- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
Evet cnm ama doktor diyoki beyin gücü %80 önemli.sen bekledikçe beklenen gelmeyebilir akışına bırak dedi.
18 gun olmaz canim o zaman adetin 4.gunu mu yumurtladin senDeğişiyor valla 23. 25. Gün arası değişiyor ama bu ay sadece 18 gün kaldım yani bu ay bozuldu işte onun için ne yapacağını bilemedim nasıl hesaplayacagimi da bilemedim
18 gun olmaz canim o zaman adetin 4.gunu mu yumurtladin sen
De bana bakim bi onceki adetin ne zaman basladi. O gun 1.gun sayilir. Diger adetin baslayinca dongun belli olur.
Haziran ayindaki dongun 24 gun. 24-14=10.gun yumurtlamissin yani ayin 25indeCnm geçen ay 15 haziranda geldi 21 haziranda bitti bu ay 9 temmuz da geldi cnm ondan önceki ay nezaman geldi bilemiyorum hatırlayamadım ama 25 gün kaldi ama bu ay 18 gün
Haziran ayindaki dongun 24 gun. 24-14=10.gun yumurtlamissin yani ayin 25inde
mayis ayindaki dongun 25 gun 25-14=11.gun yumurtlamissin yani ayin 1inde (haziran)
Dongun hep 24-25 gun ise (ortalama) 19-20 temmuz yumurtlama 2-3 agustos gelecek adet tarihindir
Hadi inşallah canim guzel haberler alalim senden bu aykızlar günaydın
ben bu ovulasyon hesaplarına bu aralar güvenemiyorum adet düzensizliğimden dolayı araya bayram girdiği içinde test siparişi veremedim netten dün akıntım baya fazlaydı o nedenle değerlendirdikyani 11. gün sıcaklarda gün aşırı çok zor oluyo sıkılıyor insan geçen ay hiç akıntım olmadı kupkuruydum bu ay acısını çıkarcam bakalım inşallah güzel hayırlı bi ay olur
inşallah canım hep beraber inşallahHadi inşallah canim guzel haberler alalim senden bu ay
inşallah canım hep beraber inşallah
AYNN CNM BEN DE 8+3 ÜM İNNAN BNA DA KİMİSİ İKİ AY BİTTİ DYO KİMİSİ ÜÇE GİRDİN DYO ANLMADIM GİTTİarkdslar merhaba 16 haftalık 5 gunluk kac aylık oluyor kımı 4 aylık dıyor kımı uc bucuk anlamadm ben
arkdslar merhaba 16 haftalık 5 gunluk kac aylık oluyor kımı 4 aylık dıyor kımı uc bucuk anlamadm ben
AYNN CNM BEN DE 8+3 ÜM İNNAN BNA DA KİMİSİ İKİ AY BİTTİ DYO KİMİSİ ÜÇE GİRDİN DYO ANLMADIM GİTTİ
Dört ay 5 günlük hamilesin 10 gün sonra 4.5 aylık hamile olacaksınarkdslar merhaba 16 haftalık 5 gunluk kac aylık oluyor kımı 4 aylık dıyor kımı uc bucuk anlamadm ben
Biraz önce rahim filmi çektirdim. İnan smear testinde canm daha çok acıyor. Bunda hiç Canım acımadı. Çok şükür tüpler açık. Eğer çektireceksen iyi bir yerde çektir. Ben İstanbul Mecidiyeköy'de echomar diye bir yerde çektirdim çok memnun kaldım.Değerlendiriyorum canim cift cizgiyi de bugun yakaladim. Ayy inşallah temmuz bizim ayımız olsun
canım umutsuzluk yok bitkisel tedavi denedin mi? soğan kürü falan ? ben çok üzülüyorum ya umutsuzluk görünce Rabbim yeter ki nasip etmiş olsun ne kadar zamandır deniyorsunuz bebek için...Son adetten 41 gun gecti test yaptirdm gene negatif bu pkos danda artik gelmeyen kirmizilardanda her ay umitlenmektende sikildm. Artik gucum kalmadi ya. Ben anne falan olamiycam sanirim. Rabbim isteyen herkese versin ben gidiyorum artik.
canım rahim filminden sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlar eğer ovu günlerindeysen iyi değerlendir bu zamanlarıBiraz önce rahim filmi çektirdim. İnan smear testinde canm daha çok acıyor. Bunda hiç Canım acımadı. Çok şükür tüpler açık. Eğer çektireceksen iyi bir yerde çektir. Ben İstanbul Mecidiyeköy'de echomar diye bir yerde çektirdim çok memnun kaldım.
Aynı benSon adetten 41 gun gecti test yaptirdm gene negatif bu pkos danda artik gelmeyen kirmizilardanda her ay umitlenmektende sikildm. Artik gucum kalmadi ya. Ben anne falan olamiycam sanirim. Rabbim isteyen herkese versin ben gidiyorum artik.
adetinin 5. günü mü kanaman varken mi yaptın testi? yoksa adet oldu bittin onun üstünden mi 5 gün geçti?Kızlar ne olur cevap yazın bugün adetimin 5. Günü ve ben ovulasyon testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizde bugün yumurtlama gunummu karnım cook çağırıyor normalde agirmaz sadece adetimin ilk günü gurur ve gece cook usudum ortuldum resmen uyandığımda terlemistim 1 saat geçtikten sonra atesim de çıktı sizce bunlar yumurtlama nin belirtisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?