Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayıp olacak ama Nasıl anlatacağımı bilmediğimden fotograf koydum sizce bunlar yerleşme kanaması olabilir mi ?!?
daha önce hiç yaşamadım yerleşme kanaması bişi diyemiyeceğim ama olmaz diye bir şey yoktur bence canım dur bakalım fazlalaşmazsa inşallah yerleşme kanamasıdır

canım birlikte olmaya devam edin adet sonrası ilk gün tutacağını düşünmüyorum

Ya sendeki leke Nasıl birşey ?!? Bm fotogra ekledim ordan bakar mısın böyle bişi mi
Baktımcanım beninki pazardan beri kahve rengi pembemsi sonra seninki gibi temiz kan da geldi oyle adet sandim 2 gun once ama kesildi benden az oncede kirmizili kahverengi li akıntı oldu ovulasyondaki gibi hafif yoğun sonra yine kesildi ama hep az az adete cevirirse uzulcem ama olsun obur aya tekrar deneriz

Kızlar ben adet oldum ya kendimi kandırıp dizimde meşgul etmeyeyim... Kusura bakmayın. Artık psikolojim bozuldu...

Kızlar ben adet oldum ya kendimi kandırıp dizimde meşgul etmeyeyim... Kusura bakmayın. Artık psikolojim bozuldu...
Sanki bende olcam diye korkuyorum uzulcem diye ama uzulme bundada vardır bir hayır öbür ayı iyi degerlendiriz. Bakalim benimkide gelicek mi nolcak belli belirsiz anlayamadım

Ayıp olacak ama Nasıl anlatacağımı bilmediğimden fotograf koydum sizce bunlar yerleşme kanaması olabilir mi ?!?

Cnm neden ayıp olsun hepimizin başından geciyor galiba adet kanaması bu çok üzüldüm cnm yaa ama sen yinede bekle devamı gelmezse test yaparsın yarın

İnşallah tutmuştur cnm idrarda çıkmaz ama 10 gün geçsin kanda baktir

Cnm neden ayıp olsun hepimizin başından geciyor galiba adet kanaması bu çok üzüldüm cnm yaa ama sen yinede bekle devamı gelmezse test yaparsın yarın
Evet resmen 4 gün evvel adet oldum. 23 gün döngüm sürdü ilk kes adet düzenim tamamiyle değişti. Allah hayırlara çıkarsın

canım üzülme yeni ay yeni umut olsun inşallah kusura bakılcak bir şey yok burda paylaşıyoruz duygularımızı benimde 2 aydır düzensiz çok geç oluyorum hatta haziranda olmam gereken adeti temmuzda oldum haziranım boş geçti bu ayda öyle olurum diye korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum rahatım öteki ay sende rahat ol canım

kızlar benim sağ kasığım ağrıyor acaba ovulasyon ağrısı mı? bu günüde değerlendireceğiz akıntım var ama hesabıma göre daha 23üne kadar değerlendirmem gerekiyor yani erken başladım değerlendirmeye

Iste boylr surekli gecikip umut verir gibi oluyor sonra da negatiff. Nasil sikilmasnki canimiz
Ben hala adet olmadım çivanpercemi içiyorum olayım diye. Cıldırcam dr e gitmekten de sıkıldım kendi kendine geksin istiyorum ( sende var mı gelişme ?

Evet resmen 4 gün evvel adet oldum. 23 gün döngüm sürdü ilk kes adet düzenim tamamiyle değişti. Allah hayırlara çıkarsın
Canım eger tam adet olduysan çörek otu bal tarcin deneye bilirsin adetin ikinci gunu başlanıyor hamile kalmaya yardımcı oluyor
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Bendede yumurtlama belirtisi hep 2 3 gunden başlarozamanda göğüslerim sızlıyor ve kasigim ağrıyor. Bence her iki gune degerlendir

KIZLAR DÜN GİTTİM ÖZELE BEBEK BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ DÜMDÜZ YATYODU KARNIMDA DOKTOR BEBEK KESENİN ÇOK DERİNİNDE KALP ATIŞINI ALAMIYORUM HAFTYA TEKRAR GEL DEDİ SABHA KADR UYUMADIM BU SABH DA DEVLETE GİTTİM BANA NE DESE BEĞENİRSİNİZ SAĞLIKLI Bİ GEBELİK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BOŞ KESE VAR BEBEK YOK DEMEZ Mİ ALLAHIM DELİRİCEM DÜN ÖZELDE ULTRASONDA UZANIP YATAN BEBK NERYE GİTTİ KARNIMDAN ÇOK CANIM SIKKIN

Evet canim ovulasyon agrisidir cunku akintin da var. Gün aşırı 23üne kadar degerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…