonra hiç kan gitmesi yani bu durumda sadece ilk 2 gün kan gitmiş oluyor bugün 4. Günüm ve açık kahve rengi akıntı geldi bu ne oluyor ilk defa böyle kahve rengi akıntım oluyor bide karın ağrısına var tabi yani benim sadece adetin ilk günü agirirdi lütfen bilen varsa cevap yazabilir mi

Ben yarın ya da öbür gün rahim filmini çektircem inşallah canm. Tabi bilgilendiririm.Sen bugünleri değerlendir ne olur ne olmaz :) İnşallah bu ay hamile kalırız :)
Değerlendiriyorum canim cift cizgiyi de bugun yakaladim. Ayy inşallah temmuz bizim ayımız olsun

Adetlerin duzenli mi once onu sorayim eger duzenliyse adetin basladigindan 14 gun geriye say o gun yumurtlamis oluyorsun. 28 gunde bir adet oluyosan 14.gun yumurtladin demektir. Surekli degisiyosa dongun ovulasyon testi ile takip etmeni tavsiye ederim

Değişiyor valla 23. 25. Gün arası değişiyor ama bu ay sadece 18 gün kaldım yani bu ay bozuldu işte onun için ne yapacağını bilemedim nasıl hesaplayacagimi da bilemedim

Ben zaten kızımı kanda öğrendim geç döllenmeydi 8.gün beta hcg 10 du o yüzden 5 gün geçmesine rağmen idrarda çıkmıyordu bu sefer erken yumurtladım ya acaba dedim yani :)

Yaa yokmu cevap yazan lütfen bilgi verin kızlar gerçekten bu tur şeylerden hiç anlamam

Cnm adetten kaç gün sonra yaptın ovulasyon testini
12. gün başladım yapmaya bu ay aslinda yapmayi düşünmüyordum esim iki günlük yanımdan gidince yaptim takip etmek adına aslinda fikrim gün aşırı denemekti. 14. günde testim koyu yani bugün biz elimizden geleni yapalım tskdir allahin

İyi ki yaptın cnm madem pozif çıktı bu 5 gün veya 1 hafta sürer zaten bu 1 haftayi iyi değerlendirirsin sonrasında hep uzanıp dinlenirsin fazla yorma kendini inşallah sonucunu pozitif olarak alirsin bizede haber verirsin cnm

Evet canim degerlendiririm ardindan da beklemeye gecerim artik. Ayy tatlim ya agzindan bal damliyor inşallah dediğin gibi olur ve sadece ben değil hepimiz pozitifi gorelim hayırlısıyla

Evet canim degerlendiririm ardindan da beklemeye gecerim artik. Ayy tatlim ya agzindan bal damliyor inşallah dediğin gibi olur ve sadece ben değil hepimiz pozitifi gorelim hayırlısıyla

İnşallah cnm darısı gebelik testindeki pozitifee inşallah ve darısı benim basima ikisindede gorurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…