Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

adetinin 5. günü mü kanaman varken mi yaptın testi? yoksa adet oldu bittin onun üstünden mi 5 gün geçti?

Canım adetimin 5. Günü kanamam yok ben 2. Günden kesildi kanamam zaten nette ovulasyon günümu hesapladim 13 temmuz çıktı baktım 5. Gunume denk geliyor bende test yapiyim dedim ne kaybederim ki yani yaptım önce silik çıktı sonr belirginleşti ama obur çizgi kadar koyu değil ama sonuçta var iki çizgi yani bugün yumurtlama gunummus

Cok sevindim canim ne guzel tuplerinde sorun yokmuş. Ben dogudayim ya tabi imkanlar da ona göre burdaki ozel hastanede çektirmeyi düşünüyorum bakalım

ck sgl cnm

canım umutsuzluk yok bitkisel tedavi denedin mi? soğan kürü falan ? ben çok üzülüyorum ya umutsuzluk görünce Rabbim yeter ki nasip etmiş olsun ne kadar zamandır deniyorsunuz bebek için...
1 yil oldu canm hic denemedm ama bu ay esim cedaretlendirdi o keciboynuzu kuru kullancak bende sogan kuru bakalm ama buda olmazsa asilama isticem artik gercekten bunaldm

Insallah canim sonucu haberdar edersen benide etiketlersen cok sevinirim umarim melegin seninledir

1 yil oldu canm hic denemedm ama bu ay esim cedaretlendirdi o keciboynuzu kuru kullancak bende sogan kuru bakalm ama buda olmazsa asilama isticem artik gercekten bunaldm
peki doktor ne diyor canım pko kaynaklı mı olmadığını söylüyorlar doktora gittin dimi 1 sene sonunda olmazsa mutlaka gitmelisin amh baktırdın mı eşin spermlerini saydırdı mı? ümitsizliğe kapılmadan önce üzerinize düşen yaptırmanız gereken o kadar çok şey var ki...

canım ozaman gün aşırı değerlendirmeye başla demek ovulasyon günlerindesin ki silikte olsa çizgi çıkması bunu gösterir her gün test yapmaya devam et iki çizgininde aynı renkte olduğu gün yumurtladığın gün o günü kesin değerlendirmelisin inşallah bu ay güzel haberler veririz hepimiz

Ayy inşallah tsk ederim cnm peki gün aşırı nasıl oluyor yani her gün mü

Nasıl yani adetin 2 gün mü sürüyor ?!?! Benim 7-8 gün

Ayy inşallah tsk ederim cnm peki gün aşırı nasıl oluyor yani her gün mü
yok her gün değil her gün olursa sperm kalitesi düşüyor birde kadında adamda hal kalmaz bir gün olcak bir gün olmucak canım ovulasyon zamanı boyunca böyle olacak mesela bugün ilk kez test yaptıysan bekle yarın yine yap yarında çıkacak çizgi yarın ilişki olsun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…