- 20 Eylül 2014
- 233
- 89
- 323
İnşallah tutmuştur cnm idrarda çıkmaz ama 10 gün geçsin kanda baktir
İnşallah CNm... Daha 4 gün olunca böyle minik minik ilk başta kahve akıntılar gelince acaba mı dedim. Ama nasip değilmiş.canım üzülme yeni ay yeni umut olsun inşallahkusura bakılcak bir şey yok burda paylaşıyoruz duygularımızı benimde 2 aydır düzensiz çok geç oluyorum hatta haziranda olmam gereken adeti temmuzda oldum haziranım boş geçti bu ayda öyle olurum diye korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum rahatım öteki ay sende rahat ol canım
Bak tatlım devlette her hastane başına max 5 dk kuralı vardır. Ve senin düşün kadar da iyi değillerdir. Sen onlara bakma. Eğer içine dert ettiyse başka bir özel hastaneye git. İlk doktorun dediği gibi kese derinde olabilir. Ufaklık şaka yapıyor olabilirNYE BANA KİMSE CVP YAZMIYO
Sağol bi tanem zahmet edip yazdn allah razı olsn sendenBak tatlım devlette her hastane başına max 5 dk kuralı vardır. Ve senin düşün kadar da iyi değillerdir. Sen onlara bakma. Eğer içine dert ettiyse başka bir özel hastaneye git. İlk doktorun dediği gibi kese derinde olabilir. Ufaklık şaka yapıyor olabiliriçini ferah tut. Dediğim gibi git başka özel hastaneye baktır. Sakin ol.
Allah Allah Nasıl iş bu Bi günde bence sen iyi Bi doktora görün özelde daha ilgilenirlerKIZLAR DÜN GİTTİM ÖZELE BEBEK BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ DÜMDÜZ YATYODU KARNIMDA DOKTOR BEBEK KESENİN ÇOK DERİNİNDE KALP ATIŞINI ALAMIYORUM HAFTYA TEKRAR GEL DEDİ SABHA KADR UYUMADIM BU SABH DA DEVLETE GİTTİM BANA NE DESE BEĞENİRSİNİZ SAĞLIKLI Bİ GEBELİK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BOŞ KESE VAR BEBEK YOK DEMEZ Mİ ALLAHIM DELİRİCEM DÜN ÖZELDE ULTRASONDA UZANIP YATAN BEBK NERYE GİTTİ KARNIMDAN ÇOK CANIM SIKKIN
ay çok çelişkili canım ya özelde bebek var kalp artışı duyulmuyor diyor devlette kese boş diyor yani devletin bu kadar net konuşması can sıkıcı bence özeldeki doktorunu dinle haftaya ona tekrar git canımKIZLAR DÜN GİTTİM ÖZELE BEBEK BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ DÜMDÜZ YATYODU KARNIMDA DOKTOR BEBEK KESENİN ÇOK DERİNİNDE KALP ATIŞINI ALAMIYORUM HAFTYA TEKRAR GEL DEDİ SABHA KADR UYUMADIM BU SABH DA DEVLETE GİTTİM BANA NE DESE BEĞENİRSİNİZ SAĞLIKLI Bİ GEBELİK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BOŞ KESE VAR BEBEK YOK DEMEZ Mİ ALLAHIM DELİRİCEM DÜN ÖZELDE ULTRASONDA UZANIP YATAN BEBK NERYE GİTTİ KARNIMDAN ÇOK CANIM SIKKIN
KIZLAR DÜN GİTTİM ÖZELE BEBEK BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ DÜMDÜZ YATYODU KARNIMDA DOKTOR BEBEK KESENİN ÇOK DERİNİNDE KALP ATIŞINI ALAMIYORUM HAFTYA TEKRAR GEL DEDİ SABHA KADR UYUMADIM BU SABH DA DEVLETE GİTTİM BANA NE DESE BEĞENİRSİNİZ SAĞLIKLI Bİ GEBELİK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BOŞ KESE VAR BEBEK YOK DEMEZ Mİ ALLAHIM DELİRİCEM DÜN ÖZELDE ULTRASONDA UZANIP YATAN BEBK NERYE GİTTİ KARNIMDAN ÇOK CANIM SIKKIN
Valla bilmiyorum ki canim carsamba gunu randevum vardi onun icin gitmistim yarin da gel seker yuklemesini yapalim dedi bugun de yaptirdik sinirdan cok az yukarida cikti onun icinde yeniden yukleme yapmadi zaten pilav makarna hamurisi azalt dedi bulgur pilavi ye yiceksen dediCanim Merhaba şeker yuklemesine erken deyilmis mi benim doktorum 25 haftalikken gel dedi bende 23 3 gunluk yum
Sağol bi tanem zahmet edip yazdn allah razı olsn senden
Kızlar tüp bebek deneyen var mı ? Ya da yakınlarınızdan deneyen birileri ??
Ben artık tüp bebek mi düşünsem diyorum ?!?
Vallami geçmiş olsun dikkat benim canımda çok tatli hamur içi çekiyo yiyorum valla bendede çıkar diye korkuyorum canın kusura bakmasân özelde mi yaptırdın kaca yaptırdınValla bilmiyorum ki canim carsamba gunu randevum vardi onun icin gitmistim yarin da gel seker yuklemesini yapalim dedi bugun de yaptirdik sinirdan cok az yukarida cikti onun icinde yeniden yukleme yapmadi zaten pilav makarna hamurisi azalt dedi bulgur pilavi ye yiceksen dedi
Ne zamandr bebegn olmuyo canm tedavi fln oldun mu ??Kızlar tüp bebek deneyen var mı ? Ya da yakınlarınızdan deneyen birileri ??
Ben artık tüp bebek mi düşünsem diyorum ?!?
Ozelde yaptirdim cnm 95 tl verdimVallami geçmiş olsun dikkat benim canımda çok tatli hamur içi çekiyo yiyorum valla bendede çıkar diye korkuyorum canın kusura bakmasân özelde mi yaptırdın kaca yaptırdın
Canim ama dun veya 2 gun once yada 3 gun önce iliskiye girdinizmi. Cunki spermalar 3 4 gun yaşarmış ya oyuzden uzulme canım yakızlar günaydın
dünü değerlendiremedik çok moralim bozuk sinirliyim eşime kızgınım ama o umru değil gibi davranıyo alaycı davranışı sinir ediyo beni geçen ayım kupkuru geçti akıntıları dört gözle bekledim dün gün boyu akıntım vardı büyük ihtimalle yumurtladım ama kaçırdım bakalım bugünüm nasıl geçecek sanırım bugün işe konsantre olamıyacağım
12sinde girdik canım ilişkiye biliyorum 3 gün yaşıyor ama yumurtam 24 saat ne bileyim yumurtladıysam taze taze sperm gelsin dölleme ihtimali yükselsin istiyordumCanim ama dun veya 2 gun once yada 3 gun önce iliskiye girdinizmi. Cunki spermalar 3 4 gun yaşarmış ya oyuzden uzulme canım ya
evet canım baya belli olmuş bugün git kan ver inşallah güzel sonuçlarla dönersinEki Görüntüle 1858555 Günaydın kızlar bakin bi bugun biraz daha belli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?