Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Herkese mrhaba bende buralardan cok seyler okudum tam 3.5 yıl arkadaşlar şunu açıkça soyleyim burayı okumak bazen insana çok iyi geliyor ama bazende hatalar yaptiriyor 2 kez tüp bebek yaptım burdan çok övülen bir doktora giDerek marastan isatanbullara ama o kadar ilgisizdiki doktor burda doktor ovenlere asla inanmayin çoğu tutulmuş bilinçli yada sahte hesaplar şimdi gelelim belirtilere ben dün hamile oldugumu öğrendim ve normal yolla çok bekledim çok dedim ama birgun hamile olursam yazacagim insanlara belki umut olurum diye cunku burlari okuyup hamilelrin ne belirtilerini oldugunu okumak benim en cok yaptigim seydi benim ne kasık batmam oldu nede goguslerimde asiri agri nede birsey ped takım gezdin ha adet oldum ha olacam diye migdem çok ağrıdı yani bulantı diil direk ağrı birde kemiklerim usutmusum gibi sırtıma kadar agriyordu hamilelik belirtisinin adetten hiç bir farkı yok bunları ben her adet dönemi yasiyordum rabbim hepinizin gönlüne göre versin insallah sağlıcakla kalın

ne güzel sağ salim bebeğini al inşallah kucağına... malesef adet belirtisini hep hamilelik sanıyoruz umutlanıyoruz sonu hüsran inşallah bizde hayırlı zamanlarda bebeğimiz olacağı haberini alırız

ne güzel sağ salim bebeğini al inşallah kucağına... malesef adet belirtisini hep hamilelik sanıyoruz umutlanıyoruz sonu hüsran inşallah bizde hayırlı zamanlarda bebeğimiz olacağı haberini alırız
Amin cnm rabbim hayırlısıyla evlat sahibi etsin hepinizi dilerim en kısa zamanda anne olursun tüm isteyenler

Üzme canim kendini erkekler kadinlari anlamaz sana hamilelik nasip olacaksa o spermler orda vardir bekliyordur merak etme içini ferah tut arkadasim

evet canım baya belli olmuş bugün git kan ver inşallah güzel sonuçlarla dönersin

Canim ben gördüm hamilesin bence hayirli olsun kan testiyle netleştir.
Sağol un kızlar malesef burda işler başka yürüyor ahh ahhh Türkiye'de olsaydım bana randevu verdi 26 sına ozaman bebeğin gözükür dedi hadi hayırlısı inşallah

Haa cnm bu arada bu aldığım çubuk test dünyada ki en kötü testlerden biri eczaneye git başka test al kalem test al veya başkasından ama bundan alma iyi değil

Tamam canım alıp birde baskasinda denerim int den aldım oradada yazıyordu baska testler daha koyu gösterirken bunlar hafif belirtiyormus teste baya belli fotoda değil eminim hamielyim doktora rabdevum var 26 sina verdi daha once ultrasonda gozukmez diye

Cnm başka test al yap sonra git kan tahlili yaptır hamile olduğuna tam emin ol ki için rahatladı ayın 26 Sina kdar kendini yiyip bitirme diye yoksa zarar verirsin bebeğe hayırlısı olsun cnm bende emibim hamilesin Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah haberlerini bekliyorum

Tamam canım bugun gidip almayi düşünüyorum birazdan inşallah ama onuda yarın yaparım artık

Tamam canım bugun gidip almayi düşünüyorum birazdan inşallah ama onuda yarın yaparım artık

Sabredebilirsen olur yarın yap ama ben sabredemezdim hemen şimdi gidip alirdim yapardım cnm sonuçta çizgi var silik olsa bile o tstlerdr tam çıkar hadi merak ediyorum git şimdi al yap sendn çok ben heycanlandim inşallah iyi pozitif haberle alirsin tatlım inşallah

Tamam gitcem birazdan hazırlanıyorum ve yapiyim bugun bari

Kızlar birşey soracaktim size benim adetim erken gelmeseydi yani ayın 9 unda gelmeseydi bugün 15 temmuzda gelecekti ve benim aynı adet sancısı gibi karn agrim var ve bel ağrısı yani aynen adet sancısı cekiyorum kızlar normal mi bu 9 haziranda geldi adetim ve 2 gün sürdü 3. gün hic kan gitmedi kahverengi akıntı giti 13 haziran 5. Günüm ve yumurtlama gunumdu 1 defa ilişki yr girdik bugün 7. Günüm ve karnım feci çağırıyor sizce neyden

Kızlar 3 gundur ovulasyon testini tekrarlıyorum 3 gundur silik çıkıyor normalmi acaba yani yumurtlama günüm tam gelmedi mi neden silik çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…