- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
yok her gün değil her gün olursa sperm kalitesi düşüyor birde kadında adamda hal kalmazbir gün olcak bir gün olmucak canım ovulasyon zamanı boyunca böyle olacak mesela bugün ilk kez test yaptıysan bekle yarın yine yap yarında çıkacak çizgi yarın ilişki olsun gibi
Nasıl yani adetin 2 gün mü sürüyor ?!?! Benim 7-8 gün
Canm ben iki yillik evliyim bir yildir ciddi olarak istiyoruz. Tum dediklerin yapildi mart ayinda catlatma ignrsi vuruldm ama kurtaj olmak zorunda kaldm. Esimin morfolojisi dusun cikti ama imkansiz degl dedi bu aksamdan itibaren onada keciboynuzu kuru uygulucam bakalmpeki doktor ne diyor canım pko kaynaklı mı olmadığını söylüyorlar doktora gittin dimi 1 sene sonunda olmazsa mutlaka gitmelisin amh baktırdın mı eşin spermlerini saydırdı mı? ümitsizliğe kapılmadan önce üzerinize düşen yaptırmanız gereken o kadar çok şey var ki...
Canm ben iki yillik evliyim bir yildir ciddi olarak istiyoruz. Tum dediklerin yapildi mart ayinda catlatma ignrsi vuruldm ama kurtaj olmak zorunda kaldm. Esimin morfolojisi dusun cikti ama imkansiz degl dedi bu aksamdan itibaren onada keciboynuzu kuru uygulucam bakalm
anladım canım eşin için kaliteli bal ve polen arı sütü öneririm etkisini gören çok var. sende kesinlikle soğan kürünü uygulamalısın canım. inşallah yararı olur yaptıklarınınCanm ben iki yillik evliyim bir yildir ciddi olarak istiyoruz. Tum dediklerin yapildi mart ayinda catlatma ignrsi vuruldm ama kurtaj olmak zorunda kaldm. Esimin morfolojisi dusun cikti ama imkansiz degl dedi bu aksamdan itibaren onada keciboynuzu kuru uygulucam bakalm
adetime 12 gün var ve kasıklarım bacaklarım agrıyor ve gögüsdede şişkinlik var bu kadr erken adet belirtisi baslaması normalmı hamile olma olasılıgım varmı ?6 aydır korunmuyoruz doktor yumurta tembellıgı var dedı ılaç vermeden bı ıkı ay daha bekleyelım dedı .hamile kalma olasılıgım yüzde kaç bu durumu yasayanlar varmı ?
insallah öledir canım ama sanki adet olucakmısım gbı agrıyor kasıklarım .idrarda tam olarak nekadrlıkken anlaşılırCnm bu adet belirtisi değil hamilelik olabilir çünkü ilk belirti kaşıklar ve göğüslerdir inşallah hamilesindir cnm kan testinde çıkar ama idrarda çıkmaz şimdi
idrarda çıkması için erken 4-5 gün kala öğrenenler var ama adet belirtiside hamilelik belirtiside aynı keşke daha farklı belirti olsada hamilesin hamileyiz diye bilsek... gününü bekle canım inşallah hamilesindiradetime 12 gün var ve kasıklarım bacaklarım agrıyor ve gögüsdede şişkinlik var bu kadr erken adet belirtisi baslaması normalmı hamile olma olasılıgım varmı ?6 aydır korunmuyoruz doktor yumurta tembellıgı var dedı ılaç vermeden bı ıkı ay daha bekleyelım dedı .hamile kalma olasılıgım yüzde kaç bu durumu yasayanlar varmı ?
insallah öledir canım ama sanki adet olucakmısım gbı agrıyor kasıklarım .idrarda tam olarak nekadrlıkken anlaşılır
tesekkur ederımm inşallahhh cnm :*idrarda çıkması için erken 4-5 gün kala öğrenenler var ama adet belirtiside hamilelik belirtiside aynı keşke daha farklı belirti olsada hamilesin hamileyiz diye bilsek... gününü bekle canım inşallah hamilesindir
ALLAHIM İNsallah beklemekten baska yapcak bsey görunmuyor dua edın benım ıcın kızlar .ALLAH dıleyen herkese nasıp etsınTamam hamilelik belirtisinde adet olacamissin gibi agirir teste gelince yumurtlama gününden en az 15 gün geçmesi lazım buda diyer adet tarihine denk geliyor adetin geçtikten 3 gün sonra falan belli olur yani inşallah iyi haberlerini alırız cnm
ALLAHIM İNsallah beklemekten baska yapcak bsey görunmuyor dua edın benım ıcın kızlar .ALLAH dıleyen herkese nasıp etsın
bhchrk disikartal87 kızlar nasılsınız?
Dün kontrolum vardı doktor 13.ve 16.haftamda bebeğimin kesin erkek olduğunu söylemişti dün 18+3 de kız dedi şok olduk inşallah değişmez sağlıklı olur Allah izin verirse
Selamlar, bende sata göre 7+6 ölçüme göre 7+2 hamileyim. Regl zamanım gelmeden (benimki 40 günde 1 olduğu için) anlamıştım. Belirtiler reglden biraz farklıydı, bacak, kasık ve belimde çok hafif ağrı oldu, göğsüm şişti ve hassaslaştı..çok hafifte mide yanması vardı. Bende şüphelenip test yaptım 2. çizgi silik çıktı, tekrar test yaptım yine aynıydı dayanamadım kan verdim ve hcg 143 çıktı...7+1 de kalp atışlarını duyduk ve şuan hafif halsizlik, mide bulantısı var iştah kötü durumda :)...süreç ne gösterir bilemem ama umarım böyle devam eder..sevgiler...
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bilgilerin için coook tsk ederim bu belirtilerin hepsi bende oldu bu ay ama adetim 1 hafta erken geldi
Umarım en kısa zamanda sende güzel haberler verirsin bize...belirtileri bir de senden dinleriz zevkleHerşey dilediğinizce olur inşallah. :) :)
KIZLAR 8+4 OLUP KALP ATIŞINI DUYAMAYAN VAR MI ACİL CVP LÜTFEN ŞİMDİ ÇIKTM DOKTORDSN KALP ATIŞINI ALAMADI DOKTOR ÇOK DERİNLERDE DEDİ BİR HAFTA SONRA TEKRR GEL DEDİ ÇOK MORALİM BOZULDU AĞLAMKTAN EVE GİDEMİYORUM NOLUR CVP YAZN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?