Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ovulasyon Ağrı'sı ve akıntısı yumurtluyorsun:)

Dün sabah yaptın daha koyuydu. Ama cekmedim onu
Anladim canim yumurtlamis olabilirsin siliklestiyse gün aşırı degerlendir bu günleri bir de testin varsa takip et bakalım rabbim verecek olsun yeter ki her şekilde verir

Anladim canim yumurtlamis olabilirsin siliklestiyse gün aşırı degerlendir bu günleri bir de testin varsa takip et bakalım rabbim verecek olsun yeter ki her şekilde verir

Evet var 2 kutu aldım 14 tane daha cook var hergun yapıyorum inşallah bu ay umitliyim Allah büyüktür inşallah hepimize kısmet eder hamileliği

Kızlar benden yarım saat evvel kahve rengi lekeler gelmeye başladı. Simdi pembeler... Daha adetime 4 gün var. bu ayda umut kalmadı tüm adet düzenim herşeyim allak bullak oldu

Evet var 2 kutu aldım 14 tane daha cook var hergun yapıyorum inşallah bu ay umitliyim Allah büyüktür inşallah hepimize kısmet eder hamileliği
canım kesin biliyor musun erken yumurtladığını ya hamileysen çünkü ovu testinde yumurtalama dışında çift çizgi çıkıyorsa hamilelik oluyor.bu şekilde öğrenen arkadaşım var hatta ileri konularda kızın yazdıklarını aynen paylaşmıştım. adetin 2 gün çok az sürdü üstüne mi gördün acaba? eşine gebelik testi aldır canım bence daha garanti olacak adet bitimi bu kadar erken yumurtlama mantıklı gelmiyor bana

Cnm adetim 10 gün erken geldi yani sadece 18 gün temiz kaldim ondan erken yumurtlama olabilir diye dusundum nette hesapladim 13 temmuz çıktı yani adetimin 5. Günü bende test aldım ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı

Kızlar herkese merhaba,
biz eşimle adetimin son günü birlikte olduk ama adetim bitmiş içime boşaldı eşim ve ertesi sabah bi damla kan gelmiş adetimden kaynaklı olduğunu düşünüyrum çünkü oluyordu adet sonrası. bu şekilde tutma ihtimali var mıdır veya bu şekilde hamile olanlar kasık ağrım var neden bilmiyorum acaba tutmuş olabilirmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…