Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah CNm... Daha 4 gün olunca böyle minik minik ilk başta kahve akıntılar gelince acaba mı dedim. Ama nasip değilmiş.

NYE BANA KİMSE CVP YAZMIYO
Bak tatlım devlette her hastane başına max 5 dk kuralı vardır. Ve senin düşün kadar da iyi değillerdir. Sen onlara bakma. Eğer içine dert ettiyse başka bir özel hastaneye git. İlk doktorun dediği gibi kese derinde olabilir. Ufaklık şaka yapıyor olabilir içini ferah tut. Dediğim gibi git başka özel hastaneye baktır. Sakin ol.

Sağol bi tanem zahmet edip yazdn allah razı olsn senden

Allah Allah Nasıl iş bu Bi günde bence sen iyi Bi doktora görün özelde daha ilgilenirler

ay çok çelişkili canım ya özelde bebek var kalp artışı duyulmuyor diyor devlette kese boş diyor yani devletin bu kadar net konuşması can sıkıcı bence özeldeki doktorunu dinle haftaya ona tekrar git canım

Cnm sen kendi druna git hemen bir baha uydur annem ve ya kayın annem zorla gorurdu beni başka bir Dr böyle birşey var dediler şöyle hemen baksın oda bak bakalım durumun ne

Canim Merhaba şeker yuklemesine erken deyilmis mi benim doktorum 25 haftalikken gel dedi bende 23 3 gunluk yum
Valla bilmiyorum ki canim carsamba gunu randevum vardi onun icin gitmistim yarin da gel seker yuklemesini yapalim dedi bugun de yaptirdik sinirdan cok az yukarida cikti onun icinde yeniden yukleme yapmadi zaten pilav makarna hamurisi azalt dedi bulgur pilavi ye yiceksen dedi

Kızlar tüp bebek deneyen var mı ? Ya da yakınlarınızdan deneyen birileri ??
Ben artık tüp bebek mi düşünsem diyorum ?!?

Cnm ben aşılama yaptım zaten tutmadı sadece kilo aldırtti ama bi arkadaşım yaptı tüp bebek eltisiyle beraber aynı gün aynı ilaçları kullandılar aynı şeyleri yiyip ictiler ama arkadaşım hamile kalmadi eltisi kaldı yani bu işler kısmet işi allah gönlüne göre versin cnm yaparsan inşallah tutar yapmazsanda inşallah normal yollardan tutar

Vallami geçmiş olsun dikkat benim canımda çok tatli hamur içi çekiyo yiyorum valla bendede çıkar diye korkuyorum canın kusura bakmasân özelde mi yaptırdın kaca yaptırdın

kızlar günaydın
dünü değerlendiremedik çok moralim bozuk sinirliyim eşime kızgınım ama o umru değil gibi davranıyo alaycı davranışı sinir ediyo beni geçen ayım kupkuru geçti akıntıları dört gözle bekledim dün gün boyu akıntım vardı büyük ihtimalle yumurtladım ama kaçırdım bakalım bugünüm nasıl geçecek sanırım bugün işe konsantre olamıyacağım

Canim ama dun veya 2 gun once yada 3 gun önce iliskiye girdinizmi. Cunki spermalar 3 4 gun yaşarmış ya oyuzden uzulme canım ya

Canim ama dun veya 2 gun once yada 3 gun önce iliskiye girdinizmi. Cunki spermalar 3 4 gun yaşarmış ya oyuzden uzulme canım ya
12sinde girdik canım ilişkiye biliyorum 3 gün yaşıyor ama yumurtam 24 saat ne bileyim yumurtladıysam taze taze sperm gelsin dölleme ihtimali yükselsin istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…