- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Canım tebrikler hamilesin neden inanmıyorsun daha ne olacak ispatlamak için darısı bizim başımıza. İlaç iğne kullandın mı doğal mı olduMerhaba arkadaşlar. Bende dün akşam ve bu sabah yaptığım testlerde çift çizgiyi gördüm. Ama hiç bir belirtim yok.
Regl olacakmış gibi 1 haftadır kasıklarım ağrıyor, birde çok terleyen biri değilimdir normalde ama sıcak basması ve aşırı terlemem var. Ayaklarım donuyor... Kan testini görmeden inanamayacağım sanırım.Eki Görüntüle 1858858
O zaman doktorun ne dediyse o o Bebek o göbeğe giricekSAĞOL CNM BNM HERŞEY ALLAHTAN. Doktor bir adetten sonra hiç korunmyosunuz tekrar en kısa zamnda yakalıycaz o bebişi yine allahın izniyle dedi
Canım tebrikler hamilesin neden inanmıyorsun daha ne olacak ispatlamak için darısı bizim başımıza. İlaç iğne kullandın mı doğal mı oldu
benim ovülasyonum böyle çıkıyor ve 2 gundur durduğum yerde terliyorum yüzüm boncuk boncuk ve kasıklarım ağrıyor 2 gun önce aynı adet ağrısı gibi karnım ağrıdı kısa sureli anlamadım adet olmayı 45. gün pko da var. Artık ondan mı olmuyor gebelikten mi bilemedim. eşim bile ateş gibisin dedi. Maşallah gebelik pozitifse kanda da yüksek cıkacaktır keseyi bile görürsün. Darısı benim başıma olursa dediğim gibi muzice olacak inş rabbim bu ay yüzümüzü güldürürMerhaba arkadaşlar. Bende dün akşam ve bu sabah yaptığım testlerde çift çizgiyi gördüm. Ama hiç bir belirtim yok.
Regl olacakmış gibi 1 haftadır kasıklarım ağrıyor, birde çok terleyen biri değilimdir normalde ama sıcak basması ve aşırı terlemem var. Ayaklarım donuyor... Kan testini görmeden inanamayacağım sanırım.Eki Görüntüle 1858858
Sende bebiş var mı bu arada veya ne zamandır deniyorsunuz
benim ovülasyonum böyle çıkıyor ve 2 gundur durduğum yerde terliyorum yüzüm boncuk boncuk ve kasıklarım ağrıyor 2 gun önce aynı adet ağrısı gibi karnım ağrıdı kısa sureli anlamadım adet olmayı 45. gün pko da var. Artık ondan mı olmuyor gebelikten mi bilemedim. eşim bile ateş gibisin dedi. Maşallah gebelik pozitifse kanda da yüksek cıkacaktır keseyi bile görürsün. Darısı benim başıma olursa dediğim gibi muzice olacak inş rabbim bu ay yüzümüzü güldürür
Allah tez zamanda hayırlı bi evlat versin canım sanada. Herşeyin bi vakti vardır bizimkide onu bekliyo sanırım eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da inş birde en kısa sürede olsun demiBe 5yillik evliyim cnm malesef çocuğum yok
Bende 7 aydır korunmuyorm bütün hormon testlerini yaptırdım hiç bir sorun yok eşimde de öyle ama olmuyo bu ay tedaviye başladık 7 gün önce çatlatma iğnesini oldum bugün de dayanamayıp test yaptım bayağı belirgin pozitif çıktı ama bazıları çatlatma iğnesinden 10 gün sonra yapın ancak o belirleyici olur önceki yanıltır diyo. Pazartesi salı gibi yine yapacam inşallah test. Bu arada progesteron da 44 çıktı 21. Günümde birazda onun için ümitkendim bakalım nasip gerisicanım bu ay tam 12.ay oldu korunmayalı. tüm testlerimi yaptırdım bende sorun yoktu. . bu ay eşim test yaptıracaktı. Reglim geçince test yaptım sonuç bu.
