Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben bugün düşünüyorum ilişki yani gece sabaha karşı saat 3 ten sonra hem iki gündür değerlendirmiş oluyorum sonra yarın gece yarısından sonra düşünüyorum yani biz her gün yapsakta sperm sayısını azaltmazz çünkü eşim ilaç kullanıyor güçlendirici ve hız artırıcı bide başka bir ilaç daha kullanıyor oda sperm için ama unutum niçin di

Nasıl yani adetin 2 gün mü sürüyor ?!?! Benim 7-8 gün

Cnm adetim 2 gün sürüyor kan sadece sonra 2 gu daha kahve rengi akıntı giti oda damla damla yani sonra ben temizlenirim yani bu ay böyle oldu geçen aylarda adetim 3 gün sürüyordu sonra akıntı falan gitmiyordu ama bu ay böyle oldu 2 gün kan giti sadece bende anlamadım ama öğle cnm

Canm ben iki yillik evliyim bir yildir ciddi olarak istiyoruz. Tum dediklerin yapildi mart ayinda catlatma ignrsi vuruldm ama kurtaj olmak zorunda kaldm. Esimin morfolojisi dusun cikti ama imkansiz degl dedi bu aksamdan itibaren onada keciboynuzu kuru uygulucam bakalm

İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız cnm

anladım canım eşin için kaliteli bal ve polen arı sütü öneririm etkisini gören çok var. sende kesinlikle soğan kürünü uygulamalısın canım. inşallah yararı olur yaptıklarının

adetime 12 gün var ve kasıklarım bacaklarım agrıyor ve gögüsdede şişkinlik var bu kadr erken adet belirtisi baslaması normalmı hamile olma olasılıgım varmı ?6 aydır korunmuyoruz doktor yumurta tembellıgı var dedı ılaç vermeden bı ıkı ay daha bekleyelım dedı .hamile kalma olasılıgım yüzde kaç bu durumu yasayanlar varmı ?

Cnm bu adet belirtisi değil hamilelik olabilir çünkü ilk belirti kaşıklar ve göğüslerdir inşallah hamilesindir cnm kan testinde çıkar ama idrarda çıkmaz şimdi

idrarda çıkması için erken 4-5 gün kala öğrenenler var ama adet belirtiside hamilelik belirtiside aynı keşke daha farklı belirti olsada hamilesin hamileyiz diye bilsek... gününü bekle canım inşallah hamilesindir

insallah öledir canım ama sanki adet olucakmısım gbı agrıyor kasıklarım .idrarda tam olarak nekadrlıkken anlaşılır

Tamam hamilelik belirtisinde adet olacamissin gibi agirir teste gelince yumurtlama gününden en az 15 gün geçmesi lazım buda diyer adet tarihine denk geliyor adetin geçtikten 3 gün sonra falan belli olur yani inşallah iyi haberlerini alırız cnm

ALLAHIM İNsallah beklemekten baska yapcak bsey görunmuyor dua edın benım ıcın kızlar .ALLAH dıleyen herkese nasıp etsın

Selamlar, bende sata göre 7+6 ölçüme göre 7+2 hamileyim. Regl zamanım gelmeden (benimki 40 günde 1 olduğu için) anlamıştım. Belirtiler reglden biraz farklıydı, bacak, kasık ve belimde çok hafif ağrı oldu, göğsüm şişti ve hassaslaştı..çok hafifte mide yanması vardı. Bende şüphelenip test yaptım 2. çizgi silik çıktı, tekrar test yaptım yine aynıydı dayanamadım kan verdim ve hcg 143 çıktı...7+1 de kalp atışlarını duyduk ve şuan hafif halsizlik, mide bulantısı var iştah kötü durumda :)...süreç ne gösterir bilemem ama umarım böyle devam eder..sevgiler...

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bilgilerin için coook tsk ederim bu belirtilerin hepsi bende oldu bu ay ama adetim 1 hafta erken geldi

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bilgilerin için coook tsk ederim bu belirtilerin hepsi bende oldu bu ay ama adetim 1 hafta erken geldi

Umarım en kısa zamanda sende güzel haberler verirsin bize...belirtileri bir de senden dinleriz zevkle Herşey dilediğinizce olur inşallah. :) :)

Umarım en kısa zamanda sende güzel haberler verirsin bize...belirtileri bir de senden dinleriz zevkle Herşey dilediğinizce olur inşallah. :) :)

İnşallah cnm iyi dileklerin için tsk ederim inşallah bende bu ay hamile kalıtım bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı artık Allah nasıl kısmet ederse öğle olur ki inşallah iyi şeyleri kısmet eder

KIZLAR 8+4 OLUP KALP ATIŞINI DUYAMAYAN VAR MI ACİL CVP LÜTFEN ŞİMDİ ÇIKTM DOKTORDSN KALP ATIŞINI ALAMADI DOKTOR ÇOK DERİNLERDE DEDİ BİR HAFTA SONRA TEKRR GEL DEDİ ÇOK MORALİM BOZULDU AĞLAMKTAN EVE GİDEMİYORUM NOLUR CVP YAZN

Cnm sen moralini bozarsan bebegide uzersin lütfen sen sakın olmaya çalış bol bol su ic drun tavsiyelerini yap elbet birşeyler tavsiye etmiştir ama sakın sinirlenme ağlama bebeğe zarar verirsin eger kalp atışları duzgunse bile bu sekilde bozarsin yapma lütfen cnm üzülme ağlama moralini yüksek tut ki bebeğe de yansisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…