- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Sağol cnm allah razı olsn rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBizede haber ver cnm merak etim inşallah duyarsınız kalp atışlarıni bol bol dua et stresten uzak dur inşallah hayırlı haberlerini alırız
kızlar günaydın dün akşamdan beri fena mide bulantım var üşüttüm galiba terliyorum klima çarpıyor heraldebu ay güzel geçircem derken inşallah grip soğuk algınlığı vs yaşamam
Ben de bu ay üşüttüm galiba kaç gündür karnım ağrıyor :/kızlar günaydın dün akşamdan beri fena mide bulantım var üşüttüm galiba terliyorum klima çarpıyor heraldebu ay güzel geçircem derken inşallah grip soğuk algınlığı vs yaşamam
Sağol cnm allah razı olsn rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah bu gün saat 14.45 de randevum dua et olur muRica ederim cnm amin sen güzel haberlerini verde bende mutlu oluyum inşallah duyarsınız bugün
İnşallah bu gün saat 14.45 de randevum dua et olur mu
ben bayramda çok karın ağrısı çektimBen de bu ay üşüttüm galiba kaç gündür karnım ağrıyor :/
canım içini ferah tut inşallah güzel haberlerle dön... şunu da sakın unutma iyi de kötü de her şey bizler için ilk başta sen sağlam sağlıklı olacaksın sonrası Allah!ın takdiriİnşallah bu gün saat 14.45 de randevum dua et olur mu
benim geçen günkü ilişkimden bir kaç saat sonra oldu sancı değilde yanma hissettim kasıklarımda çok garipti ertesi günde sıcak basması mide bulantısı yaşadım. mide bulantısı bugünde sürüyorKizlar ilişkiden birkaç saat sonra karnın alt kısmında ve belinde sancısi olan varmı böyle birşey yasayipta hamile olduğunu öğrenen varmi
ikinci çizgiyi göremedim canım foto yakınlaşmıyor da kaç gün geçti reglin?Eki Görüntüle 1858164 sizce bu ne ikinci çizgi varmı acaba yarın yine tekrarlamayı düşünüyorum
ikinci çizgiyi göremedim canım foto yakınlaşmıyor da kaç gün geçti reglin?
benim geçen günkü ilişkimden bir kaç saat sonra oldu sancı değilde yanma hissettim kasıklarımda çok garipti ertesi günde sıcak basması mide bulantısı yaşadım. mide bulantısı bugünde sürüyor
canım ilk baktığımda yine göremedim ama sanki belli belirsiz var gibi geldi hayırlısı olsun inşallah adetin geçince yine tekrarla testi yanılıyorda olabilirizEki Görüntüle 1858176 daha geçmedi 2 var yunurtlama doneminden hesap edince iki gun var daha ilk hamileligim de de leke gelmişti suanda leke geliyor hergun deniyorum ama resim de fazla belli olmuyor ama ben burda tam göre biliyorum kafam karıştı
anlamadım ki canım ilk defa oldu bende çok değişik bir histi hatta ay acaba yumurta mı döllendi dedim sanki 2-3 saate döllenebilecekmiş gibiAcaba neden böyle oluyor spermler yumurtaya girmeye çalıştığı için olabilirmi
Öyle yapicam inşallah resimi atarım eger bugun kırmızı lari gormessemcanım ilk baktığımda yine göremedim ama sanki belli belirsiz var gibi geldi hayırlısı olsun inşallah adetin geçince yine tekrarla testi yanılıyorda olabiliriz
Eki Görüntüle 1858164 sizce bu ne ikinci çizgi varmı acaba yarın yine tekrarlamayı düşünüyorum[/QUOTE
Cnm sanki var gibi hayırlısı olsun dkatli baktım sanki hafif cool hafif sabah ilk idrarinla yap biraz daha belirgin bi şekilde ckar varsa hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?