Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sağol cnm bnm ama çok korkyorum ona bşy oldu mu acaba diye

Allah Allah geçen aylardan miktarı daha az ise üstüne görme olabilir

Sağol cnm bnm ama çok korkyorum ona bşy oldu mu acaba diye

Cnm iyi dusun iyi olsun moralini bozma sitres yapma dua et Allah büyüktür nasıl sana hamileliği nasip etiyse bebeğinde kavusmani nasip eder lutfen sitres yapma ve başka bir Dr a daha git ama unutma sitres yok bol bol dua et sonucu bana bildir inşallah iyi haberler alırsın tatlım

aa canım ağlama sakın bazen oluyor doktor duyamayabiliyor alttan muayene etti mi? ya da ilgisi falan nasıldı istersen başka bir doktorada git arkadaşımdada olmuştu aynı şey 2. doktor gayet ilgiliymiş ve duymuşlardı kalp atışını

bide canım geç döllenme olduysa geç duyulur kalp atışı bununla ilgili bir şey dedi mi doktorun? yoksa sadece haftaya mı gel dedi sadece

Sadce haftya gel dedi
Canim Merhaba korkma benimde oldu ilk hamileligimde 8 haftalıktı ama doktor bana söyleyip beni korkutma mis sadice 15 gün sonra gel tekrar demişti 15 gün sonra gittiğimde kalp atislarini duyduğunda söyledi kalp atislarini duyamayip cardim seni diye merak etme Sitres yapma taman

Kizlar Bır sorum olacak... Normalde ben adet olmadan 1 hafta once fln göğüslerim şişerdi sonra adet olduğum anda söner Ağrı'sı geçerdi... Bu ay adetim bitti 3-4 gün sonra ovuşasyon günlerimde göğüsleriö bir anda şişti ağırmaya başladı. Şu anda adetime 4 gün var ve göğüs Ağrıö tamamen geçti, şişliği indi.. Adette olmadım ne oldu böyle anlamadım. Hiç böyle birşey yaşayan var mı ?
bu bir hamilelik belirtisi değil di mi ??

Evet.. İnternete yaz bak..bir sürü insan yanlışlıkla testleri karıştırıp ovulasyon testti yapıp hamile olduğunu öğrenenler var..
MNG

Cnm şaşırdım şimdi ya bende ovulasyon testi pozitif çıktı yumurta catlamistir diye bu ay için umitlenmeye başladım ne yapacam şimdi eşime soylesem test yapmama izin vermez getirmez test başka turlude öğrenemeyiz zaten karın bel ağrısi hala var normalde ilk gün giderdi

Sen al yarın CNm

Kızlar cevap verecek kimse yok mu ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…