- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
Kızlar cevap verecek kimse yok mu ????
Hayirlisi olsun canim saglikli olsunda bende bugun gittim 23+2 olmus yarinda sabah seker yuklemesi icin cagirdi insallah iyi sonuclar alirz@bhchrkdisikartal87 kızlar nasılsınız?
Dün kontrolum vardı doktor 13.ve 16.haftamda bebeğimin kesin erkek olduğunu söylemişti dün 18+3 de kız dedi şok olduk inşallah değişmez sağlıklı olur Allah izin verirse benimde kızım olacakmış:)
Canim Merhaba şeker yuklemesine erken deyilmis mi benim doktorum 25 haftalikken gel dedi bende 23 3 gunluk yumHayirlisi olsun canim saglikli olsunda bende bugun gittim 23+2 olmus yarinda sabah seker yuklemesi icin cagirdi insallah iyi sonuclar alirz
Takvimime göre paZartesi yumurtlama günüm :) doktorum da 16 ve 26sı arasını değerlendir Dedi. İnşallah bu ay olur :)canım rahim filminden sonra hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlar eğer ovu günlerindeysen iyi değerlendir bu zamanları
Rahim filmini adetin 7,8,9. Gününde falan çekiyorlar sanırım gebelik ihtimali olmasın diye. Sen de olduğun yerde en iyisine gidersin canm. Çok gözünü korkutma. İnşallah bu ay hamile kalırsın da hiç gerek kalmazCok sevindim canim ne guzel tuplerinde sorun yokmuş. Ben dogudayim ya tabi imkanlar da ona göre burdaki ozel hastanede çektirmeyi düşünüyorum bakalım
Takvimime göre paZartesi yumurtlama günüm :) doktorum da 16 ve 26sı arasını değerlendir Dedi. İnşallah bu ay olur :)
Benim düzenli oluyor adetlerim ama evde ovulasyon testi var yarın yaparım ne olur ne olmaz dediğin gibi :)Cnm takvime bakma sen ovulasyon testi yap çünkü benim adetimin 5.gunu bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı hemde adetimin 5. Günü bugün benim 2. Günden kesildi kanamam yani takvim yaniltiyor
Benim düzenli oluyor adetlerim ama evde ovulasyon testi var yarın yaparım ne olur ne olmaz dediğin gibi :)
Hımmm o Zaman ya eşini ikna edeceksin yada bekleyeceksin malesef... Sen neredesin oyle ?!?Cnm keşke bilgim olsaydı seve seve yardımcı olurdum ama malesef böyle birşey basima gelmedi inşallah hamilesindir inşallah bebisinin belirtisidir
Hımmm o Zaman ya eşini ikna edeceksin yada bekleyeceksin malesef... Sen neredesin oyle ?!?
Amin inşallahRahim filmini adetin 7,8,9. Gününde falan çekiyorlar sanırım gebelik ihtimali olmasın diye. Sen de olduğun yerde en iyisine gidersin canm. Çok gözünü korkutma. İnşallah bu ay hamile kalırsın da hiç gerek kalmaz
Can'ım bence sen Bi doktora daha git durum belli olsun karnından mı baktı duymadıKIZLAR 8+5 OLUP DA KALP ATIŞINI DUYMAYANLAR VAR MI
Evet karnımdan baktıCan'ım bence sen Bi doktora daha git durum belli olsun karnından mı baktı duymadı
Bebk çok derinde kalp atışını alamıyorum bir hafta snra gel tekrrdn dediEvet karnımdan baktı
Karından daha geç duyulabiliyor Can'ım bide geç döllenmeyse doktor ondan tekrar çağırmıştır bakmayaEvet karnımdan baktı
İnşallah cnm öyledir bu gün devlete gdcm bklm inşallah duyarım kalp atışınıKarından daha geç duyulabiliyor Can'ım bide geç döllenmeyse doktor ondan tekrar çağırmıştır bakmaya
İnşallah cnm öyledir bu gün devlete gdcm bklm inşallah duyarım kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?