- 24 Mart 2016
- 324
- 197
- 53
- 51
Sağol cnm bnm ama çok korkyorum ona bşy oldu mu acaba diyeCnm sen moralini bozarsan bebegide uzersin lütfen sen sakın olmaya çalış bol bol su ic drun tavsiyelerini yap elbet birşeyler tavsiye etmiştir ama sakın sinirlenme ağlama bebeğe zarar verirsin eger kalp atışları duzgunse bile bu sekilde bozarsin yapma lütfen cnm üzülme ağlama moralini yüksek tut ki bebeğe de yansisin
Allah Allah geçen aylardan miktarı daha az ise üstüne görme olabilirCnm adetim 2 gün sürüyor kan sadece sonra 2 gu daha kahve rengi akıntı giti oda damla damla yani sonra ben temizlenirim yani bu ay böyle oldu geçen aylarda adetim 3 gün sürüyordu sonra akıntı falan gitmiyordu ama bu ay böyle oldu 2 gün kan giti sadece bende anlamadım ama öğle cnm
Sağol cnm bnm ama çok korkyorum ona bşy oldu mu acaba diye
Allah Allah geçen aylardan miktarı daha az ise üstüne görme olabilir
Çok kötüyümCnm iyi dusun iyi olsun moralini bozma sitres yapma dua et Allah büyüktür nasıl sana hamileliği nasip etiyse bebeğinde kavusmani nasip eder lutfen sitres yapma ve başka bir Dr a daha git ama unutma sitres yok bol bol dua et sonucu bana bildir inşallah iyi haberler alırsın tatlım
Insallah canim. Herkes emeginin karsiligini alsin insallahanladım canım eşin için kaliteli bal ve polen arı sütü öneririm etkisini gören çok var. sende kesinlikle soğan kürünü uygulamalısın canım. inşallah yararı olur yaptıklarının
aa canım ağlama sakın bazen oluyor doktor duyamayabiliyor alttan muayene etti mi? ya da ilgisi falan nasıldı istersen başka bir doktorada git arkadaşımdada olmuştu aynı şey 2. doktor gayet ilgiliymiş ve duymuşlardı kalp atışınıKIZLAR 8+4 OLUP KALP ATIŞINI DUYAMAYAN VAR MI ACİL CVP LÜTFEN ŞİMDİ ÇIKTM DOKTORDSN KALP ATIŞINI ALAMADI DOKTOR ÇOK DERİNLERDE DEDİ BİR HAFTA SONRA TEKRR GEL DEDİ ÇOK MORALİM BOZULDU AĞLAMKTAN EVE GİDEMİYORUM NOLUR CVP YAZN
bide canım geç döllenme olduysa geç duyulur kalp atışı bununla ilgili bir şey dedi mi doktorun? yoksa sadece haftaya mı gel dedi sadeceKIZLAR 8+4 OLUP KALP ATIŞINI DUYAMAYAN VAR MI ACİL CVP LÜTFEN ŞİMDİ ÇIKTM DOKTORDSN KALP ATIŞINI ALAMADI DOKTOR ÇOK DERİNLERDE DEDİ BİR HAFTA SONRA TEKRR GEL DEDİ ÇOK MORALİM BOZULDU AĞLAMKTAN EVE GİDEMİYORUM NOLUR CVP YAZN
Sadce haftya gel dedibide canım geç döllenme olduysa geç duyulur kalp atışı bununla ilgili bir şey dedi mi doktorun? yoksa sadece haftaya mı gel dedi sadece
Evet.. İnternete yaz bak..bir sürü insan yanlışlıkla testleri karıştırıp ovulasyon testti yapıp hamile olduğunu öğrenenler var..Oglemi hiç aklıma gelmedi valla ama ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı bebek olsa ovulasyon olurmu ki canım
Bence geç döllenme olabilir korkma aklına kötü şeyler getirme.. İyi düşünSadce haftya gel dedi
Canim Merhaba korkma benimde oldu ilk hamileligimde 8 haftalıktı ama doktor bana söyleyip beni korkutma mis sadice 15 gün sonra gel tekrar demişti 15 gün sonra gittiğimde kalp atislarini duyduğunda söyledi kalp atislarini duyamayip cardim seni diye merak etme Sitres yapma tamanSadce haftya gel dedi
Çok kötüyüm[/QUOTE
Cnm yok yapma böyle üzülme inandırma kendine kötü olduğunu
MNGEvet.. İnternete yaz bak..bir sürü insan yanlışlıkla testleri karıştırıp ovulasyon testti yapıp hamile olduğunu öğrenenler var..
Her tarafı gelişmiş öylece dümdüz yatyo karnımdaSadce haftya gel dedi
Ama kalp atışı duyulmadıHer tarafı gelişmiş öylece dümdüz yatyo karnımda
MNG
Cnm şaşırdım şimdi ya bende ovulasyon testi pozitif çıktı yumurta catlamistir diye bu ay için umitlenmeye başladım ne yapacam şimdi eşime soylesem test yapmama izin vermez getirmez test başka turlude öğrenemeyiz zaten karın bel ağrısi hala var normalde ilk gün giderdi
Kızlar cevap verecek kimse yok mu ????Kizlar Bır sorum olacak... Normalde ben adet olmadan 1 hafta once fln göğüslerim şişerdi sonra adet olduğum anda söner Ağrı'sı geçerdi... Bu ay adetim bitti 3-4 gün sonra ovuşasyon günlerimde göğüsleriö bir anda şişti ağırmaya başladı. Şu anda adetime 4 gün var ve göğüs Ağrıö tamamen geçti, şişliği indi.. Adette olmadım ne oldu böyle anlamadım. Hiç böyle birşey yaşayan var mı ?
bu bir hamilelik belirtisi değil di mi ??
Sen al yarın CNm[/QUOTE
Malesef ben yurtdışındayim alamam burda kadınların dışarı çıkması yasak yani yalnız başlarına yasak ben çıkıp alamam ne yapacağımi şaşırdım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?