Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım tebrikler hamilesin neden inanmıyorsun daha ne olacak ispatlamak için darısı bizim başımıza. İlaç iğne kullandın mı doğal mı oldu

Canım tebrikler hamilesin neden inanmıyorsun daha ne olacak ispatlamak için darısı bizim başımıza. İlaç iğne kullandın mı doğal mı oldu

canım bu ay tam 12.ay oldu korunmayalı. tüm testlerimi yaptırdım bende sorun yoktu. . bu ay eşim test yaptıracaktı. Reglim geçince test yaptım sonuç bu.
Buara okuduğum hiçbir belirti bende olmadığı için inanamıyorum. Regl olacak gibiyim. Kasık ağrılarım var sadece.

benim ovülasyonum böyle çıkıyor ve 2 gundur durduğum yerde terliyorum yüzüm boncuk boncuk ve kasıklarım ağrıyor 2 gun önce aynı adet ağrısı gibi karnım ağrıdı kısa sureli anlamadım adet olmayı 45. gün pko da var. Artık ondan mı olmuyor gebelikten mi bilemedim. eşim bile ateş gibisin dedi. Maşallah gebelik pozitifse kanda da yüksek cıkacaktır keseyi bile görürsün. Darısı benim başıma olursa dediğim gibi muzice olacak inş rabbim bu ay yüzümüzü güldürür

İnşallah hamileyimdir, inşallah sende mucizene kavuşursun. Amin.

Bende 7 aydır korunmuyorm bütün hormon testlerini yaptırdım hiç bir sorun yok eşimde de öyle ama olmuyo bu ay tedaviye başladık 7 gün önce çatlatma iğnesini oldum bugün de dayanamayıp test yaptım bayağı belirgin pozitif çıktı ama bazıları çatlatma iğnesinden 10 gün sonra yapın ancak o belirleyici olur önceki yanıltır diyo. Pazartesi salı gibi yine yapacam inşallah test. Bu arada progesteron da 44 çıktı 21. Günümde birazda onun için ümitkendim bakalım nasip gerisi

Biz henüz bir tedaviye başlamıştık. Eşim test yaptıracaktı ondan sonra bakacaktık. İnşallah gerek kalmayacak. İnşallah hamileyizdir. Hepimiz için hayırlısı olsun canım.

Kizlar merhaba bata 10 gün var. Midem bulanıyor döllenme esnasında bu tür şeyler olur mu yoksa üsüttüm mü ki

Bende bu ay tedaviye basladn 5gn klomen kullandm p.tesi kntrole cagrdi dha once yapilan testlrde yumurtalarimin catlamadigini sylemsti doktorm egr yumurtalarim catlatma ignesi yapilicak kadar gelistiyse yaptiricam bende nasipse insallaaahhh

Bende bu ay tedaviye basladn 5gn klomen kullandm p.tesi kntrole cagrdi dha once yapilan testlrde yumurtalarimin catlamadigini sylemsti doktorm egr yumurtalarim catlatma ignesi yapilicak kadar gelistiyse yaptiricam bende nasipse insallaaahhh
Benimde tedaviden sonra 16 mm olmuş dedi 4 gün sonra 20 mm olur dedi be çatlatma iğnesi ni ona göre verdi vurdurdum o günün akşam ve ertesi gün akşam ilişki oldu üstündende 1 hafta geçti iğnenin 3-4 gün sonra tekrar test yapayım diyorum yine pozitif çıkarsa o zaman ümitlenebilirim sabah pozitifi görünce o kadar mutlu oldum ki umarım gerçektende öyledir canım sende tez zamanda bebişine kavuşursun

Amin insallahh 2snedir ugrasiyorm tedavi smdiye kismetmis umarm hamilesndir canim bebegn seninledir insallah Allah kmseye elvat aratmasn cok zor

Iyi geceler kizlar
Bugun biraz temizlik yaptin iyildim falan ondan galiba kasiklarim cok agriyor normalde olmazdi hic hafta ici misafirim gelecek calistigim icin simdiden yavas yavas temizleyeyim dedim pisman oldum benim bata cok var 4 agustos hamilelik olsa bile daha cok yeni bebege agir is yaparak zarar verirmiyim? Yarin salon halimi koltuklarimi silcem bisi olur mu ya

Slm kızlar âdetim hep düzensizdir günleri en fazla 30 günde olurdum her ay değişiyor geçen ayda 28. Gün oldum bugün 34.gun olacak hala gelmedi
fazla belirtimde yok sadece muthis bi bel ağrısı var bacaklarıma vuruyor birde gözlerim kararıyor burnumda az kaňama var 2 gündür.
göğüslerimde bastırınca açıyor bunlar belirtimi sizce ?

bence test yap günün geçmiş galiba bunlar belirti olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…