- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
anlamadım ki canım ilk defa oldu bende çok değişik bir histi hatta ay acaba yumurta mı döllendi dedim sanki 2-3 saate döllenebilecekmiş gibi
İnşallah canim yarın yine yapicam atarım resmi burayada
Ay canım benim inşallah inşallah isteyen herkese versin allahımHayırlısı olsun inşallah cook mutlu olurum güzel haber verirsen
Ay canım benim inşallah inşallah isteyen herkese versin allahım
bu ayda o kadar ümitliydim adetime 9 gün var ama normal adet belirtilerim başladı bile hıc bır farklılık yok gecen aylardan ilişki sırasında bır hatamı yapıyorum neden bır türlü olmuyor anlamıyorum ilahi takdir tabiki şüphesiz ama genede üzülüyor ınsan
hayalet cizgi goruyorum bende yakinlastirinca kontrast yapiyolar ondan denesene daha belli oluyo oleEki Görüntüle 1858176 daha geçmedi 2 var yunurtlama doneminden hesap edince iki gun var daha ilk hamileligim de de leke gelmişti suanda leke geliyor hergun deniyorum ama resim de fazla belli olmuyor ama ben burda tam göre biliyorum kafam karıştı
Aynen valla hepimiz üzülüyoruz
hayalet cizgi goruyorum bende yakinlastirinca kontrast yapiyolar ondan denesene daha belli oluyo ole
Dünkünü de atsana canim bakalimKızlar ovulasyon testi cook silik çıktı dun biraz daha koyuydu
Canim bak boyle daha belli varEki Görüntüle 1858236 yakinlastirdim boyle gözüküyor demi var bişey
Dünkünü de atsana canim bakalim
Aaaaaaaa çok belli olmuşCanim bak boyle daha belli var
Bu ovulasyonmu mu hamilelikmi dedin azonce bence her iki güne ilişki olsun yumurtama zamani yada bir gün once yada positf olduğu gun
Bu ovulasyonmu mu hamilelikmi dedin azonce bence her iki güne ilişki olsun yumurtama zamani yada bir gün once yada positf olduğu gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?