- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
Ay ama kasigimda ağrılar var leke devam ediyor az adetim gelicek gibi hissediyorum sanki hayırlısı olsun inşallahay evet bak nasıl belli olmuş
daha önce hiç yaşamadım yerleşme kanaması bişi diyemiyeceğim ama olmaz diye bir şey yoktur bence canım dur bakalım fazlalaşmazsa inşallah yerleşme kanamasıdırAyıp olacak ama Nasıl anlatacağımı bilmediğimden fotograf koydum sizce bunlar yerleşme kanaması olabilir mi ?!?
İnşallah Can'ımdaha önce hiç yaşamadım yerleşme kanaması bişi diyemiyeceğim ama olmaz diye bir şey yoktur bence canım dur bakalım fazlalaşmazsa inşallah yerleşme kanamasıdır
canım birlikte olmaya devam edin adet sonrası ilk gün tutacağını düşünmüyorumKızlar herkese merhaba,
biz eşimle adetimin son günü birlikte olduk ama adetim bitmiş içime boşaldı eşim ve ertesi sabah bi damla kan gelmiş adetimden kaynaklı olduğunu düşünüyrum çünkü oluyordu adet sonrası. bu şekilde tutma ihtimali var mıdır veya bu şekilde hamile olanlar kasık ağrım var neden bilmiyorum acaba tutmuş olabilirmi ?
Ya sendeki leke Nasıl birşey ?!? Bm fotogra ekledim ordan bakar mısın böyle bişi miAy ama kasigimda ağrılar var leke devam ediyor az adetim gelicek gibi hissediyorum sanki hayırlısı olsun inşallah
Baktımcanım beninki pazardan beri kahve rengi pembemsi sonra seninki gibi temiz kan da geldi oyle adet sandim 2 gun once ama kesildi benden az oncede kirmizili kahverengi li akıntı oldu ovulasyondaki gibi hafif yoğun sonra yine kesildi ama hep az az adete cevirirse uzulcem ama olsun obur aya tekrar denerizYa sendeki leke Nasıl birşey ?!? Bm fotogra ekledim ordan bakar mısın böyle bişi mi
Sanki bende olcam diye korkuyorum uzulcem diye ama uzulme bundada vardır bir hayır öbür ayı iyi degerlendiriz. Bakalim benimkide gelicek mi nolcak belli belirsiz anlayamadımKızlar ben adet oldum ya kendimi kandırıp dizimde meşgul etmeyeyim... Kusura bakmayın. Artık psikolojim bozuldu...
Ayıp olacak ama Nasıl anlatacağımı bilmediğimden fotograf koydum sizce bunlar yerleşme kanaması olabilir mi ?!?
Kızlar herkese merhaba,
biz eşimle adetimin son günü birlikte olduk ama adetim bitmiş içime boşaldı eşim ve ertesi sabah bi damla kan gelmiş adetimden kaynaklı olduğunu düşünüyrum çünkü oluyordu adet sonrası. bu şekilde tutma ihtimali var mıdır veya bu şekilde hamile olanlar kasık ağrım var neden bilmiyorum acaba tutmuş olabilirmi ?
Evet resmen 4 gün evvel adet oldum. 23 gün döngüm sürdü ilk kesCnm neden ayıp olsun hepimizin başından geciyor galiba adet kanaması bu çok üzüldüm cnm yaa ama sen yinede bekle devamı gelmezse test yaparsın yarın
canım üzülme yeni ay yeni umut olsun inşallahKızlar ben adet oldum ya kendimi kandırıp dizimde meşgul etmeyeyim... Kusura bakmayın. Artık psikolojim bozuldu...
Ben hala adet olmadım çivanpercemi içiyorum olayım diye. Cıldırcam dr e gitmekten de sıkıldım kendi kendine geksin istiyorumIste boylr surekli gecikip umut verir gibi oluyor sonra da negatiff. Nasil sikilmasnki canimiz
Canım eger tam adet olduysan çörek otu bal tarcin deneye bilirsin adetin ikinci gunu başlanıyor hamile kalmaya yardımcı oluyorEvet resmen 4 gün evvel adet oldum. 23 gün döngüm sürdü ilk kesadet düzenim tamamiyle değişti. Allah hayırlara çıkarsın
Bendede yumurtlama belirtisi hep 2 3 gunden başlarozamanda göğüslerim sızlıyor ve kasigim ağrıyor. Bence her iki gune degerlendirkızlar benim sağ kasığım ağrıyor acaba ovulasyon ağrısı mı? bu günüde değerlendireceğiz akıntım var ama hesabıma göre daha 23üne kadar değerlendirmem gerekiyor yani erken başladım değerlendirmeye
Evet canim ovulasyon agrisidir cunku akintin da var. Gün aşırı 23üne kadar degerlendirkızlar benim sağ kasığım ağrıyor acaba ovulasyon ağrısı mı? bu günüde değerlendireceğiz akıntım var ama hesabıma göre daha 23üne kadar değerlendirmem gerekiyor yani erken başladım değerlendirmeye
öyle yapacağım inşallah canım hayırlısı artıkEvet canim ovulasyon agrisidir cunku akintin da var. Gün aşırı 23üne kadar degerlendir
canım birlikte olmaya devam edin adet sonrası ilk gün tutacağını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?