Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayirlisi olsun canim saglikli olsunda bende bugun gittim 23+2 olmus yarinda sabah seker yuklemesi icin cagirdi insallah iyi sonuclar alirz

1. Merhaba kizlar.
    Nasilsiniz? Uzun zamandir girmiyordum buralara. Malum tek cizgiyi gore gore moral sıfır olunca insanin giresi de kalmiyor .
    Biseyler sorucam sizlere.
    Adetimin gecikmesinin 1. Gunu bugun. Test falan yapmadim. Yapmayida dusunmuyorum . 5 gun bekleyip kan vericem direk.
    Velhasıl size azcik olan belirtilerimi soylucem de belirtimi acaba yorumlarmisiniz :)
    Normalde adete yaklasinca baya akintim.olurdu simdi kupkuruyum.
    Asiri kabizim. Normalde de kabizlik var ama adete yakin gecerdi nornale donerdi. Ama simdi daha kotu oldu.
    Goguslerimde acima sizlama yok ama uclarinin rengi koyulasip belirginlesti.
    Ve yumurtlamadan sonra sag kasigima bi agri girdi cok.acayipti baya zorladi beni otururken kalkarken. Bi kac saat surdu gecti.
    Ve son olarak istahim baya artti.
    Sizce bir umut varmi kizlar :) umitli olup guzel.seyler dusunmek istiyorum. Cok istedigimden mi yoksa gercekten hissettigimden mi bilmiyorum ama sanki bu sefer gol olucak kizlar :)))

Cok sevindim canim ne guzel tuplerinde sorun yokmuş. Ben dogudayim ya tabi imkanlar da ona göre burdaki ozel hastanede çektirmeyi düşünüyorum bakalım
Rahim filmini adetin 7,8,9. Gününde falan çekiyorlar sanırım gebelik ihtimali olmasın diye. Sen de olduğun yerde en iyisine gidersin canm. Çok gözünü korkutma. İnşallah bu ay hamile kalırsın da hiç gerek kalmaz

Takvimime göre paZartesi yumurtlama günüm :) doktorum da 16 ve 26sı arasını değerlendir Dedi. İnşallah bu ay olur :)

Cnm takvime bakma sen ovulasyon testi yap çünkü benim adetimin 5.gunu bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı hemde adetimin 5. Günü bugün benim 2. Günden kesildi kanamam yani takvim yaniltiyor

Cnm takvime bakma sen ovulasyon testi yap çünkü benim adetimin 5.gunu bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı hemde adetimin 5. Günü bugün benim 2. Günden kesildi kanamam yani takvim yaniltiyor
Benim düzenli oluyor adetlerim ama evde ovulasyon testi var yarın yaparım ne olur ne olmaz dediğin gibi :)

Kızlar son adet tarihim 16 haziran ve düzensiz adet olyorum su an da ne zaman adet olacagımı bilemiyorum cunkü bi 4 mayıs bi 16 haziran da oldum. Su an ara ara sol kasıgımda agrı ve batmalar oluyor üstüne yattıgımda en çok ve şeffaf bir akıntım var böyle elde uzayan acaba hamile olabilir miyim yoksa adet belirtisimi bilemedim. Evlendiğimden beri hiç adet sancısı cekmedim. sizce ne zaman idrar veya kan testi yaptırmalıyım?

Amin inşallah canim sağol icimi rahatlattin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…