Buara okuduğum hiçbir belirti bende olmadığı için inanamıyorum. Regl olacak gibiyim. Kasık ağrılarım var sadece.
Bende 7 aydır korunmuyorm bütün hormon testlerini yaptırdım hiç bir sorun yok eşimde de öyle ama olmuyo bu ay tedaviye başladık 7 gün önce çatlatma iğnesini oldum bugün de dayanamayıp test yaptım bayağı belirgin pozitif çıktı ama bazıları çatlatma iğnesinden 10 gün sonra yapın ancak o belirleyici olur önceki yanıltır diyo. Pazartesi salı gibi yine yapacam inşallah test. Bu arada progesteron da 44 çıktı 21. Günümde birazda onun için ümitkendim bakalım nasip gerisi
İnşallah döllenmedir cnm bnm herşyin hayırlısıKizlar merhaba bata 10 gün var. Midem bulanıyor döllenme esnasında bu tür şeyler olur mu yoksa üsüttüm mü ki
Biz henüz bir tedaviye başlamıştık. Eşim test yaptıracaktı ondan sonra bakacaktık. İnşallah gerek kalmayacak. İnşallah hamileyizdir. Hepimiz için hayırlısı olsun canım.
Bende 7 aydır korunmuyorm bütün hormon testlerini yaptırdım hiç bir sorun yok eşimde de öyle ama olmuyo bu ay tedaviye başladık 7 gün önce çatlatma iğnesini oldum bugün de dayanamayıp test yaptım bayağı belirgin pozitif çıktı ama bazıları çatlatma iğnesinden 10 gün sonra yapın ancak o belirleyici olur önceki yanıltır diyo. Pazartesi salı gibi yine yapacam inşallah test. Bu arada progesteron da 44 çıktı 21. Günümde birazda onun için ümitkendim bakalım nasip gerisi
Benimde tedaviden sonra 16 mm olmuş dedi 4 gün sonra 20 mm olur dedi be çatlatma iğnesi ni ona göre verdi vurdurdum o günün akşam ve ertesi gün akşam ilişki oldu üstündende 1 hafta geçti iğnenin 3-4 gün sonra tekrar test yapayım diyorum yine pozitif çıkarsa o zaman ümitlenebilirimBende bu ay tedaviye basladn 5gn klomen kullandm p.tesi kntrole cagrdi dha once yapilan testlrde yumurtalarimin catlamadigini sylemsti doktorm egr yumurtalarim catlatma ignesi yapilicak kadar gelistiyse yaptiricam bende nasipse insallaaahhh
Amin insallahh 2snedir ugrasiyorm tedavi smdiye kismetmis umarm hamilesndir canim bebegn seninledir insallah Allah kmseye elvat aratmasn cok zorBenimde tedaviden sonra 16 mm olmuş dedi 4 gün sonra 20 mm olur dedi be çatlatma iğnesi ni ona göre verdi vurdurdum o günün akşam ve ertesi gün akşam ilişki oldu üstündende 1 hafta geçti iğnenin 3-4 gün sonra tekrar test yapayım diyorum yine pozitif çıkarsa o zaman ümitlenebilirimsabah pozitifi görünce o kadar mutlu oldum ki umarım gerçektende öyledir canım sende tez zamanda bebişine kavuşursun
Amin canım sağol allah hepimizin kucağını doldursunAmin insallahh 2snedir ugrasiyorm tedavi smdiye kismetmis umarm hamilesndir canim bebegn seninledir insallah Allah kmseye elvat aratmasn cok zor
Amin canım sağol allah hepimizin kucağını doldursun
bence test yap günün geçmiş galiba bunlar belirti olabilirSlm kızlar âdetim hep düzensizdir günleri en fazla 30 günde olurdum her ay değişiyor geçen ayda 28. Gün oldum bugün 34.gun olacak hala gelmedi
fazla belirtimde yok sadece muthis bi bel ağrısı var bacaklarıma vuruyor birde gözlerim kararıyor burnumda az kaňama var 2 gündür.
göğüslerimde bastırınca açıyor bunlar belirtimi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?