Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar günaydın dün akşamdan beri fena mide bulantım var üşüttüm galiba terliyorum klima çarpıyor heralde bu ay güzel geçircem derken inşallah grip soğuk algınlığı vs yaşamam

kızlar günaydın dün akşamdan beri fena mide bulantım var üşüttüm galiba terliyorum klima çarpıyor heralde bu ay güzel geçircem derken inşallah grip soğuk algınlığı vs yaşamam

Mide bulantısı ve usume hamilelik belirtisi olabilir cnm ama dikat et soğuk alma allah gönlüne göre versin inşallah iyi haberlerini aliriz

İnşallah bu gün saat 14.45 de randevum dua et olur mu

Bütün dualarım seninle emin ol inşallah iyi haberlerini alirsin inşallah duyarsin kalp atışlarını inşallah Allah büyüktür merak etme cnm sadece gec döllenme olmuştur veyabcok derinde olduğu icin ultrasonla duyulmamıştır sen konuş Dr la şöyle Dr um haftaya gel dedi kalp atışlarını duyamadi ama ben çok sitres yapıyorum yani bebegim yaşıyorsa bile stresten kaybedecem söyle ne gerekiyorsa yapılsın kalp atışlarını duymak istiyorum falan dersin onlarda hemen yardımcı olur merak etme

Kizlar ilişkiden birkaç saat sonra karnın alt kısmında ve belinde sancısi olan varmı böyle birşey yasayipta hamile olduğunu öğrenen varmi
benim geçen günkü ilişkimden bir kaç saat sonra oldu sancı değilde yanma hissettim kasıklarımda çok garipti ertesi günde sıcak basması mide bulantısı yaşadım. mide bulantısı bugünde sürüyor

ikinci çizgiyi göremedim canım foto yakınlaşmıyor da kaç gün geçti reglin?
daha geçmedi 2 var yunurtlama doneminden hesap edince iki gun var daha ilk hamileligim de de leke gelmişti suanda leke geliyor hergun deniyorum ama resim de fazla belli olmuyor ama ben burda tam göre biliyorum kafam karıştı

canım ilk baktığımda yine göremedim ama sanki belli belirsiz var gibi geldi hayırlısı olsun inşallah adetin geçince yine tekrarla testi yanılıyorda olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…