Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bunda göremedim canım
Ama öncekinde bilemedim
Sen yine ovulasyon a odaklan bi süre gebelik testi yapma sonra yaparsın tekrar
Sabaha ikisini de tekrarlayayım ben yine , olması imkansız ama Allahtan ümit kesilmez çalışma çok axdı işte ben yeni mi yumurtluyom bilemedim yoksa gebelikten mi ovulasyon pozitif

Ben hala adet olmadım çivanpercemi içiyorum olayım diye. Cıldırcam dr e gitmekten de sıkıldım kendi kendine geksin istiyorum ( sende var mı gelişme ?
Canm ben 13 unde oldum adet. Smdi esime keciboynuzu kuru yapmaya basladm kendimede adet bitimine sogan kuru yapicam. Aslinda hafta sonuda gelmezse bi git doktora. Ben baya enfeksiyon kapmisim bogazlarm kusma atesle falan bogusuyorum kac gundur o yuzden yazamadm kusura bakma

KIZLAR BU GÜN KÜRTAJ OLDUM VE BEBEĞİM GİTTİ
Sakın kendini yıpratma tamam mı bak en azından hamile kalabiliyorsunuz. Böyle düşün benimde on haftalık olması gerekirken sekizde kalmıştı aralık ayında kürtaj oldum bebeğim gitti kalbi durmuş bak hala üzülüyorum yani ama yeni Bi Bebek verdi Allah ona seviniyorum sende öyle düşün Bi üç ay falan bekle adet ol ve tekrar deneyin veren Allah yine verir

kızlar bu sabahki idrar ve ovülasyon testlerim hayalet çizgiyi gören var mı? bana mı öyle geliyor ya bilemedim

Eklentiler

• 13689662_732434563564013_194697593_n.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 41
  • ovü.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 45
kızlar bu sabahki idrar ve ovülasyon testlerim hayalet çizgiyi gören var mı? bana mı öyle geliyor ya bilemedim
Ben de göremedim canim ama ovulasyon testi pozitif gibi duruyor acaba yeni mi yumurtluyorsun bu nedenle mi adet olmadin ki

Aslında en iyi kan tahlili yapsın çünkü tekrar yumurtlama olmaz ama ovulasyon testleri bozuk galiba hepsi pozitif çıkıyor nedense
Salı günü yaptırdığım da negatif di benim hiç bir zaman 1 gün sobrasında bile böyle pozitif olmamıştı en iyisi beklemek :)) hayırlısı allahtan ya bide ben göbek altımda çizgi farkettim normalde var mı bilmiyorum.

Sarı mı çizgi sariysa hamilelik olabilirmiş başka bir topik te okumuştum hayırlısı inşallah

SAĞOL CNM BNM HERŞEY ALLAHTAN. Doktor bir adetten sonra hiç korunmyosunuz tekrar en kısa zamnda yakalıycaz o bebişi yine allahın izniyle dedi

Merhaba arkadaşlar öncelikle ankara ve İstanbulda olup geceyi huzursuz ve tetikte geçiren bütün arkadaşlara geçmiş olsun inşallah Rabbim vatan ve milletimizi korusun. Bende çatlatma iğnesi olalı 7 gün geçti otrivelle oldum ve adetimin 21. Gününde yani dün progesteronA baktırdım acaba yumurta çatladı mı diye değerim 44.5 çıktı biraz yüksek geldi bana değer sizce sebebi nedir ben yorumlayamadım hamiş olabilir miyim ??? Birde sabah idrarla gebelik testi yaptım bayağı belirgin pozitif çıktı ama belirleyici değil galiba çünkü çatlatma iğnesinin üstünden daha 1 hafta geçti ama bi umut işte orda çift çizgiyi görmek bile beni mutlu etti kesin gebeliği öğrenmek için ne zaman kanda veya idrarda test yaptırayım bir yardımcı olur musunuz canlarrr

Cnm ne iğneyi ne zaman vurulmuş olman önemli değil aslinda önemli olan ikinci çizgiyi gormussun tebrik ederim

Cnm ne iğneyi ne zaman vurulmuş olman önemli değil aslinda önemli olan ikinci çizgiyi gormussun tebrik ederim
Ayy canım ağzınızdan bal damlıyor ama forumlarda çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 10 gün içinde hiç bir testin belirleyiciliği yok dedikleri için inanamıyorum yoksa silik falan değil bildiğin yumurtlama döneminde ovulasyon testinde olduğu gibi çift çizgi gördüm. Gerçekten hamiş olabilir miyim??? Progesteron testi sonucunu nasıl yorumluyosun??? Bayağı yüksek oda gebeliğin bi belirteci olabilir mi

Cnm madem çizgiyi gormussun başka birşey dusunme ben seni şimdiden tebrik ederim git bi kan testi yaptır ve bana haber ver sonra tatlı yerine iyi dua ni alirim ama madem öğle diyorsun hani içinde bir korku var diye 2 tane daha test al ve yarın yap birini diyerinide 1 hafta sonra yaparsin ama benim bildiğim test pozitif sonuç vermişse o kesin sonuçtur ama negatif çıkarsa kesin sonuc değildir dnek yani sonra dan degisip pozitif olma ihtimali yüksektir

Tamam canım o zaman pazartesi kan vereyim inş bakalım beta kaç çıkacak allah razı olsun canım inşallah Rabbim sanada sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eder tez zamanda burdan seni tekrar etiketleyeceğim inşallah

Sende bebiş var mı bu arada veya ne zamandır deniyorsunuz

İnşallah cnm benim çok mutlu olurum inşallah hamileliğini kesinlestirirsn de mutlu haberini alırız

Merhaba arkadaşlar. Bende dün akşam ve bu sabah yaptığım testlerde çift çizgiyi gördüm. Ama hiç bir belirtim yok.
Regl olacakmış gibi 1 haftadır kasıklarım ağrıyor, birde çok terleyen biri değilimdir normalde ama sıcak basması ve aşırı terlemem var. Ayaklarım donuyor... Kan testini görmeden inanamayacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…