- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Günaydın annişgunaydın arkdslar:)
Ta
Tamam cnm dikkatli git hızlı yürüme haber vermeyi de unutma
Eki Görüntüle 1858581 böyle cikti çizgi
Sonradan koyulasti resmi cektikten sonra canım evdeki 15lik bu 25 likmis oyle yaziyor.diğeri sanki daha belirgindi ben bunda pek göremedim
Kizlar bu benim ovulasyon testim iki gun oncede aynen boyleydi hergn boyle olmasi normal mi hic bilgm yok da
Bugun 17. Gunum bi de 15. Gun yapmustm.yine aynisiydi hatta ben.yumurta catlamistr die o gunu degerlendrdm ama bugn de gornce sasrdm.benm reglm 31-33 gun arasi oluyorCnm bende 3 gundur yapıyorum ovulasyon testini hep aynı silik bende bilmiyorum normalmi değilim araştıralım biraz hanginiz önce bilgi alırsa buraya yazsin olurmu birbirimizi bilgilendirelim bu arada adetinden kaç gun sonra yaptın tam olarak
ay koyulaştıysa iyi bende korktum diğer test güvenilir değil dedi ya kınalı kuzu dedim acaba yanlış mı sonuç vermiştiSonradan koyulasti resmi cektikten sonra canım evdeki 15lik bu 25 likmis oyle yaziyor.
Sanki var çizgi ben koyulaştırdım birazEki Görüntüle 1858581 böyle cikti çizgi
Eki Görüntüle 1858648 işte cnm bu benim testim
Bence hemen kan da ver bi kaç gün sonra tekrar ver yükselmesi de önemliEki Görüntüle 1858688 bak iyice yakinlastirdim canim sagol resimler icin allahim hepinize nasip etsin inşallah kisa zamanda hamile olursunuz hepiniz
açık haline göre burda daha belliEki Görüntüle 1858688 bak iyice yakinlastirdim canim sagol resimler icin allahim hepinize nasip etsin inşallah kisa zamanda hamile olursunuz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?