Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben hiç kullanmadım ama güzel bir kırmızılık yakalamışsın bence bugünü değerlendir

Alttaki gebelik testi ve ben sanki çizgi goruyorum:)
Sen görüyo musun?

Selam kızlar bir sorum olacak..adetin 13. Ve 15. Gunu ilişki oldu.fakat yumurta günüm 14.gun.ogun ilişki olmadı. Tabi bunlar takvime göre..takvimde 13. 14. Ve 15. Günleri riskli günler olarak gösteriyor. Şuan adetime 7 gun var acaba hamile kalma ihtimalim var mı? Ve ben şuan bi belirti hissetmiyorum bu normal mi?

ay koyulaştıysa iyi bende korktum diğer test güvenilir değil dedi ya kınalı kuzu dedim acaba yanlış mı sonuç vermişti

Cnm güvenilir değil yani hamilelik varsa bile ya göstermez yada silik çıkar yani tam koyu çıkması için birkaç hafta geçmesi lazım hem güvenilirligi negatif üzerinde pozitif çıkarsa bu doğru demektir ama o testte hayelet gibi dolasan bir çizgi vardi ve genelde kim yaparsa yapsın ayni çıkar kim yaparsa yapsın ayni sonucu veriri ben içi rahatladı min olsun diye oburunden yap ded

Kızlar ovülasyon testini yineledim ve 5 dk bile sürmedeb böyle oldu gebelik testini sabaha yapıcam ya hamile olabilir miyim ( gebelik testini sabaha yapıcam oy heyecan bastı yaa

Eklentiler

• image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 75
Yok bu gün 8+6 olmamz gerekrdi ama 6+3 de öylece kalmış kesenn içinde gelişmemiş

Cook geçmiş olsun cnm üzülme kısmet Allahtan ümit kesilmez bi bakarsın tekrar hamile kalmissin yani üzülme yumurtlama günlerini hesapla çalışmalara başla yeni kürtaj oldun ya hemen hamile kalabilir sin cook geçmiş olsun tekrar

Kızlar ovülasyon testini yineledim ve 5 dk bile sürmedeb böyle oldu gebelik testini sabaha yapıcam ya hamile olabilir miyim ( gebelik testini sabaha yapıcam oy heyecan bastı yaa

Cnm insallah hamilesindir test yapıp bana haber verir misin seninle aynı durumdayım hemen hemen eğer pozitif çıkarsa bende hemen test yapacam lutfen cnm bana haber vermeyi unutma

Cnm insallah hamilesindir test yapıp bana haber verir misin seninle aynı durumdayım hemen hemen eğer pozitif çıkarsa bende hemen test yapacam lutfen cnm bana haber vermeyi unutma
Şimdi gebelik yaptım dayanamadım ama sabaha tekrarlayacağım hele 2. Cizgiyi gören var mı ben ni görmek istiyom gözlerim sası oldu

Eklentiler

• image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 38
Iyi aksamlar hanimlarrr ben 2 2.5 ay once kurtaj oldum 8 haftalik hamileydim.. kurtaj sonrasi bi kere adet oldum sonra tekrar calismalara basladik suan adetime 10 gun var bel kalca agrilarim var asiri halsizim ilk hamile oldugum ayda boyle sikayetlerim olmustu.. sizce benmi kuruntu yapiorum yoksa bunlar belirti olabilirmi??

Şimdi gebelik yaptım dayanamadım ama sabaha tekrarlayacağım hele 2. Cizgiyi gören var mı ben ni görmek istiyom gözlerim sası oldu
Bunda göremedim canım
Ama öncekinde bilemedim
Sen yine ovulasyon a odaklan bi süre gebelik testi yapma sonra yaparsın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…