- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
Hmm erken yunurtluyorsun ozaman sen ama yinede deneyin belki tutar inşallahOvulasyon bu cnm keşke hamilelik olsaydı dün aderimin 5. Gunuydu çok şükür kan kesilmişti bugün 6. Günüm ama dün daha koyuydu sanki
Hmm erken yunurtluyorsun ozaman sen ama yinede deneyin belki tutar inşallah
Kinali kuzu canim bu iki testten once de test yaptin galiba onlar daha mi koyuydu
Ovulasyon Ağrı'sı ve akıntısı yumurtluyorsun:)Kızlar son adet tarihim 16 haziran ve düzensiz adet olyorum su an da ne zaman adet olacagımı bilemiyorum cunkü bi 4 mayıs bi 16 haziran da oldum. Su an ara ara sol kasıgımda agrı ve batmalar oluyor üstüne yattıgımda en çok ve şeffaf bir akıntım var böyle elde uzayan acaba hamile olabilir miyim yoksa adet belirtisimi bilemedim. Evlendiğimden beri hiç adet sancısı cekmedim. sizce ne zaman idrar veya kan testi yaptırmalıyım?
Allah kolaylık versin CNm.. Eşinden bir rica et .. İnşallah vardır. Tabbşm gönlüne göre versinSuadi Arabistan dayım canım buras biraz sıkıntı bi ülke ama 2 ay kaldı turkiyeye gitmeme eşimin yanına geldim burda çalışıyor
Allah kolaylık versin CNm.. Eşinden bir rica et .. İnşallah vardır. Tabbşm gönlüne göre versin
Anladim canim yumurtlamis olabilirsin siliklestiyse gün aşırı degerlendir bu günleri bir de testin varsa takip et bakalım rabbim verecek olsun yeter ki her şekilde verirDün sabah yaptın daha koyuydu. Ama cekmedim onu
Anladim canim yumurtlamis olabilirsin siliklestiyse gün aşırı degerlendir bu günleri bir de testin varsa takip et bakalım rabbim verecek olsun yeter ki her şekilde verir
ay evet bak nasıl belli olmuşAaaaaaaa çok belli olmuşhamilemiyim ben şimdi yarin gene yapip atarim resmi
canım kesin biliyor musun erken yumurtladığını ya hamileysen çünkü ovu testinde yumurtalama dışında çift çizgi çıkıyorsa hamilelik oluyor.bu şekilde öğrenen arkadaşım var hatta ileri konularda kızın yazdıklarını aynen paylaşmıştım. adetin 2 gün çok az sürdü üstüne mi gördün acaba? eşine gebelik testi aldır canım bence daha garanti olacak adet bitimi bu kadar erken yumurtlama mantıklı gelmiyor banaEvet var 2 kutu aldım 14 tane daha cook var hergun yapıyorum inşallah bu ay umitliyim Allah büyüktür inşallah hepimize kısmet eder hamileliği
canım kesin biliyor musun erken yumurtladığını ya hamileysen çünkü ovu testinde yumurtalama dışında çift çizgi çıkıyorsa hamilelik oluyor.bu şekilde öğrenen arkadaşım var hatta ileri konularda kızın yazdıklarını aynen paylaşmıştım. adetin 2 gün çok az sürdü üstüne mi gördün acaba? eşine gebelik testi aldır canım bence daha garanti olacak adet bitimi bu kadar erken yumurtlama mantıklı gelmiyor bana
Amin inşallahEvet var 2 kutu aldım 14 tane daha cook var hergun yapıyorum inşallah bu ay umitliyim Allah büyüktür inşallah hepimize kısmet eder hamileliği
Bu nu bana mı yazdın ?!?Cnm emin olmadan sitres yapma ilaç fala içme inşallah adet değildir inşallah yerlesmedir
Bu nu bana mı yazdın ?!?
Ayıp olacak ama Nasıl anlatacağımı bilmediğimden fotograf koydum sizce bunlar yerleşme kanaması olabilir mi ?!?Evet cnm sana yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?