- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
ben hiç kullanmadım ama güzel bir kırmızılık yakalamışsın bence bugünü değerlendirkızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bugün adetimin sanırım 50. günü felam en son 31 mayıs da regl olmuştum. Ve dün le bugun yumurta akı kıvamında akıntım geldi. Ben de 4 saat idrarımı tutup bir şey içmedim sonuç doğru olsun diye, geçen ay ovulasyon yapmadım. Yaptıklarım da hep negatif ti. Şimdi ben yeni mi yumurtluyorum yoksa gebe miyim? hem lh hem de hcg testi yaptım yorumlayın bakayım :) yoksa bu aksam eşimi kandırıp çalışacağım nasip belki de dualarım kabul olmuştur. Cünkü gecen sefer çft cizgiyi değerlendirememiştik. Ovülasyon kullananlar baksın hele :)
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bugün adetimin sanırım 50. günü felam en son 31 mayıs da regl olmuştum. Ve dün le bugun yumurta akı kıvamında akıntım geldi. Ben de 4 saat idrarımı tutup bir şey içmedim sonuç doğru olsun diye, geçen ay ovulasyon yapmadım. Yaptıklarım da hep negatif ti. Şimdi ben yeni mi yumurtluyorum yoksa gebe miyim? hem lh hem de hcg testi yaptım yorumlayın bakayım :) yoksa bu aksam eşimi kandırıp çalışacağım nasip belki de dualarım kabul olmuştur. Cünkü gecen sefer çft cizgiyi değerlendirememiştik. Ovülasyon kullananlar baksın hele :)
Ovulasyon yüzde bin beş yüz pozitifovülasyonum pozitif mihele bir bakın kızlar yaaa
ay koyulaştıysa iyi bende korktum diğer test güvenilir değil dedi ya kınalı kuzu dedim acaba yanlış mı sonuç vermişti
Ben göremedim, yaa sabah testi tekrarlayayım 2 gün önce negatifti kan testi konsantre yapar mısınOvulasyon yüzde bin beş yüz pozitif
Umutlandırmak gibi olmasin da öteki de pozitif geldi bana
Ay canım geçmiş olsun ;(( allah hayırlısını nasip etsin inş.KIZLAR BU GÜN KÜRTAJ OLDUM VE BEBEĞİM GİTTİ
Sağol cnm bnm veren allah alan allah ama insanz zor geliyo eldn gelen bşy yokAy canım geçmiş olsun ;(( allah hayırlısını nasip etsin inş.
KIZLAR BU GÜN KÜRTAJ OLDUM VE BEBEĞİM GİTTİ
Yok bu gün 8+6 olmamz gerekrdi ama 6+3 de öylece kalmış kesenn içinde gelişmemişAa cidimisin cnm yaa neden ne oldu tam olarak kalp atislari yokmu sonra duymadinizmi
Yok bu gün 8+6 olmamz gerekrdi ama 6+3 de öylece kalmış kesenn içinde gelişmemiş
Kızlar ovülasyon testini yineledim ve 5 dk bile sürmedeb böyle oldu gebelik testini sabaha yapıcam ya hamile olabilir miyim( gebelik testini sabaha yapıcam oy heyecan bastı yaa
Şimdi gebelik yaptım dayanamadım ama sabaha tekrarlayacağım hele 2. Cizgiyi gören var mı ben ni görmek istiyom gözlerim sası olduCnm insallah hamilesindir test yapıp bana haber verir misin seninle aynı durumdayım hemen hemen eğer pozitif çıkarsa bende hemen test yapacam lutfen cnm bana haber vermeyi unutma
Canım geçmiş olsun biz ne desek boşKIZLAR BU GÜN KÜRTAJ OLDUM VE BEBEĞİM GİTTİ
Ben bilmiyorum canım yapmayı kan testi negatif se zor gorunuyo sankiBen göremedim, yaa sabah testi tekrarlayayım 2 gün önce negatifti kan testi konsantre yapar mısın
Canim gecmis olsun bende 2.5 ay once kirtaj oldum ikizlerimi kaybettim.. senin sebep ne peki ne sıkıntı vardıKIZLAR BU GÜN KÜRTAJ OLDUM VE BEBEĞİM GİTTİ
Bunda göremedim canımŞimdi gebelik yaptım dayanamadım ama sabaha tekrarlayacağım hele 2. Cizgiyi gören var mı ben ni görmek istiyom gözlerim sası oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?