Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet cnm ama doktor diyoki beyin gücü %80 önemli.sen bekledikçe beklenen gelmeyebilir akışına bırak dedi.

Evet cnm haklisin banada Dr öğle dedi zaten yumurtanın döllenmesi beyindeki sinir sistemi hücresinden kaynaklaniyormus sitres yapınca hücre çalışmıyor ama sakın olunca beynin rahat oluyor hücrede istediği gibi hareket ediyor ve yumurtayı dolluyor Dr söyledi bunu bu hücre herkeste var bizi yöneten hucreymis

Değişiyor valla 23. 25. Gün arası değişiyor ama bu ay sadece 18 gün kaldım yani bu ay bozuldu işte onun için ne yapacağını bilemedim nasıl hesaplayacagimi da bilemedim
18 gun olmaz canim o zaman adetin 4.gunu mu yumurtladin sen
De bana bakim bi onceki adetin ne zaman basladi. O gun 1.gun sayilir. Diger adetin baslayinca dongun belli olur.

18 gun olmaz canim o zaman adetin 4.gunu mu yumurtladin sen
De bana bakim bi onceki adetin ne zaman basladi. O gun 1.gun sayilir. Diger adetin baslayinca dongun belli olur.

Cnm geçen ay 15 haziranda geldi 21 haziranda bitti bu ay 9 temmuz da geldi cnm ondan önceki ay nezaman geldi bilemiyorum hatırlayamadım ama 25 gün kaldi ama bu ay 18 gün

Cnm geçen ay 15 haziranda geldi 21 haziranda bitti bu ay 9 temmuz da geldi cnm ondan önceki ay nezaman geldi bilemiyorum hatırlayamadım ama 25 gün kaldi ama bu ay 18 gün
Haziran ayindaki dongun 24 gun. 24-14=10.gun yumurtlamissin yani ayin 25inde
mayis ayindaki dongun 25 gun 25-14=11.gun yumurtlamissin yani ayin 1inde (haziran)
Dongun hep 24-25 gun ise (ortalama) 19-20 temmuz yumurtlama 2-3 agustos gelecek adet tarihindir

Oglemi cook tsk ederim yaa ben hiç anlamıyorum böyle hesaplamalarda çok sağol gerçekten Allah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin sanada banada inşallah canım benim çok tsk ederim

kızlar günaydın
ben bu ovulasyon hesaplarına bu aralar güvenemiyorum adet düzensizliğimden dolayı araya bayram girdiği içinde test siparişi veremedim netten dün akıntım baya fazlaydı o nedenle değerlendirdikyani 11. gün sıcaklarda gün aşırı çok zor oluyo sıkılıyor insangeçen ay hiç akıntım olmadı kupkuruydum bu ay acısını çıkarcam bakalım inşallah güzel hayırlı bi ay olur

Hadi inşallah canim guzel haberler alalim senden bu ay

arkdslar merhaba 16 haftalık 5 gunluk kac aylık oluyor kımı 4 aylık dıyor kımı uc bucuk anlamadm ben

AYNN CNM BEN DE 8+3 ÜM İNNAN BNA DA KİMİSİ İKİ AY BİTTİ DYO KİMİSİ ÜÇE GİRDİN DYO ANLMADIM GİTTİ

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Tekrar belirtmekte fayda var ki hangi ay bitti hangi aya girdim gibi sorularla kafa karışıklığı yaşamanıza gerek yoktur, önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır çünkü gebelikte herşey haftalara göre yapılır ve haftalara göre hesaplanır. Gebelik toplam 40 haftadır. Doğumların çoğu 38-40 hafta arasında gerçekleşir. Bazen günü geçenlerde 41 haftada doğum gerçekleşir. Bunlar hesaplanırken de son adetinizin başladığı ilk güne göre hesaplanır.

jinekoloji ve gebelik sayfasından alıntıdır. bu sayfa çok güzel bilgiler veriyor kızlar tavsiye ederim

Son adetten 41 gun gecti test yaptirdm gene negatif bu pkos danda artik gelmeyen kirmizilardanda her ay umitlenmektende sikildm. Artik gucum kalmadi ya. Ben anne falan olamiycam sanirim. Rabbim isteyen herkese versin ben gidiyorum artik.

Değerlendiriyorum canim cift cizgiyi de bugun yakaladim. Ayy inşallah temmuz bizim ayımız olsun
Biraz önce rahim filmi çektirdim. İnan smear testinde canm daha çok acıyor. Bunda hiç Canım acımadı. Çok şükür tüpler açık. Eğer çektireceksen iyi bir yerde çektir. Ben İstanbul Mecidiyeköy'de echomar diye bir yerde çektirdim çok memnun kaldım.

Son adetten 41 gun gecti test yaptirdm gene negatif bu pkos danda artik gelmeyen kirmizilardanda her ay umitlenmektende sikildm. Artik gucum kalmadi ya. Ben anne falan olamiycam sanirim. Rabbim isteyen herkese versin ben gidiyorum artik.
canım umutsuzluk yok bitkisel tedavi denedin mi? soğan kürü falan ? ben çok üzülüyorum ya umutsuzluk görünce Rabbim yeter ki nasip etmiş olsun ne kadar zamandır deniyorsunuz bebek için...

canım rahim filminden sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlar eğer ovu günlerindeysen iyi değerlendir bu zamanları

Aynı ben kan testi verdim dün negatif. Yeter ki kırmızılar gelsin ufff

Kızlar ne olur cevap yazın bugün adetimin 5. Günü ve ben ovulasyon testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizde bugün yumurtlama gunummu karnım cook çağırıyor normalde agirmaz sadece adetimin ilk günü gurur ve gece cook usudum ortuldum resmen uyandığımda terlemistim 1 saat geçtikten sonra atesim de çıktı sizce bunlar yumurtlama nin belirtisi mi

adetinin 5. günü mü kanaman varken mi yaptın testi? yoksa adet oldu bittin onun üstünden mi 5 gün geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…